با همون قدیمی ها میشه...برای 4G فقط باید تعویض کرد.
با همون قدیمی ها میشه...برای 4G فقط باید تعویض کرد.
سلام .اسکرین شات هروقت دانلود میکردم میگیرم. سرعت دانلود بین 600 تا 1 مگ نوسان داره چون آنتن ام پر نیست. اگه یکم جای بهتری بزارم گوشی رو 1 مگ ثابت میده. اهواز هستم, دکل هم نزدیکونه فکر کنم !
از نظر حجم هم واقعا درست حجم کم میکنه. تنها مشکلش اینه که وقتی حجم بسته ات تموم میشه دیگه دستت به جایی بند نیست !
بله سرعت آلفا پلاس همراه اول روی 8 مگابیت ثابت هست و سرعت آلفا روی 65 کیلوبایت میشه 512 کیلوبیت هست
دوستان ، منطقه ی ما پوشش 3G در اون ضعیف هست و در مواقع مختلف حروف H+ , H , 3G میاد و هر چند دقیقه تغییر می کنه.
می خواستم بپرسم دلیل تغییر نوع اینترنت چی هست؟ سیگنال های 3G در فرکانس های مختلفی منتشر میشن؟ یا صرفاً به دلیل ضعیف بودن سیگنال هست که این تغییرات اتفاق می افته؟
Last edited by OLK; 25-10-2015 at 20:55.
من هم تازه میخوام به جمع اعتباری های همراه اول ملحق بشم چطور باید سیم 4 جی تهیه کنم هر جا رفتم معمولی داشتن
منم برای همین جای تعجبم هست هرجا میرم نت از 3G میشه H بعد +H.واسه همه اینجوریه.دوستان نظر شما چیه
منم شبیه چنین مشکلی با گوشی (ویندوز فون) دارم خودم به گوشیم شک کردم
با این تفاوت که مال من بین 2g - 3g , h+ h هم سویچ میکنه
بهر حال خودم فکر میکنم مشکل از گوشی باشه
Last edited by *Forgotten*; 26-10-2015 at 15:31.
گوشی بر اساس قویترین سیگنال سوییچ میکنه اشکال از گوشی نیست. اشکال از سیگنال های دریافتی هست که گاهی در نقطه ای قوی گاهی ضعیف میشن. شما بذار روی 2G دیگه گوشی باتری بیخودی هم برای جستجوی شبکه مصرف نمیکنه
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
سلام
من چند وقت پیش یک بسته یک ماهه ی ۲ گیگ ( یک گیگ شب + یک گیگ روز )به قیمت ده تومن رو خریداری کردم.
دوستان مطلع هستن که این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن یعنی چه بعد از اتمام زمان بسته چه بعد از اتمام حجم بسته این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن و فقط با یک اس ام اس بهتون اعلام میکنه که بسته شما تموم شد و بسته جدید فعال شد.
دوستانی که میخوان بسته ها رو غیر فعال کنن باید بلافاصله بعد از پیغامی که میگه شما ۸۵ درصد از بسته رو مصرف کردید ، دیتا رو غیر فعال کنن و غیر از اون کد تمدید خودکار هم غیر فعال کنن.
حالا موضوع اینجاست که من دقیقا همینکارو کردم به جز اینکه من تا آخرین لحظه از بسته استفاده کردم
در اینصورت بسته باز هم واسه شما تمدید میشه یعنی به قول گفته ی خودشون وقتی شما بیش از ۸۵ درصد مصرف میکنید و قبلش هم نگید که میخواید بسته رو تمدید نکنید بعد از اون بسته به صورت خودکار رزرو میشه واسه تمدید اعتبار و اگه بعد از مصرف بیش از ۸۵ درصد شما درخواست لغو تمدید رو بدین این لغو انجام نمیشه
چیزی که من باهاش برخورد کردم
من هم هم شکایت کردم که در رسید قبضم این شکایت مورد قبول واقع شد و ده هزارتومن از قبضم کم کردن با اینکه من تا قطره ای آخر از بسته ای که بابت شارژ اتوماتیکش شکایت کرده بودم مصرف کردم.
در کل این رو دقت داشته باشید که بعد از پیام استفاده ۸۵ از بسته اگه میخواید بسته رو دیگه فعال نکنید دیگه استفاده نکنید و دیتا رو خاموش کنید. قبل از پیام مذکور که میگه شما از ۸۵ درصد بسته استفاده کردید حتما درخواست لغو تمدید رو بدین تا اعمال بشه .
چنین مشکلی برای منم پیش اومده بود چند ماه پیش میخواستم نت نسل 3 منطقمون رو تست کنم یه بسته 150 مگی روزانه خریدم چند تا تست زدم و دانلود کردم دیدم پیام اومده از حجم بسته شما 125 مگابایت مونده.منم دیدم بازم دارم داشتم همینطوری استفاده میکردم یهو دیدم اس ام اس اومد از مانده اعتبار شما کمتر از 4000 ریال مانده است.تعجب کردم گفتم چرا اون اس ام اسو الان دادن بهم.چی بگم دیگه پیگیرش نشدم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)