تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 416 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منت خدای را که کاری کرد رئال با بازی عالی خودش!(به زعم هواداراش البته!)بتونه بارسا رو متوقف کنه!
    تبریک و درود بر آنها...
    بازی کاملا جذابی بود و بارسا هم هیچ کاری نتونست بکنه...رئال توپ و میدون و خلاصه همه چیز بازی رو تو 95% موارد تو دست خودش داشت و...

پ.ن: امید است هواداران تیم رقیب راضی شده باشند!
    البته به دوستان حق میدم...تیمی که از خیخون تو خونه ببازه ،بایدم تساوی مقابل بارسا رو یه نتیجه خوب واسه خودش بدونه.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بحث کری خونی بدجوری داغه.ما هم یه نظری بدیم.به نظر من اشتباه بارسا این بود که بعد از زدن گل عقب کشید اصلا نباید این کارو می کردن همون بازی روون خودشونو انجام میدادن حتی بازم به گل می رسیدند ولی کاری کردن که اصلا درش تخصص ندارن حفظ نتیجه.اصلا به بارسای رویایی نیومده که بیاد دفاع کنه از تک گلش و در واقع بهتر بگم بارسا از اصل خودش اومد بیرون و 2 امتیاز از دست داد ولی بازم نتیجه خیلی خوبی بود.وقتی که داور برای رئال پنالتی گرفت بازیکنای رئال جوری همدیگرو بغل کردن که انگار قهرمان لیگ شدن بهرحال 6 باخت پیاپی یه جورایی برای رئال خیلی ضایعست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیزم
    خوب قضیه کاملا واضح بود دیگه بارسا تقریبا به مساوی راضی بود...نبود؟ خودتون هم الان خوشحالید دیگه...؟! از طرز پس زدنت معلومه جیگر
    در ضمن ادبیات نیست زبان فارسی برای اینجور مسائله (سوتی)
    بارسا 8 امتیاز اختلافو حفظ کرده الکلاسیکو رفت رو 5-0 ترکونده!هیچ وقت به آب و آتیش نمیزنه وقتی گل اول رو زد داشت باشگاه رئال رو تحقیر می کرد که روی اتفاق و بی دقتی الوز پنالتی شد و مساوی تموم شد من که خیلی خوشحالم چون قهرمانی لالیگا قطعی شده تقریبا ...شما اگه یکم دقت کنی میدونی تیمی که 70% مالکیت داره موقعیت گلهای نزدیک داره گل اولو زده یه پنالتی براش نگرفتن یه یار بیشتر داره و تو دقیقه 82 از نقطه پنالتی گل میخوره قطعا از نتیجه مساوی ناراضی هست!

اما در مورد سوتی ببین اینی که یه جمله رو بخونی نتونی معنی و مفهومش رو درک کنی دقیقا برمیگرده به ادبیات فارسی، زبان فارسی شامل قواعد و دستور العملها و تعاریف هست (جمله چیه فعل چیه انواعش کلمات و ...) اینکه شما از اینکه من مساوی رو به رئالی ها تبریک میگم برداشت می کنی من از مساوی راضی بودم مشکل درک ادبی هست

دفعه بعد که خواستی سوتی بگیری بیشتر دقت کن که ضایع نشی!

خیلی‌ها دچار آلزایمر مربوط به زمان نزدیک و تمرکز حواس شدید در مورد زمان دور هستند، مثلا یادشان است که 70 سال پیش چه چیزهایی به دست آوردند، اما یادشان نیست در این 3 سال چه چیزهایی را از دست دادند.

