سلام
اقا من خیلی وقته این بازی رو گزاشتم کنار ... میخواستم بپرسم کسی از دوستان تونسته بره شهر و اینکه بفهمه اون فضاهای خالی باقیمونده تو مزرعه و خرید مزرعه جدید چه جوریاست ؟ منظورم بعد از کامل کردن مرغدونی و گاوداری و خونه خودشو و ... ست![]()
سلام
اقا من خیلی وقته این بازی رو گزاشتم کنار ... میخواستم بپرسم کسی از دوستان تونسته بره شهر و اینکه بفهمه اون فضاهای خالی باقیمونده تو مزرعه و خرید مزرعه جدید چه جوریاست ؟ منظورم بعد از کامل کردن مرغدونی و گاوداری و خونه خودشو و ... ست![]()
سلامسلام
اقا من خیلی وقته این بازی رو گزاشتم کنار ... میخواستم بپرسم کسی از دوستان تونسته بره شهر و اینکه بفهمه اون فضاهای خالی باقیمونده تو مزرعه و خرید مزرعه جدید چه جوریاست ؟ منظورم بعد از کامل کردن مرغدونی و گاوداری و خونه خودشو و ... ست
شهری وجد ندارده
مزرعه جدید هم فکر نکنم وجود داشته باشه
درسته من هم به اين مشكل برخوردم ... خوب فكر كنم رووزاي طوفاني كه حتي خودتون هم نميتونيد از خونه بيرون بياييد ... اونا هم نميتونن و كم شدن قلب حيوانات حتميه ولي خيلي زود بر ميگرده و زياد نگران اون يدونه قلب نباشيد ....
ولی برای من برنمی گرده نمی دونم چرا تا8تا قلب کم میشدو من رمز میزدم باز 10 تا میشد
سلام بچه ها کسی کد گیم شارک قلب دختراروداره که رنگی باشن مثلا سیاه بنفش ابی سبز برای همه دخترا
ودکمه بقل استارت سونی کدوم دکمه بقل استارت صفحه کلید
من نمیدونم چرا مال تو 8 تا کم میشه ولی مال من که 1 دونه از هر کدوم کم میشه
در طی سه روز تحت مراقبت های ویژه از حیوانات دوباره بر میگرده ولی دو روز قبل
از مسابقه گاو ها گاوم 9 قلبه شد و به خاطر همین نتونست توی مسابقه برنده شه
(1 سال تمام پرورشش داده بودم)
ببخشید بچه ها یه سوال :
اون علامت های مثل فرشته توی صفحه ای که
با دکمه start باز میشه چیه ؟
من اول فکر کردم که اونا مربوط به الهه هایی است که
دموشون رو دیدم ولی هنوز عددش صفره
چون من دو الهه رو دیدم !
فکر کنم علامت مرگ و میر رو میگید. (دوتا بال سفید + یک حلقه ی زرد)
مربوط به مرگ و میر میشه. یعنی میگه چه تعدا از حیوانات شما مرده اند.
منم نمیتونم درک کنم که چرا 8 تا کم میشده ... مگه این که روز طوفان حیوانات بیرون مونده باشن !! که البته باز هم نمیدونم اگر اینطور باشه چقدر کم میشه !!
به این میگن بد شانسی ... برای منم همینطوری شد ...روز قبل فستیوال قلبشون کم شد ... ولی چون من سیو هر 3 روز رو داشتم زدم از اول !!!!
پیشنهاد میکنم اگر با مبدل بازی میکنید هر سه روز که سیو میکنید سیوتون رو از داخل مموری کارت کپی منید و یه جا سیو کنید ... لازمتون میشه...
ببخشید بچه ها یه سوال :
اون علامت های مثل فرشته توی صفحه ای که
با دکمه start باز میشه چیه ؟
من اول فکر کردم که اونا مربوط به الهه هایی است که
دموشون رو دیدم ولی هنوز عددش صفره
چون من دو الهه رو دیدم !تایید میشه ...فکر کنم علامت مرگ و میر رو میگید. (دوتا بال سفید + یک حلقه ی زرد)
مربوط به مرگ و میر میشه. یعنی میگه چه تعدا از حیوانات شما مرده اند.![]()
پیشنهاد میکنم اگر با مبدل بازی میکنید هر سه روز که سیو میکنید سیوتون رو از داخل مموری کارت کپی منید و یه جا سیو کنید ... لازمتون میشه...
ايا شما به غير از سيو هاي مموري کارت از سيو هاي خود شبيه ساز
که با F1 سيو و با F3 لود ميشه استفاده ميکنين ؟
چون بدون اون خيلي بازي سخت ميشه !
در ضمن من سرعت بازي رو گذاشتم رو 140 fps
خيلي حال ميده (تمام کارهات برقي ميشه) و ميتوني
در عرض 1 ساعت , 5 يا 6 روز بازي کني
من بازهم "فکر می کنم" منظور ایمان خان (و جان) این بود که قلب ها 8 تا می شوند نه اینکه 8 تا کم می شوند
خط سوم پست جناب عروسک هم به شدت پیشنهاد (و صد البته تایید) میشود.
اینجا رو میگم:
نه من فقط از سیو های مموری کارت استفاده میکنم . یعنی آخر هر روز ... وسط بازی اصلا" سیو نمیکردم !!!
وایی نه !!! من یه بار نمیدون چی شده بود شبیه سازه قاطی کرده بود .. سرعتش رفته بود بالا ... اصلا" نمیتونستم بازی کنم ... داشتم روانی میشدم ....![]()
ولی یکم دستکاریش کردم درست شد !!!
چچرا دعوا می کنید با هم ... شما اگر یکم این پست های آخر ما رو دیده باشین میبینین که هیچ کس حرفی از شهر نمیزنه ... ما داریم دمو ها رو معرفی میکنیم... عکس میذاریم و راجع به آنها توضیح میدیم ... تا الان خیلی دمو ها گذاشته شده ....اون که باید بخنده منم نه شما...من خودم یکی از طرفدارهای خاص این بازی بوده و هستم.ولی این همه بحث گفتگو در مورد یک بازی که 20% آن بیشتر نکته مثبت نداره بی فایده است.
پس کمی بیشتر و دقیق تر صفحات رو ببینید ...شاید شما هم خوشتون اومد ...
پس بخند تا بخندیم!اون که باید بخنده منم نه شما
خیلی خوشحال شدم از دیدار شما....من خودم یکی از طرفدارهای خاص این بازی بوده و هستم.
خوب ... دیدی عزیز دل برادر؟ولی این همه بحث گفتگو در مورد یک بازی که 20% آن بیشتر نکته مثبت نداره بی فایده است.
بحث و گفتگوی بی فایده ای که دارید ازش حرف میزنید رو کسای دیگه ای انجام دادن. اما شما یکراست اومدی آخرین صفحه و ...
20 % رو از کجا اوردی... البته من از اونجایی که بحث شهر بالا گرفت و هر کی میومد یه خالی می بست و می رفت، دیگه نخوندم چون معلوم بود که ادامش چیه. (از دوستان تقاضا دارم اگر اون وسط مسط ها چیز جالبی داشت، شماره صفحه رو به من بگن که من هم استفاده کنم) .
--------------------------------
ببین ایشون چه خوب گفته:
-----------------------------------------چرا دعوا می کنید با هم ... شما اگر یکم این پست های آخر ما رو دیده باشین میبینین که هیچ کس حرفی از شهر نمیزنه ... ما داریم دمو ها رو معرفی میکنیم... عکس میذاریم و راجع به آنها توضیح میدیم ... تا الان خیلی دمو ها گذاشته شده ....
پس کمی بیشتر و دقیق تر صفحات رو ببینید ...شاید شما هم خوشتون اومد ...
البته هیچ دعوایی در کار نیست! اینجا هم جای دعوا نیست. اگر دعوا دارید تو محل ما ازین رینگای استاندارد نیست. میریم تو پارک بسیج، سر مالک اشتر دعوا می کنیم. بعد پلیس میاد جفتمون رو خف میکنه. بعد به جایی که:
و:من همین الآن دارم به شما می خندم (البته با عرض معذرت)
و:اون که باید بخنده منم نه شما
دوست عزیز من aQoa میاد و به هر دوی ما از ته دل میخنده!پس بخند تا بخندیم!![]()
فقط بحث سر این است که اگر از نظر شما:
پس این سه چهار تا پستی که ما دادیم از همه بی فایده تر است!این همه بحث گفتگو در مورد یک بازی که 20% آن بیشتر نکته مثبت نداره بی فایده است
---------------------------------------------
و در آخر برای بی فایده نبودن کل این پست، یک نکته را میگم:
این قضیه مربوط میشه به : سبد.
همونطور که میدونید سبد 30 تا جا داره. اما این سبد فقط با ریختن آیتم های فروختنی پر میشه. یعنی اگه یک گل (یا هرچیز غیرقابل فروختن دیگه) داخل سبد بگذارید شمارش نمی شن.از این سهل انگاری سازندگان میتونید برای ماهی گرفتن استفاده کنید. یعنی سبد رو هم با خودتون ببرید و هرچی آشغال (از قبیل قوطی خالی و استخون ماهی) پیدا کردید داخل سبد بندازید (خلاصه کلام: سبد رو به عنوان سطل آشغال استفاده کنید)
---------------------------------------------
این از این.
یک درخواست بی ربط: هر کس جناب iman reza را پیدا کرد، کت بسته تحویل دهد و مژدگانی دریافت نماید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)