تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 403 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ترمیناتور عزیز ممنون شما به من لطف دارید اگه بوت لودر گوشیت باز هست میتونی رام های خوبی رو روگوشیت نصب کنی پشت گوشیت نگاه کن اگه w26 به پایین هست میتونی بوت لودرشو بدون هیچ مشکلی باز کنی و بهترین رام تو حالت بوت لودر باز رام mini cm2.14.8 و رام اقا سینا sinadroid v001.5 هست برای بوت لودر بسته هم استورن میکس و ginger dx 22 فکر کنم بهترین ها باشن برای دانلودش میتونی بیای این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک سوال دیگه داشتم که
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دوست دارم و می خوام نصب. م خواستم ببینم که این روش که میگم (برای نصب) صحیح است یا غلط.
    خب اول گوشی رو روت می کنیم . بعد رام رو دانلود و به زیپ تبدیل می کنیم و در کارت حافظه می ریزیم. بعد به محیط cwm می ریم و اون رام رو نصب می کنیم.
    اول می خواستم ببینم که این روش درست است و اگر از این روش اون رام رو که خیل دوستش دارم برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
    چون می دونی دوست من اون موقع که فلش کرده بودم از راه cwm رفتم این مشکل پیش اومد. ( بازگشت به تنظیمات کارخانه رو نزده بودم )
    حالا می خواستم ببینم که اون راه ها درست است یا نه ؟ تشکر
    شاد باشید

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور عزیز اگه شما خودتون بخواهید گوشیتونو بوت لودرش باز کنی به احتمال زیاد بریک(تبدیل به اجر) بشه به همین خاطر ببرید بیرون براتون بوت لودرش باز کنن البته بهش بگید با ضمانت براتون اینکارو بکنه چون ممکنه خراب بشه و بگه که باید برای درس کردنش پول بدی در رابطه با رام اقا سینا هم فکر کنم تمام قابلیت هاش با کرنل استوک(اصلی) کار کنه و مشکلی داخل نصبش نداشته باشد اینم طریقه نصبش
    نحوه ی نصب رام:

نکته :اگر برای نسخهء جدید آپدیتی ارایه شد نیاز به فول ویپ و ویپ کاج ندارد.
    قسمت نظرات رو هم بخونید تا درباره ی رام رو کرنل اصلی مطمئن شوید درباره ی نصب هم راهنمایی کردن
    اینم لینک رام اقا سینا اخرین ورژنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام ترمیناتور عزیز اگه شما خودتون بخواهید گوشیتونو بوت لودرش باز کنی به احتمال زیاد بریک(تبدیل به اجر) بشه به همین خاطر ببرید بیرون براتون بوت لودرش باز کنن البته بهش بگید با ضمانت براتون اینکارو بکنه چون ممکنه خراب بشه و بگه که باید برای درس کردنش پول بدی در رابطه با رام اقا سینا هم فکر کنم تمام قابلیت هاش با کرنل استوک(اصلی) کار کنه و مشکلی داخل نصبش نداشته باشد اینم طریقه نصبش
    نحوه ی نصب رام:

نکته :اگر برای نسخهء جدید آپدیتی ارایه شد نیاز به فول ویپ و ویپ کاج ندارد.
    قسمت نظرات رو هم بخونید تا درباره ی رام رو کرنل اصلی مطمئن شوید درباره ی نصب هم راهنمایی کردن
    اینم لینک رام اقا سینا اخرین ورژنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    hi
    دوست عزيز مي خوستم بپرسم كه اسم رام شما چيه ؟