پی‌ نوشت: دقت کردین بعضی‌ از طرفداران شیاطین سرخ بعد از باخت به منچستر سیتی چقدر مغموم و ناراحت بودن ولی‌ الان با مساوی تیم رئال سر از پا نمیشناسن؟ ( میگم جام حذفی با چمپیون لیگ هنوز مونده لیگ رو هم که از دست دادید فکر نمیکنم الان وقت مناسبی باشه که جشن و پایکوبی راه انداختین برای یک مساوی اونم تو برنابئو)
    آقا نقل قول نگیر دیگه

در کل موافقم + برای بارسا هم هنوز اتفاقی نیوفتاده قهرمانی لالیگا از قبل هم قطعی بود هنوز سه بازی دیگه مونده...++راس میگه پایینی منچستر و ... رو چی کار داری
    Last edited by Kianoosh; 17-04-2011 at 12:52.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

پی‌ نوشت: دقت کردین بعضی‌ از طرفداران شیاطین سرخ بعد از باخت به منچستر سیتی چقدر مغموم و ناراحت بودن ولی‌ الان با مساوی تیم رئال سر از پا نمیشناسن؟
    شما یه بار توو فوتی در مورد فابرگاس مزه ریختی که همون کاربر که خودت میدونی کیه جوابتو داد بدجور هم داد
    پس لطف کن در مورد منچستر هم مزه نریز
    تاپیک،تاپیکه اسپانیاس و به بقیه تیما اگه کاری داری برو تاپیک خودشون و البته فوتی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اما در مورد سوتی ببین اینی که یه جمله رو بخونی نتونی معنی و مفهومش رو درک کنی دقیقا برمیگرده به ادبیات فارسی، زبان فارسی شامل قواعد و دستور العملها و تعاریف هست (جمله چیه فعل چیه انواعش کلمات و ...) اینکه شما از اینکه من مساوی رو به رئالی ها تبریک میگم برداشت می کنی من از مساوی راضی بودم مشکل درک ادبی هست
    نه دیگه برادر
    ببین من نگفتم شما گفتم اکثر بارسایی ها شما مگه فقط تنها بارسلونایی موجود تو فروم هستی؟ (نکنه هستی) اگر هم دقت کنی من شخص رو خطاب نکردم همیشه جمع بستم

بارسا 8 امتیاز اختلافو حفظ کرده الکلاسیکو رفت رو 5-0 ترکونده!هیچ وقت به آب و آتیش نمیزنه وقتی گل اول رو زد داشت باشگاه رئال رو تحقیر می کرد که روی اتفاق و بی دقتی الوز پنالتی شد و مساوی تموم شد من که خیلی خوشحالم چون قهرمانی لالیگا قطعی شده تقریبا ...شما اگه یکم دقت کنی میدونی تیمی که 70% مالکیت داره موقعیت گلهای نزدیک داره گل اولو زده یه پنالتی براش نگرفتن یه یار بیشتر داره و تو دقیقه 82 از نقطه پنالتی گل میخوره قطعا از نتیجه مساوی ناراضی هست!
    تحقیر؟ ! بیخیال برادر والا بارسلونا با این همه شور ....بازیکن و...که مینازه بهش اومد در مقابل رئال 10 نفره 1-1 کرد اونقت میگی تحقیر؟ تحقیر این نبود که در مقابل یک تیم 10 نفره 1-0 جلو باشی بعد 1-1 کنند ؟ اونم چه تیمی بارسلونا ...!
    اگر بارسلونا داشت رئال رو تحقیر میکرد چرا بعد از گلی که خورد کاره خواصی نکرد (شاید نتونست در مقابل تیم 10 نفره کاری کنه )
    دفعه بعد که خواستی سوتی بگیری بیشتر دقت کن که ضایع نشی!
    نه دفعه بعد مواظب باش خواستی کسی رو ضایه کنی خودت ضایع نشی جیگر

