من 23 مگ مونده بود حجمم تموم بشه زدم بروز رسانی 23 مگ به حجم جدیدم اضافه شد حالا میخواین امتحان کنید 30 - 40 مگ مونده امتحان کنید اگه نشد نگید فلانی گفت
من 23 مگ مونده بود حجمم تموم بشه زدم بروز رسانی 23 مگ به حجم جدیدم اضافه شد حالا میخواین امتحان کنید 30 - 40 مگ مونده امتحان کنید اگه نشد نگید فلانی گفت
مخابرات میبینی برای یکی جواب میده برای یکی برعکس جواب میده
این وضع افتضاح مخابرات واسه همین همینطوره دوستان ؟
کسی نمیدونه کی قراره درست شه ؟
دقیقا مثل دیال آپ شده ...
من تازه زنگ زدم 2020 گفت هر وقت بروز رسانی رو بزنید سرویسی که دارید استفاده میکنید حذف میشه این سرویس فعال میشه
باسلام خدمت دوستان من از مخابرات مشهد تست پینگ گرفتم این هم نتیجش شد:سرور آلمان : Lost=8%
8.8.8.8 : Lost=7%
4.2.2.4: Lost=6%
راسخون(سرور امریکا):Lost=6%
گوگل:Lost=9%
آپلودباز(سرور اتگلستان):Lost=8%
217.218.155.155:(سرور داخل):Lost=0%
اما از مخابرات مازندران تست پینگ میگرفتم سرور های خارجی میانگینشون بالای%20 Lost داشت و سرور داخل حدود %10 Lost داشت.
این رو هم بگم که تعداد Lost زیر %10 باشه نرماله
حالا مشکل از دیتای مازندرانه یا از کل کشور!!!!!
یه سوال داشتم این سایت mul.ir اکانت هایی که میده محدودیت زمانی هم داره یا تا هروقتی که ترافیکت تموم شدم میتونم استفاده کنم؟؟؟؟
و این که سرعت دانلودش چه طوره؟؟؟؟؟؟
دوستان این نابسمانی دست کیه؟ یعنی باید به کی زنگ بزنم؟ کی باید جوابگوو باشد؟
حالم از این سرعت بهم ریخت...
من میگم فردا همگی بریزین رو 2020 دهنش رو سرویس کنید اینجوری فکرکنم خوبش کنن![]()
سلام و عرض ادب
عرض شود که هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت دارم، هيچکدوم محدوديت زماني در استفاده از ترافيک ندارند، سرعتشون هم معموليه، شبها تک لينک تقريباً 50-70 ثابت ميشه، البتّه قبل اينکه مخابرات اينجوري خراب بشه، 9 شب پيش تست کردم اينجوري بود
موفّق باشيد
یه روز با هم قرار بزاریم بریم مخابرات زنگ بزنیم فایده ای نداره فوقش گوشی رو جواب نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)