به نظرتون بین Memntum و HD650 کدوم بهتره؟ هیچ کدوم رو گوش نکردم تا حالا
به نظرتون بین Memntum و HD650 کدوم بهتره؟ هیچ کدوم رو گوش نکردم تا حالا
Last edited by flipp; 24-08-2013 at 09:35.
سلام دوستان
من قصد خرید هدست دارم
از نوع بیسیم و بلوتوثی . میخوام پرتابل باشه
ترجیحم مدل های neckband هست
یکی از مدلهای سنهایزر رو دیدم خیلی خوب بود فقط مشکلش با سیم بودنش بود!
زیاد هم حرفه ای نیستم فقط در حدی که بتونم باش یه موزیکی گوش بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
اگر بیس اولویت اول شماست همان XB500 مناسب است. اگر می توانید سری به مجتمع پایتخت بزنید و AKG Q460 و V-Jays را هم تست کنید. البته V-Jays از نوع Open است یعنی در محیط های پر سر و صدا مثل قطار صدای محیط وارد گوش شما می شود. اطرافیان هم صدای موزیک شما را می شنوند.
موفق باشید.
سلام.
متاسفانه سونی و سنهایزر فقط مدلهای سیم دار از طرح مورد نظر شما موجود دارند. فیلیپس هم فقط مدل سیمی دارد. در این صورت فقط چند گزینه از برند energy sistem مدل های بی سیم Nokia مثل BH-503 و... باقی می ماند. بین این دو برند انتخاب با Nokia است. البته هیچ کدام کیفیت خیلی خوبی ارائه نمی دهند. در ضمن حتما" در همان فروشگاه هدفون مورد نظرتان را با دستگاه خود (iPod، گوشی موبایل و...) Pair کنید و از سازگاری هدفون با دستگاهتان مطمئن شوید. سازگاری هدفون با دستگاه را به عنوان شرط خرید ذکر کنید.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 24-08-2013 at 11:49.
سلام
قصد ارتقای هدفون hd280 pro سنهایزر خودمو دارم.سورسم فقط فلک با پلیر کووان j3.طبق گفته دوستان قصد خرید آمپ e11 رو براش داشتم که اساتید گفتن بجا هزینه برای آمپ هدفونمو ارتقا بدم که نیازی به آمپ نداشنه باشم که در ولومهای بالا خش خش نشنوم.بهترین پیشنهاد برای فول سایز چیه.ترجیح میدم کلوز باشه.(البته اگه اوپن برای اطرافیان ازاردهنده نیست و موسیقی منو نمیشنون اشکالی نداره) خوش ساخت با متریال قوی در ساختش تاکیدمه.
ممنون
سلام آقا بین این دو تا ایرفون کدومش بهتره و ارزش خرید بالاتری داره ؟ creative EP-830 حدود 140000 sennheiser CX 300-II حدود 175000 اگه مدل بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید هم بگین ممنون
سلام.
اگر مدل سنهایزری که فرمودید گارانتی نامداران دارد ارزش خرید آن از Creative EP-830 بیشتر است. در رده قیمت شما In Ear مناسب تر از مدلهایی که معرفی کردید موجود نیست.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 25-08-2013 at 10:56. دليل: اشتباه تایپی
سلام. من قصد خرید هدفونی دارم که روی گوشمو کامل بپوشونه. بودجه ای که در نظر گرفتم دویست تومن و استفادم از هدفون صرفن موزیکه. بیشتر الکترونیک و راک. به برند urbanears علاقمند شدم ولی قیمتی از مدل هاش ندارم... از راهنماییتون ممنون میشم
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه فقط کیفیت سخت خیلی واسم مهم
لطفا راهنماییم کنید
من دنبال PIONEER SE M390 بودم تو کرج پیدا نکردم...میخواستم بدونم قیمتXB500 سونی چنده؟ بعد ارزش داره مثلا بودجه رو افزایش بدم و XB500 بگیرم چون بیس قوی میخوام..فقط خواهشا اگه مغازه ای میشناسن که تو کرج داشته باشه ممنون میشم یا خرید انلاین داشته باشه M390 یا XB500 تو کرج کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟
خیلی ممنون از جوابتون
البته من مدل 830 رو گفتم نه 630
فقط یه سوال دیگه دارم :
مدل 630 حدود 90 هزار تومن ارزونتر از مدل 830 هستش در حالیکه تو سایتهای مختلف دیدم که تفاوت چندانی نداره
بنظرتون بهتر نیست 630 بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)