حرفه ای رو داری رو کدوم سرعت ثابته الان
حرفه ای رو داری رو کدوم سرعت ثابته الان
رایتل کلا همه چیش با ایرانسل و همراه اول فرق میکنه.بخصوص اینترنتش.همه میگن ثابته سرعتش.واقعن هم راست میگن
هرچقدر هم سرعتش ثابت باشه بااین قیمت اشغاله
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
نه خوبه که.ایرانسل 1 گیگ میده 13 تومن.رایتل 1.5 گیگ میده 12500
اگه بسته های یک روزه بیاره با حجم های متفاوت خیلی خوب میشه
رایتل سه گیگ میده ۲۰ تومن ایرانسل ۵ گیگ میده ۲۰ تومن بدون محدویت سرعت تازه این ۱.۵ گیگ هم فقط برای اعتباری در کل کلا اپراتور مزخرفی طرفش نرید مگر با جیب پرپول تنوع طرح نداره قیمت مزخرف سرویس ویژه ای هم که نداره
الان جدیدن ایرانسل افت سرعت داره همه میگن تو تایپیکش.رایتل سرعتش ثابته
همیشه که اینجوری نمی مونه شما رایتل که کل مشترکان فعالش به میلیون نمیرسه رو با ایرانسل قیاس نکن شما خودت فکر کن ایرانسل تو یه شهر یه بی تی اس تری جی کنه چند نفر بهش وصل میشن معلومه که نمی تونه جوابگو باشه
سلام
صرفا جهت اطلاع
بنده در شهر هایی فعالیت میکنم که تنها دکل 3g آنها رایتل هست با بیشترین پوشش انتن دهی نسل سوم نسبت به همراه اول .
نمایندگان رایتل بسیار زیادی از دوستان میشناسم به شدت سیم کارت رایتل میفروشند و هیچ گونه افتی در شبکه مشاهده نشده . سوالی هست که همیشه میپرسم ازشون
روزانه بیش از ۱۰۰ الی ۲۰۰ سیمکارت در ۳ نماینده ثبت نام و فعال میکنند.
متاسفانه هیچ خبری از داخل رایتل به بیرون نمیاد ولی با توجه به تجربه ی شبکه ای که دارم حس میکنم راه درست از لحاظ پایداری شبکه رو دارن طی میکنند : بالا و پایدار نگه داشتن کیفیت شبکه براشون اولیت بالاتری داره . این امر از ابتدایی که سرعتشون روی ۲ مگابیت محدود بود بسیار مشهود بود که بنده بارها باهاشون تماس گرتفم که شما ظرفیت ۱۰ مگابیت هم دارید چرا به مشترکینتون ارائه نمیدید؟ از کیفیت شبکشون بسیار معلوم بود که پهنای باند کافی رو دارند حتی در الا.
که خوشبختانه ۴ ماه پیش سرعت رو باز کردند
بنده نه فقط در بندرعباس در شهرهای دیگه ی ایران هم که سفر میرم سرعت پایدار و ثابتی رو تجربه میکنم نسبت به دیگر اپراتورها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)