سلام کسی می تونه یه مود دود باحال برای این بازی درست کنه
خیلی تو نت گشتم ولی چیزی پیدا نشد
سلام کسی می تونه یه مود دود باحال برای این بازی درست کنه
خیلی تو نت گشتم ولی چیزی پیدا نشد
چه چیزایی می خوای !!![]()
یکی این آموزش اکتیو زمودلرو بزاره این خارجکی نوشته من که هیچی متوجه نشدم
جدیدا هیچ پچی رو بازیم نصب نمیشه.حتی بازی رو حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم نشد،پروفایل رو هم حذف کردم اما فایده ای نداشت...
پنجره نصب پچ که باز میشه و Install رو میزنم چند ثانیه همینجوری میمونه و بعدش بسته میشه
شاید ویندوزتون اشکال پیدا کرده. یه بار سرویسش کنین ببینین درست میشه.
دیدم که میگم.برید سمت جنوب بندر عباس زیاد میبینید که بوژی کش ها در حال تردد هستن گاهی توی شیب ها یکی از پشت مهار میکنه.
اینم دو تا یکی ایرانی یکی هم خارجی ایرانی فکر کنم 128 تا چرخ داره توی هر محور 8تا چرخ.و خارجی که 288 تا چرخ داره توی هر محور 12 تا چرخ..
من نمی دونم چجوری یه خانم به این چیزا علاقه منده / تحصیلات خاصی دارین تو این زمینه ؟
( البته من اصلا تعجب نمی کنم چون به توانایی های خانوما خیلی اعتقاد دارم و مثل خیلی از مردم که تفکر پوسیده دارن و زن رو ناتوان میدونن نیستم ) ..
![]()
اگر اشتباه نکنم ایشون پدرشون ماشین سنگین دارن و حتما خودشون هم به این مقوله علاقه دارن .
خوشم میاد از کسی که وقتی به چیزی علاقه داره میگرده و اطلاعات کسب میکنه.
خیلی ها در حرف میگن ماشین سنگین دوست دارن اما فقط در حد حرف.
اما من خودم با وجود اینکه هیچکدوم از بستگانمون تو اینکار نیست ولی علاقه شدیدی به این ماشینهای سنگین دارم .
هر وقت میرم مسافرت تو محل های پارک ماشینهای سنگین دنبال ماشینهای مدل بالا میگردم و ازشون عکس میگیرم یا تو اینترنت راجع به اینا مطلب گیرمیارم.
Last edited by JIGSA; 03-12-2012 at 17:26.
ماشین سنگین جاده و بیابون سفای دیگه ای داره دوستان انشا الله قسمت بشه با ماشین سنگین برین بیابون
تجربه حدود 70 هزار کیلومتر شاید بیشتر مسافرت با volvo n12 ,volvo f12 ,actros 1843 از سن 8 سالگی....
بله/
بنز های عراقی معمولا تو غرب کشور سمت مرز عراق.کامیون های خوشگل ترکیه ای که تا تهران هم میام سه راه افسریه یک ساعت وایسید کلی میبینید.
گاهی آلمان ها هم میان از سمت مرز بازررگان.سمت شرق هم که افغان ها ترکمن ها و پاکستانی های هستند
اینجا هم هست چیزای به درد بخور..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا سفر با ماشین سنگین رو خیلی خیلی بیشتر به سفر با سواری ترجیح میدم.
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 03-12-2012 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)