بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع.
بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع.
Last edited by Joaquin; 11-09-2014 at 12:05.
آره منم دیدم..از دیروز آنتنا رفتن کلا دارن یه کارایی میکنن..این همون دکلیه که من قبلا عکسو گذاشته بودم![]()
گوشی 4g ساپورت نداریم برادر (احتمالا جلوی دانشگاه فردوسی)
این هنوز جا داره؟ [emoji2]
اون کناریه باید رایتل باشه، درسته؟
درسته سمت چپیه باید رایتل باشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان این بسته هایی که میدن 1-2 روز هم اضافه میدنمثلا من یه بسته 1 روزه خریدم اولا که فعال شد خیلی واضح زده روز های باقیمانده 2 روز !! بعدشم وقتی روز باقیمانده 0 میزنه در اصل اونم خودش 1 روز حساب میشه یعنی کلا 3 روز با 1000 تومان
تا وقتی که حجم باقیمانده صفر بزنه یعنی روز هم تمام شده ! این سرعت هم بعید میدونم محدود کنن . خیلی راحت میزنه سرعت 128 کیلوبیت ولی سرعت تا 2-3 مگ باز میذارن دقیقا مثل شرکت های اینترنتی
![]()
3 روز نیس 2 زوه ..البته قبلا 3 روز بود
ایرانسل خوبیش همینه ..
تازه این بسته ی 24 گیگی که دیگه خیلی معرکه س با این سرعت
حیف که هنوز اینجا 3 جی نیومده![]()
نه سمت چپیه رایتل نیست.. من هم رایتل و هم همراه اولم تواون ناحیه سیگنالشون ضعیف بودن..ایرانسل تو برخی مناطق 2G و 3G رو تفکیک میکنه و دکل هاشو جدا میکنه..من یبار به 4G این سایت هم وصل شدم ولی اینترنت نداشت شاید 4G هم باشه! من فکر کنم چون جا رو دکل سمت راستیه نبوده نسل جدید رو آوردن سمت چپ رو دکل جدید.. حدودا عید امسال بود که مایکروویو بزرگها و دکل سمت چپیه رو اضافه کردن به اینجا..موقع نصب داشتم رد میشدم ازونجا.
اما من قبلنا زمانی که نزدیک این خیابون میشدم رایتلم فول آنتن میشد؟
پس این آنتن 4G هم داره؟ حیف گوشیه من نداره سیم کارتمم قدیمیه.
سمت دریاچه آنتن 3G خیلی ضعیف شده امیدوارم زود درستش کنن.
مرکز تهران سمت جمهوری و انقلاب و ولیعصر هم به احتمال زیاد پوشش کامل 4G میزارن که ترافیک بالا رو هم بتونه جواب بده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)