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. چکار کنم سرعت شماره گرفتن سریعتر بشه؟ با کمی تاخیر و لگ شماره میگیره. میخوام مثل گوشیهای غیر تاچ بلادرنگ همزمان که دکمه رو میزنم شماره هم روی صفحه نمایش نوشته بشه.
    رام ۲.۱.۱ رسمی
    Last edited by hike; 12-02-2012 at 14:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور من از رام minicm 2.1.7 استفاده میکنم اما 2.1.8 و همچنین 2.1.9 هم به تازگی اومده شنیدم 2.1.8 خیلی خوبه اما فعلا از ورژن 2.1.7 استفاده میکنم.
    حالا شما تصمیم داری کدوم رام رو نصب کنید؟
    hike عزیز شما میتونید گوشیتون رو اوورکلاک کنید تا سرعتش بهبود پیدا کنه اگه اوورکلاک بلد نیستید برید گوگل و بنویسید overclock خودش برات اووکلاک 1.2 میاره سپس اونو رو 691 یا هر مقدار دوست داری تنظیم کن فقط حواست باشه از 748 به بالاتر تنظیم نکنی ممکنه گوشیت پشت سر هم ریسیت بشه همون 691 کافیه

7. 3 کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام ترمیناتور من از رام minicm 2.1.7 استفاده میکنم اما 2.1.8 و همچنین 2.1.9 هم به تازگی اومده شنیدم 2.1.8 خیلی خوبه اما فعلا از ورژن 2.1.7 استفاده میکنم.
    حالا شما تصمیم داری کدوم رام رو نصب کنید؟
    hike عزیز شما میتونید گوشیتون رو اوورکلاک کنید تا سرعتش بهبود پیدا کنه اگه اوورکلاک بلد نیستید برید گوگل و بنویسید overclock خودش برات اووکلاک 1.2 میاره سپس اونو رو 691 یا هر مقدار دوست داری تنظیم کن فقط حواست باشه از 748 به بالاتر تنظیم نکنی ممکنه گوشیت پشت سر هم ریسیت بشه همون 691 کافیه
    اور روی باتری تاثیر نمی گذاره؟ من الان روی یگ گوشی HTC تست کردم این شماره گیری رو ، این لگ آزار دهنده رو نداره و خیلی سربع عکس العمل نشان میده. یک راه ساده تر میخوام لطفا.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام hike عزیز یه روش اسونتر یادم اومد برو تو گوگل سرچ کن advanced task managerv4 رو بگیر و بوسیله ی این برنامه حافظه ی خالی رامتو افزایش بده هم سرعت گوشیت میره بالا و هم شماره گیریت که لک داره اوکی میشه راستی ورژن 4 خورده ای بگیر چون ورژن 5 زبونش چینیه

10. 2 کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AnTuTu Benchmark ابزاری برای تست، امتیازدهی و بنچمارک موبایل آندرویدی شما میباشد که دارای امکاناتی نظیر عملکرد حافظه، عملکرد عدد صحیح‌ پردازنده، عملکرد نقطه شناور پردازنده، عملکرد دو بعدی و سه بعدی گرافیک سرعت خواندن و نوشتن مموری کارت و پایگاه داده IO میباشد.می توانید با این نرم افزار قدرت گوشی موبایل خود را محک بزنید و با موبایل های دیگر مقایسه کنید .

دوستان لطفا رو گوشیشون امتحان کنن و همراه با اسم رامشون رتبه ی کسب شده در برنامه رو در قسمت نظرات اعلام کنن تا بچه ها بفهمن گوشیشون در چه حده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایا ایکس 8 برای تلویزیون های هوشمند امکاناتی داره اخه x10 رو میگن میشه باهش روصفحه تلوزیونهای هوشمند فیلم نمایش داد
    دنبال کارکدشم کسی داره؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    بعد مدت ها اومدم اينجا پست بدم كه :
    بهترين رامي كه بيشترين فضاي ازاد حافظه رو داره معرفي كنيد.يادمه يه اسكرين شات از يه رام ديدم كه از 175 مگ 90 مگ فضاي خالي حافظه داشت. جديدا گوشيم خيلي كند شده اعصابم خورده. (نا گفته نماند اخه گوشيه اندرويدي قويتر دستم گرفتم يكم ضد حال خوردم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •