تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 510 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

توی فولدر ِ Skyrim هست دیگه Skyrimprefs ؟
    آخرش اون کامندلاین رو داره .
    پیشنهاد دیگه ای نداری ؟
    ادیت : باید اونی که توی داکیومنت ها بود رو ادیت میکردم تا توی لانچر Data Files بیاد.
    ولی مشکل اینجاس که بعد از لوگوی Bethesda میپره بیرون از بازی.
    ادیت 2 : مشکل یه دونه ( یا شاید بیشتر ) از پلاگین هاست. حالا باید بشینم بگردم پیدا کنم وسط این همه پلاگین :|
    احتمالا به خاطر اینه که دو تا مودت مثلا با هم تداخل دارن . من هم این مود immersive رو که گرفتم دیدم هنوز پلاگینش از طرف skyRe نیومده . یعنی فعلا ورژن دوش رو داره . به خاطر همین هنوز بازی رو بازی نمیکنم تا اون بیاد .
    لیست مودهات رو میدی؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

احتمالا به خاطر اینه که دو تا مودت مثلا با هم تداخل دارن . من هم این مود immersive رو که گرفتم دیدم هنوز پلاگینش از طرف skyRe نیومده . یعنی فعلا ورژن دوش رو داره . به خاطر همین هنوز بازی رو بازی نمیکنم تا اون بیاد .
    لیست مودهات رو میدی؟
    خدمتت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا حتما" باید پلاگین ِ immersive بیاد ؟ مشکلش چیه همینجوری ( من هنوز با مد شروع نکردم بازیو )
    راستی اونی که کرش میداد از SkyRe بود ، پلاگین ِ JaySusSword

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خدمتت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا حتما" باید پلاگین ِ immersive بیاد ؟ مشکلش چیه همینجوری ( من هنوز با مد شروع نکردم بازیو )
    راستی اونی که کرش میداد از SkyRe بود ، پلاگین ِ JaySusSword
    میبینم که دستی نصب کردی همه رو . یه نصیحت : همه مودها رو با مودمنیجر نصب کن مگه اینکه یه جور دیگه باشه . مثلا اپدیت باشه یا دلبخواهی باشه و...
    مثلا الان immersive رو ورژن 3.1 اش رو ریختی بعد در کنارش 3.2 رو هم ریختی که الان 3.1 فعاله توی عکس .

پيش فرض

سلام دوستان من میام تو این مرحله بازی گیر میکنه یعنی بعد از صحبت کردن چند نفر دیگه کسی با من صحبت نمیکنه کلا از جاش هم بلند نمیشه انگار یه نفر دیگه میخواد باش صحبت کنه ولی انگار اینجا باگ داره فک کنم این نسخه ای که من دارم ایراد داره چون اون یارو کچله هم باهام حرف میزنه صدا نداره آپدیتی نیومده که فقط مشکلات بازی رفع کرده باشه نمیخوام نیرویی بهش اضافه بشه میخوام همشو خودم بگیرم راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو رو خدا یکی کمک کنه خیلی گیرم اصلا خماره این بازیم اعصابم بهم ریخته.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

تو رو خدا یکی کمک کنه خیلی گیرم اصلا خماره این بازیم اعصابم بهم ریخته.
    سلام
    شما اول اینو دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد اون برنامه رو باز کنین و Open رو بزنین. حالا این فایل رو باز کنین(ممکنه مسیر تو کامپیوتر شما فرق کنه) : C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data\Skyrim - VoicesExtra.bsa
    یه پیغامی میده که OK رو بزنین. بعد Extract All رو بزنین و توی همون پوشه (C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data) ذخیره کنین.

به احتمال زیاد درست میشه ولی اگه درست نشد بگین

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میبینم که دستی نصب کردی همه رو . یه نصیحت : همه مودها رو با مودمنیجر نصب کن مگه اینکه یه جور دیگه باشه . مثلا اپدیت باشه یا دلبخواهی باشه و...
    مثلا الان immersive رو ورژن 3.1 اش رو ریختی بعد در کنارش 3.2 رو هم ریختی که الان 3.1 فعاله توی عکس .
    نه هیچ کدوم دستی نصب نشده. 2 تاش منوئال دانلود شده ولی بوسیله ی مدمنیجر ادد شده و نصب شده. بقیه ش هم توسط مد منیجر دانلود شده و هم نصب شده.
    ایمرسیو 3.2 رو چون فایلهاشو میخواستم دستی بریزم توی فولدرش واسه همین با مدمنیجر کار نکردم.

پيش فرض

سلام
    شما اول اینو دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد اون برنامه رو باز کنین و Open رو بزنین. حالا این فایل رو باز کنین(ممکنه مسیر تو کامپیوتر شما فرق کنه) : C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data\Skyrim - VoicesExtra.bsa
    یه پیغامی میده که OK رو بزنین. بعد Extract All رو بزنین و توی همون پوشه (C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data) ذخیره کنین.

به احتمال زیاد درست میشه ولی اگه درست نشد بگین
    درست شد دستتون درد نکنه
    راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هست

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

درست شد دستتون درد نکنه
    راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هست
    تا 82 میره

10. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

سلام به همگي
    ميخواستم بپرسم همه shout هايي كه ياد ميگيريم 3 كلمه اند؟منظورم اينه كه اگه يه shout بگيريم يه كلمه ممكنه يه كلمه ديگه هم بهش اضافه بشه؟
    اين چند كلمه اي بودن shout هارو يه توضيح بديد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام به همگي
    ميخواستم بپرسم همه shout هايي كه ياد ميگيريم 3 كلمه اند؟منظورم اينه كه اگه يه shout بگيريم يه كلمه ممكنه يه كلمه ديگه هم بهش اضافه بشه؟
    اين چند كلمه اي بودن shout هارو يه توضيح بديد
    ممنون
    سلام
    بله همشون سه تا قسمت دارن(ضعیف، متوسط و قوی)

13. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •