یه هفته مونده به کنکور و خدا رو شکر تقریبا واسه عمومیا آماده هستم.فقط مونده دروس اختصاصی که اونم مطالب مهمشون رو میخونم و بعدشم تستای چند سال اخیر
یه هفته مونده به کنکور و خدا رو شکر تقریبا واسه عمومیا آماده هستم.فقط مونده دروس اختصاصی که اونم مطالب مهمشون رو میخونم و بعدشم تستای چند سال اخیر
وااااای دخترعمو ميگفت نزديک کنکور هر چی مريضی هست سراغ آدم ميآد![]()
اين چند روزه کامل از دست دادم واقعا" حالم خوب نبود!!!!!![]()
دوستان از استوکیومتری فقط محاسباتی چند تا تست میاد ؟ آخه من تمام شیمی رو به امید خدا بلدم الا همین . به نظرتون ارزش خوندن داره ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان من میخوام کنکور زبان بدم و همینطور که میدونید فقط عمومی ها رو باید امتحان بدم با زبان..
من از 10 روز پیش شروع کردم ( میدونم خیلی خیلی دیره ) به خوندن و هر کتابی رو یه دور روخونی کردم..با این تفاصیر به نظرتون چه درصدایی رو میتونم بزنم؟
.
.
راستی عربی چی بخونم که بتونم چند تا تستشو بزنم حداقل؟
ممنون
اشکال نداره یه هفته دیگه مونده توی این یه هفته ، خلاصه هایی که قبلا نوشتید بخونید
به نظر من استوکیومتری مبحث آسونیه حیف از دستش بدبد
من خودم عربی فقط تست های معنی و درک مطلب رو می زنم که میشه 10-11 تست اول که حدودا میشه 40 درصد ، چیز خاصّی هم نمی خواد یه سری قواعد هست برای ترجمه ی فعل ها که مثلا کجا ماضی نقلیه ، کجا مضارعه و ... و یه سری نکات مثلا اگه یه اسم جمع بیاد یا نکره باشه یا معرفه حتما معنیش هم همون جوری ترجمه شده باشه
نگفتی چندتا محاسباتی میاد ؟<br />[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
دوستان از استوکیومتری فقط محاسباتی چند تا تست میاد ؟ آخه من تمام شیمی رو به امید خدا بلدم الا همین . به نظرتون ارزش خوندن داره ؟<br />
<br />
به نظر من استوکیومتری مبحث آسونیه حیف از دستش بدبد
دوستان سایت گزینه 2 هـک شده نه ؟
طبق چارتی که کانون درست کرده و الان دم دستمه سوال 212 تا 215 از استوکیومتری میاد!دوستان از استوکیومتری فقط محاسباتی چند تا تست میاد ؟ آخه من تمام شیمی رو به امید خدا بلدم الا همین . به نظرتون ارزش خوندن داره ؟
به نظر من هم مبحث خیلی آسونیه و خیلی حیفه از دستش بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)