در این پروفایل , عمق رنگ سیاه افزایش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این پروفایل , عمق رنگ سیاه افزایش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تلوزیون من به اینترنت وصل نمیشه
42 la 600 lg
هستش
من با کابل راحت میرم اینترنت و موقعی که رمز وایرلس حذف میکنم باز مشکل ندارم ولی موقعی که رمز میزارم نمیره؟
آقا چه کار کنم
دوستان جواب بدن
Last edited by majid-n; 22-09-2014 at 23:42.
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی la9650 داره؟؟؟چه طوره؟؟/
مدل 57000 دارم
هربار بعداز 24 ساعت تنظیمات تاریخ و ساعت از بین میره
کسی راه حل میدونه؟
من LA86000 دارم و وقتی تلویزیون از برق می کشی بعد از 24 ساعت باید تاریخ و ساعت رو دوباره تنظیم کنی.
خوب بی شک باتری بک آپ که نداره . اگه آنلاین شوید خودش از شبکه تنظیم میشه . اگر نه باید دستی وارد کنید .
سلام خدمت همه دوستان عزیز
حقیقتش در صدد هستم که یه تلویزیون بگیرم. روی برند خاصی هم تعصب ندارم. بودجه ام هم بین 3 الی 3 و نیم هست
جای اولی که رفتم یه مدل سامسونگ 46 نشونم داد که فکر کنم مدلش 6450 بود.
جای بعدی که رفتم سونی رو بهم معرفی کرد. w600
توی اینترنت که سرچ کردم هر کسی چیزی میگفت. یکی میگفت سونی کیفیتش خوبه. یکی میگفت سونی اون مدلهای بالاشه که کیفیتش خوبه و در مدلهای میانیش سونی میاد پنلها رو از کمپانیهای دیگه میخره
یکی میگفت سامسونگ و ال جی خوب نیستن. یکی میگفت فقط سونی بخر. کلا هر کسی چیزی میگفت.
یکی هم به من پیشنهاد کرد به جای w600 برم یه تلویزیونی با امکانات بیشتر بگیرم از ال جی یا سونی. مثلا تلویزیون 3 بعدی
اما یه چیزی شنیدم که گفتم بیام از شما بپرسم. یک کسی گفت که تی وی های ال جی بعد از 1 2 سال کیفیت پنل و صفحه اش افت میکنه و دیگه به درد نمیخوره.
یکی هم گفت 1 ماه بعد از خرید تلویزیون خراب میشه
گفتم بیام بپرسم که ایا از بین شما کسی چنین حرفی شنیده.
و اینکه وجدانی ، شما که خودتون ال جی دارید به من نوعی که دنبال خرید هستم پیشنهاد خرید ال جی میدید ؟ و اگه جواب مثبته چه مدلی خوبه با این هزینه
ممنون میشم راهنماییم کنید
این انتخاب کاملا سلیقه ای هست . اما من بعد از تحقیقات فراوان تا الان ۳ تا ال جی ۴۷ خریدم و از هر سه راضی هستیم . کیفیت و امکانات خوبی داره . گلدیران هم خدمات خوبی داره .
میشه مدل تی وی هایی که خریدید رو به بنده بگید
سلام
دوتا ۶۲۱۰۰ که 3d هست و یک دستگاه ۵۷۰۰۰ که اونم خوب هست و فقط ۳d نیست . من که تمام رنگها رو دیدم . خودم معتقدم رنگ سامسونگ بهتره . اما امکانات ال جی رو نداره و مونتاژ ایران هست . سونی رو که اصلا نمی پسندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)