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پست های دوستان بارسایی واقعا زیباست و. چیزی برای گفتن نداریم...(کسیکه نمیدونه دفاع مطلق چیه و اون رو با بستن روزنه ها یکی میدونه، چی میشه بهش گفت؟!)
    فقط این پست دوستمون جالبه برام...که هیچکی جواب نداد
    نمیدونم مد شده جدیدا میگن اتوبوس!!!شاید پیزی از فوتبال نمیدونید و حرفاتون از رو بی اطلاعاتی هست!!!نیمی از نیمه اول که با پاسکاری بین خط دفاع و هافبک بارسا تلف شد!و فقط پاس میدادند بیشتر شبیه وقت تلف کردن بود....این اصطلاح اتوبوس واسه دفاع کردن به کار میره....وقتی یک تیم صاحب توپ هست و پاس کاری میکنه تا از حرکات تو عمق محاجم هاش به گل برسه اینکه تیم مقابل فضا رو ببنده میشه دفاع؟؟؟!!!این تاکتیک برای مقابله با به قول خودتون فلسفه بارساتون هست....یادتون باشه هیدینگ با همین روش گریتون رو تو استمفورد بریج دراورد....من الان ازتون 1 سوال میپرسم....لطف کنید جواب بدید....هر کدوم از دوستای بارسایی که میتونن جواب بدن....شما 1 تاکتیک غیر از تیکی تاکا تون نام ببرید؟ببینم غیر از این روش دیگه ای میشناسید؟؟فقط این رو روش میدونید و بقیه رو مسخره میکنید...حرصتون درومده به بازی مستقیم میگید زیر توپ...رو رونالدو خطا میکنید ضربه ازاد میشه اونم به تمسخر میگیرد....یکی به من بگه شما غیر از این تاکتیک دیگه میدونی چیه؟
    بدون شک، بارسا تنها یک شیوه داره و اونم همینه..
    مشکل دیشبشون هم همین بود..
    دیشب بارسایی ها تویه زمین خودشون و وسط زمین، 50-60 تا پاس میدادن بهم الکی...اما یک موقعیت نمیتونستن ایجاد کنن..دلیلش هم این بود که خوزه ضد این تاکتیک رو قشنگ پیاده کرده بود...
    اما بارسا دیگه شیوه یه دیگه ای نداشت برای حمله کردن...!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ال کلاسیکو - بازگشت به اصل خویشتن آقای خاص

شاید اگر فرناندز داور اسپانیایی مسابقه آن پنالتی مشکوک را نمی گرفت، حالا گواردیولا رکورد پیروزی های صد در صد ش را در برابر رقیب سنتی حفظ میکرد

سایت گل- شاید اگر فرناندز داور اسپانیایی مسابقه آن پنالتی مشکوک را نمی گرفت ، حالا گواردیلا رکورد پیروزی های صد در صد ش را در برابر رقیب سنتی حفظ میکرد ولی هنوز هم در مقابل آنها شکست نا پذیرنشان داده .داور مسابقه بجز این صحنه یک پنالتی مسلم را هم که به گفته جمال شریف مفسر سر شناس داوری تلویزیون الجزیره در نیمه اول توسط کاسیاس بروی ویا انجام شده بود را هم نگرفت ..اولین بازی از چهار گانه های پیشرو که باز رکورد های خاص خودش را داشت .

اولین گل مسی به مورینیو و اولین گل رونالدو در ال کلاسیکو ، هر دو از روی نقطه پنالتی مورینیو که گویا پازل گمشده دیدار رفت را در برابر نیرومندترین باشگاه جهان پیدا کرده بود با طراحی و چینش ۴-۱-۲-۲-۱ به مصاف آبی - اناری ها رفته بود .در این چینش شطرنجی که مدتها از قبل طراحی شده و در بازی با اتلتیکو مادرید امتحان و آزمایش شده بود ، نقش پازل گمشده تیم را په په بر عهده داشت که قرار بود نقش کامبیاسو اینتر را بازی کند ولی او چنان درخشان و فراتر از تصور بازی کرد که زمانی بجای الیبول اخراج شده در قلب دفاع قرار گرفت ، باز مورینیو با دو تعویضی که انجام داد او را بجای اولش برگرداند .

و سیستم تیم را با کم کردن یک هافبک دفاعی بشکل همان ابتدای بازی در آورد .مورینیو که به امید پیروزی کراوات نبسته بود حالا شاید متقاعد شده باشد که روش دیروز کارآمدترین روش برای مقابله با ستارگان بارساست ..او با علم به اینکه میدانست سر چشمه حرکات بارسا با سه کاندیدای بهترین بازیکنان جهان -مسی ،چابی ، اینیستا - از بین نیمه زمین تا خط یک سوم دفاعی اش شکل میگیرد با تجمع بازیکنانش در زمین خودی و فشار بروی این سه بازیکن در زمان تصاحب توپ عملا اجازه شکل گیری به حرکات آنان نداده بود .

