وقتی روشن میکنم هم جواب نمیده ..البته دیگه RS کار دکمه های 1.2.3.4 را هم نمیکنه. !!!
وقتی روشن میکنم هم جواب نمیده ..البته دیگه RS کار دکمه های 1.2.3.4 را هم نمیکنه. !!!
میشه از دوستانی که دکمه RS درست کار میکنه خواهش کنم فایل نوت buttonData را بهم بدند...تو پوشه Game هستش. میخوام تنظیماتشو درست کنم.
آقا یک محاجم نوک توپ و با استعداد می شه بم معرفی کنید. تیم شدیداً نیاز داره
بلفودیل و ایکاردی از اینتر رو بخر....هردو74-75 هستن ولی من جفتشونو تو 2-3فصل کردم 86!
اگه با چلسی بازی میکنی دیگو کاستا خیلی خوبه
قدرت بدنی عالی داره و قد خیلی خوب
اون نوک گذاشتمش هر چی رو سرش بیادو میزنه خلی راحت هم چند نفرو جا میذاره با قدرت بدنیش
جواب بدین دیگه دوستان
خب عزیز من باید از تو خود بازی تنظیم کنی. باید جای دکمه هاشو عوض کنی. تو setting باید بری. تو قسمت کنترل.
اون shot که مقابلش نوشته assisted و پاس که نوشته manual چیه
بفرما:میشه از دوستانی که دکمه RS درست کار میکنه خواهش کنم فایل نوت buttonData را بهم بدند...تو پوشه Game هستش. میخوام تنظیماتشو درست کنم.
انالوگ هم روشن کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انالوگو روشن نکنی جهتم کار نمیکنه
با LS شیرجه میزنه تو پنالتی
مهاجم سرعتی میخوای luis muriel و martial . این پسره martial که توی موناکو هستش توی چند فصل اورالش از 63 میرسه به تقریبا 90 . ببین دیگه چی هستش
مهاجم محبوب خودم : Yassine Benzia از فیفا 13 تا الان . اورالش توی چند فصل از 67 میرسه 85 . یعنی این بشر با اورال 70 شده بود اقای گل لالیگای من . سبک بازیش مثل مسیه و هر موقعیتی رو گل میکنه . بالاترین Curve ای که تو بازی دیدم مال این بازیکن بوده . وقتی تخصص ضربه ازاد بگیره شما کرنر رو نشونه بگیر میزنه تو دروازه . به این حد curve داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)