سلام .نه گرلن رو تست نکردم
سلام .نه گرلن رو تست نکردم
با این اوصاف من باید ارزوی Egoïste Platinum Chanel به فراموشی بسپارم
CDG ?رای همین برند CDG خیلی پرطرفدار شده
منظور همینه ؟ 125 میلو زده 58 بوشو تشریح میکنین لطفاگرلن وتیور
این وتیور هون ماده هست که تو لالیک هم بکار رفته دیگه نه ؟
Vetiver for men by Guerlain
![]()
مگه شنل اگویست چند شده؟ قیمت جدید دارید؟
اره همینه منتها وتیور هم انواع داره که بوهاشون فرق میکنه
خدمتتون عرض کنم که همون الان 55 هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
میشه بگید از کجا قیمت گرفتید؟؟؟؟؟؟؟آخه 55 ........
بعید میدونم این قیمت باشه![]()
CDG مخفف COMME des GARÇONS هست که یه شرکت نیچ ژاپنی هستش..
سریهای عطر زیادی داره و بسیار هم پرطرفدار هستش ..عطرهاش خاص هستند و معمولا مشابه قبلی نداشتند مثلا عطر 2 man از این شرکت چند سال پیش از پرطرفدار ترین عطرها بین نسل جوان بود...توی کشورهای شرق آسیا هم بسیار پرطرفدار هستند عطرهای این شرکت...و تمرکزش هم روی عطرهای سینتتیک هست...
کارهای این شرکت در ایران هم به سختی پیدا میشه مثلا واندرو وود رو جناب حامد از بندعباس خریدند ...
در مورد گرلن ویتیور هم باید بگم این عطر خیلی متفاوت هست نسبت به لالیک و بوی شرین و کلاسیکی داره و از بهترین های کلاسیک جهان هستش..البته نوع قدیمیش نوع جدیدش به خوبی قبل نیست..در ایران هم اصلش سخت گیر میاد ..
شبیه ترین عطر به لالیک سیکومور شنل هست که از سری اکسکلوسیو هست و در بوتیک شنل پاریس میتونید بخریدش و البته قیمتش از کارهای دیگه شنل بالاتره...قیمتش تقریبا 3 برابر لالیک هستش ولی شنیدم بوش بهتر از لالیک هست..(البته اینکه آیا نسبت به قیمتش می ارزه یا بهتره همون لالیک رو بخریم هم سرش دعواست و هرکسی نظر خودش رو داره ولی شکی نیست که بوش بهتر از لالیک هست)
دقیقا درسته.مثلا وتیور از مالزیا رو با گری وتیور تام فورد مقایسه کنیم زمین تا آسمون فرقشونه.![]()
آخرین قیمتی که ازش دارم 158 هست![]()
میتونی خب آرزو هاتو مدیریت کنی...مثلا چند تا که واجب نیست رو حذف کنی و به جاش به ارزوی Egoïste Platinum جامه عمل بپوشونیChanel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)