در این چینش دی ماریا کامی عقب تر نزدیک به آلوس بازی میکرد تا از نفوذ های خطرناک این بازیکن جلوگیری کند .مادریدی ها وظیفه داشتند که در زمان تصاحب توپ با یاران سرعتی خود ، رونالدو . دی ماریا و خدیرا و بنزما به دروازه حریف هجوم برند .این تاکتیک سبب شد در نیمه اول به رغم مالکیت توپ بارسا ، ۶۹ درصد در مقابل ۳۱ درصد ، ضد حملات رئال بسیار زهردار و خطرناک بنماید آنها نشان دادند راحت تر از بارسا میتوانند به گل برسند به شکلی که در ضربات ایستگاهی و کرنرها موفق نشان دادند آنها روی یکی از کرنرها با ضربه سر رونالدو تا آستانه گل پیش رفتند اما آدریانو با سر توپ را از درون گل بیرون آورد .

ویا که در نیمه اول کم تحرک بود و خیلی کنار خط بازی میکرد با توصیه های گواردیلا در نیمه دوم با تحرک بیشتر و رفتن در عمق توانست از کمند دفاعی رئال گذشته و یک پنالتی را نصیب یارانش کند بعد از گل بارسا ، آنها در صدد حفظه نتیجه بر آمدند و در حالیکه از یک یار بیشتر سود میبردند ناخودآگاه عقب کشیدند .این عقب کشیدن که با روح و فلسفه بازی آنها در تضاد است سبب گردید رئالی با وجود برتری عددی حریف بازی را در دست بگیرند و به گل مساوی برسند .حالا آنها در حالی خود را برای مصاف روز چهار شنبه ورزشگاه مستایا آماده میکنند که بنظر میرسد خوزه مورینیو به ترکیب ایده ااش در برابر حریف سر سخت دست پیدا کرده .آیا این تدبیر او در هر چهار بازی جواب خواهد داد ؟. و باید دید پپ چه راه حلی برای مواجه با این تدبیر دارد. آیا او طرحی برای این یک نواختگی.تاکتیکی تیمش خواهد داشت که بتواند در صورت به بن بست خوردن در جریان بازی انعطاف تاکتیکی بخرج داده و تغییر شیوه و آهنگ دهد .آیا او میتواند ستاره های افول کرده تیمش را از این حالت بیرون آورد و از آنها بازی بهتر بگیرد و شاهد نمایش زیباتر آنان در زمین مسابقه باشد و یا به بن بست تاکتیکی خواهد خورد و در چنبره تفکرات مرد پرتقالی قهار گرفتار خواهد آمد .برای جواب به این سوالات حداقل باید تا پرده دوم این نمایش صبر کنیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/4/17

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فقط این پست دوستمون جالبه برام...که هیچکی جواب نداد
    نتونستن جواب بدن همون دوستمون تو پیغام خصوصی از خجالتمون درومدن
    متاسفم
    بدون شک، بارسا تنها یک شیوه داره و اونم همینه..
    در ضمن اینم بگم...مشکلی نیست که یک تیم با یه تاکتیک موفق هست و همونم ادامه بده....بارسا با همین موفق هست....کسی حق نداره مسخره کنه....این حرف ها در حد تحلیل فوتبال هست که از اطلاعات هم استفاده کنیم...کاری که بعضی از دوستان میکنند تمسخر هر روش غیر از فلسفهتیم بارسلوناست....بارسلونا فقط از این روش استفاده میکنه و تک پلن کار میکنه و موفق هم هست...چه اشکالی داره....باید طوری که موفقی رفتار کنی....اما به تمسخر گرفتن دیگران و تاکتیک های علمی روز فوتبال فکر نمیکنم کار شایسته ای باشهخوب طبیعتا تیم های دیگه تو 90 دقیقه روش های دیگه ای به کار میبرند...مثل کاری که فرگوسن میکنه...زمان بندی بازی بر اساس شرایط مسابقه...به عنوان مثال تا دقیقه 30 حفظ توپ و بازی سازی از دفاع 30 تا 45 فقط حمله و حرکات ضربدری بین مدافع های کناری و وینگر ها و هافبک ها و بقیه دقایق بازی....ولی کاری که بارسا انجام میده...شده 20/30 دقیقه فقط پاس میده...تو تمام دقایق بازی....و همونطوری که دیدیم مورینیو من رو شخصا دیشب شگفت زده کرد...اولین باری بود میدیدم که یک تیم انقدر به بارسا فشار اورد...البته بارسا هم چند فرصت خوب داشت....اما رئالی ها خوب مقاومت کردند....مرد برنده دیشب کسی جز مورینیو نبود
    Last edited by shutdown; 17-04-2011 at 13:23.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما یه بار توو فوتی در مورد فابرگاس مزه ریختی که همون کاربر که خودت میدونی کیه جوابتو داد بدجور هم داد
    پس لطف کن در مورد منچستر هم مزه نریز
    تاپیک،تاپیکه اسپانیاس و به بقیه تیما اگه کاری داری برو تاپیک خودشون و البته فوتی
    همونی که بعد بازی آرسنال به صورت خود جوش ناپدید شد؟ آره جوابشو گرفت
    میگم الان بد کبکت خروس میخونه برای این مساوی ببین بارسا با رئال چیکار کرده که شما اینجوری شدین
    پی‌ نوشت: راستی‌ مجموعه شش بر یک و ۸ امتیاز اختلاف جشن پایکوبی هم باقی‌ میذاره براتون؟

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    حدودا 3 /4 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم طرفداران بارسلونا از این مساوی که از رئال گرفتند خیلی خوشحالند؟! نمیدونم چرا ولی به نظر میاد خوشحالند که از زیر دست رئال با یک مساوی در رفتند از طرز پست زدن + صحبتشون کاملا مشهوده (حال کردند)
    سلام دوستان

توهم فانتزی زدن همینه فکر کنم کاملا شما قضیه معکوس میگیری !

نمیخوای بگی که این پست رو جدی دادی؟؟!!!!!
    پنالتی نیمه اول برای بارسا گرفته نشد درست....خیلی های قبول داریم....کلا داوری دیشب مشکل داشت....واسه هر دو تیم اما بیشتر برای بارسا....اما....نمیدونم مد شده جدیدا میگن اتوبوس!!!شاید پیزی از فوتبال نمیدونید و حرفاتون از رو بی اطلاعاتی هست!!!نیمی از نیمه اول که با پاسکاری بین خط دفاع و هافبک بارسا تلف شد!
    لطفا وقتی پست میدید قبلش یک لیوان اب سرد بخورید برای اعصاب هم بسیار عالیه! در ضمن پیزی نیست چیزی هست :ی

وقتی تو نیمه اول 8 نفره دفاع میکنی و تنها امیدت به ضد حمله و اشتباه بازیکنان حریف هست چه اسم دیگه ای میشه روش گذاشت؟ وقتی تیم دوم اروپا هستی و تو خانه خود بازی میکنی ولی 25% بیشتر تو نیمه اول صاحب توپ نیستی و امیدت فقط به کرنر و ضربه ایستگاهی هست هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیمونه

در پست قبلی هم گفتم ما حاضریم فوتبال بازی کنیم و ببازیم ولی تو خانه خودمون به این شکل افتضاح بازی نکنیم
    .یادتون باشه هیدینگ با همین روش گریتون رو تو استمفورد بریج دراورد
    اشتباه نکن دقیقه 90 به بعد ما گریه طرفداران چلسی رو با پاس گل مسی و ضربه اینیستا در اوردیم
    ...من الان ازتون 1 سوال میپرسم....لطف کنید جواب بدید....هر کدوم از دوستای بارسایی که میتونن جواب بدن....شما 1 تاکتیک غیر از تیکی تاکا تون نام ببرید؟ببینم غیر از این روش دیگه ای میشناسید؟؟فقط این رو روش میدونید و بقیه رو مسخره میکنید...حرصتون درومده به بازی مستقیم میگید زیر توپ...رو رونالدو خطا میکنید ضربه ازاد میشه اونم به تمسخر میگیرد....یکی به من بگه شما غیر از این تاکتیک دیگه میدونی چیه؟
    نه عزیزم مورینیو با این تاکتیک ثابت کرد که بارسا بهترین تیم دنیاست چون جلوی این تیم نمیتونه فوتبال بازی کنه
    پ ن : شما از باخت تیمت دیروز ناراحتی دیروزم با این بازی رئال به اوج ناراحتی رسیدی لطفا اول ارامشتو حفظ کن و حرص زیادم نخور و بعد در مورد تیم ما اظهار فضل کن !

