فروشگاه های اینترنتی زیادی هستن مثل همینجا که بازی رو با قیمت مناسبی (البته بجز اینجا) میفروشن . پست هم از زمان ارسال حداکثر 48 ساعت طول میکشه که بدستتون برسه .
فروشگاه های اینترنتی زیادی هستن مثل همینجا که بازی رو با قیمت مناسبی (البته بجز اینجا) میفروشن . پست هم از زمان ارسال حداکثر 48 ساعت طول میکشه که بدستتون برسه .
وال لا واسه من این درد سر هارو نداشت ... این پکی که من خریدم شیوه ی نصبش یه کم فرق داره.من خود لانچ رو ميزنم يه اکتيويشن کد ميخواد , نه از اونجايي که ميگي نخريدم
ببینم توی دی وی دی فایلی برای رجیستری نبود ؟
چرا اینطوریه
نصبش من که از خریدش پشیمون شدم حتما باید servisace 3 باشه اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
یا توی ویندوز ویستا 32 بیتی یا تو ایکس پی سرویس پک 3 ... یعنی این بازی روی ویستای 64 بیتی نمیخوره.چرا اینطوریه
نصبش من که از خریدش پشیمون شدم حتما باید servisace 3 باشه اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
Net.FrameWork 1.1 چيه؟از كجا بفهمم ويستام سرويس پك يك هست؟
3- ابتدا با توجه به کارت گرافیک و سیستم عامل خود یکی از درایور های زیر را نصب کنید .
"توجه کنید که شما باید ابتدا طبق تصویر زیر درایور های قبلی خود را پاک کنید"
در تصویر زیر تیک تمامی گزینه ها رو زدم تا برای دارندگان هر دو کارت ابهامی ایجاد نشود .
اين يعني چه؟درايور چيه؟درايور قبلي چيه كه بايد پاك شه؟
اين كرك رو دانلود كردم فق 4 مگ هست همينطوري كپيش كنم؟يا فشرده شدس؟چكا باس كرد؟
اين برنامه
Games for Windows - LIVE 2.0 Setup دانلودش واسم دو ساعت طول ميكشه تو بازار هس بخرم؟
يا اين درایور های 180.84 چيه؟لينك دانلودش خرابه تو بازار هست بگيرم؟
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 08-12-2008 at 23:15.
سلام
تویه بازی صفحه این ور اون ور میشه مشکل چیه؟
کرک ، کرک .
منظور همون کرک رازوره؟ razor
سلام
این کار واقعا جواب میده ؟؟؟ من هم همین ارور رو داشتم و گفتند که سرویس پک 3 بریزم حالا که سرویس پک 3 ریختم !! مشکل حل شد.!!! نوش دارو پس از نصب ویندوز![]()
چه جوری با تاکسی میتونم برم مسافرکشی یه لقمه نون حلال در بیارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)