سروش جان ما هر دفعه میایم میگیم این حرف رو دوستان مثل بچه ها و بی منطق رو حرف خودشون هستند و میگن غیر از تیکی تاکاشون بقیه روش ها مسخرس...ایا این منطقی هست؟؟
    بیخیال
    تیمی که 500 میلیون پول خرید 2 فصلشه و تو خونه خودش اینطور بازی میکنه و در ضمن تیم دوم اروپا هست از لحاظ قدرت براش زشته با این روش بازی کردن و خوشحالی بعد از تساوی اونم تو خونه خودش :ی

فقط این پست رو بخونید....سراسر توهین و تمسخر و تحقیر رئال...!!! رئال اونقدرها هم ضعیفتر از بارسا نیست!
    کلا شما برعکس همه چی میبینی :ی

کاملا مشخص بود که رئال واسه برد اومده و بارسا واسه مساوی...البته من بارسا رو محکوم نمی کنم...به نظرم هوشمندانه بود...چون این بازی مهم نبود و 3 بازی آینده خیلی مهمه و بارسا نیازی نداشت به خودش سخت بگیره.

تا قبل گل بارسلونا که 9 نفری دفاع میکردید بعد اومده بودید برای برد ؟ :ی
    بعد اینکه گل خوردید بارسلونایی ها خواستن بازی اداره کنند و خودشونو خسته نکنند و شما هم تو خونه خودتون عقب بودید که تونستید 3-4 تا حمله کنید ولی تا گل تساوی زدید باز رفتید زیر فشار بارسا

البته حق دارید با یک تساوی تو خونه خودتون از خود بی خود شوید :ی

در مورد اون چیزی که به زعم خودتون خیلی سر بسته گفتید!! خوب رونالدو زیاد خوب بازی نکرد درست...ولی اگه بخوایم با همین مقیاس در نظر بگیریم مسی هم هیچ کاری نکرد...نمی دونم چجوری رونالدو رو بد دیدی و مسی رو خوب!
    رونالدو جز ضربه ایستگاهی کاره دیگری کرد ؟ :ی حتی تو کورس با افلای محو شد !

دیشب بارسایی ها تویه زمین خودشون و وسط زمین، 50-60 تا پاس میدادن بهم الکی...اما یک موقعیت نمیتونستن ایجاد کنن..دلیلش هم این بود که خوزه ضد این تاکتیک رو قشنگ پیاده کرده بود...
    احتمالا دیشب بازی با استرس دیدی و نتوانستی کاملا در جریانش قرار بگیری
    موقعیت های 100 درصد و تک به تک نگاه کن اگر 2تاش گل میشد چی میشد ؟ و در ضمن اینو بدون بارسا احتیاج نداره تاکتیکشو عوض کنه چون تیمهای روبروشن که باید تاکتیکشونو بر اساس بارسا عوض کنند

ببین من نگفتم شما گفتم اکثر بارسایی ها شما مگه فقط تنها بارسلونایی موجود تو فروم هستی؟ (نکنه هستی) اگر هم دقت کنی من شخص رو خطاب نکردم همیشه جمع بستم
    چقدر ایشون خوشحال هستند البته حق هم دارند just looooooool

پ ن 2 : و در اخر به هواداران رئال و ضد بارسلونایی ها این تساوی شیرین را که براتون حکم برد داشت اونم تو خونه خودتون را باز هم تبریک میگم ایشالا همیشه با تساوی خوشحال ببینیمتون :ی

پ ن 3 : لطفا طرفداران تیمهای دیگه به فکر تیم خودشون باشند مخصوصا بعد از باخت به همشهریشون :ی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •