تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 348 از 386 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

داشتم مشخصات فلوئنس را می خوندم که اتفاقی به تندر رسیدم در سایت رنو فرانسه که مطلب زیر برام جالب بود :
    در صورتی که قصد دارید فقل در ها را بشکلی فعال کنید که در سرعت بالای 7 کیلومتر در ساعت بصورت خودکار فعال بشه وقتی کلید باز هست یا خودرو روشن هست کلید قفل درب های روی داشبرد را به مدت 5 ثانیه نگه دارید تا صدای بیپ شنیده بشه
    برای غیر فعال کردنش هم همین راه را برید ولی کلید از قفل خارج کردن را 5 ثانبه نگه دارید تا صدای بیپ شنیده بشه

2. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام امروز به من زنگ زدن گفتن دعوت نامه دومت اومده، ماشین تندرم تحویل خرداد یورو 4 هستش در برگه ی ثبت نام ، اما الان میگن یورو 2 بهت تحویل میدیم و ایربگ شاگرد و رینگ اسپورت نداره لطفا بگید چی کار کنم وجهه پرداخت کنم ؟ یا زیربار نرم چی میشه پرداخت نکنم ؟
    سلام داداش زیربارنروبگوطبق تعهدتان عمل کنیدوبگیدبه سازمان حمایت ازمصرف کننده شکایت میکنید ویاپول راواریزنکن وصبرکن هروقت یورو4شد واریزکن.عجب شیرتوشیری شده اول کیسه هوای سرنشین رابرداشتندبعدولوم تنظیم کننده صندلی راننده را حالاهم یورو4ورینگ را.مردم راچی فرض کردن اینها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام داداش زیربارنروبگوطبق تعهدتان عمل کنیدوبگیدبه سازمان حمایت ازمصرف کننده شکایت میکنید ویاپول راواریزنکن وصبرکن هروقت یورو4شد واریزکن.عجب شیرتوشیری شده اول کیسه هوای سرنشین رابرداشتندبعدولوم تنظیم کننده صندلی راننده را حالاهم یورو4ورینگ را.مردم راچی فرض کردن اینها
    دوست عزیز اول بگند چه قیمتی پاشون حساب میکنند، بعد میشه گفت می ارزه یا نه؟؟؟اگه یورو4 را مثل اکثر ماشینها3 میلیون حساب میکنند،بنظرمن برو سریع یورو 2 بگیر،درضمن مطمئنی E2+LP هست؟چون این مشخصات E2+SLX هست که چند ساله اصلا تولید نمیشه...ایرانخودرو هست یا پارسخودرو؟؟
    اوایل که بابت یورو4 تندر90 حدود500 هزارتومن حساب میکردند..رینگش هم ایرانی توی بازار هست...میشه بگین بهتون گفتند چند پاتون حساب میکنند و بابت اینها چقدر کسر میکنند...درضمن یورو4 هم همچین آش دهن سوزی هم نیست،و تازه بنظرمن ماشین را کندتر میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

از دوستان کسی اطلاع داره در سایت پیگیری سایپا وقتی وضعیت خودرو را با رنگ سبز زده تحویل خودرو کی خودرو را تحویل میدن؟
    خیلی عجیبه!
    آلان یک هفته هست کارت ماشین امده ولی از خود ماشین خبری نیست، الان که سایت را چک کردم وضعیت خودرو را زده تحویل خودرو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نتایج تجربیات روغن ایرانول رویال : خوب
    روغن دنده پروفی 75-80 خوب
    آب رادیات ایرانول AF-G خوب اصلا بعد از 4-5 ماه خرابی و فساد و زرد شدگی نداشته.
    سلام
    آب رادیاتور رو چند وقت به چند وقت عوض می کنید؟ من یه جا بردم عوض کنم گفت نمیخواد عوض تا شش هفت سال می مونه
    در ضمن میخواستم از بالا عوض کنه و بلد نبود شلنگ پایین رو باز کنه

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

داشتم مشخصات فلوئنس را می خوندم که اتفاقی به تندر رسیدم در سایت رنو فرانسه که مطلب زیر برام جالب بود :
    در صورتی که قصد دارید فقل در ها را بشکلی فعال کنید که در سرعت بالای 7 کیلومتر در ساعت بصورت خودکار فعال بشه وقتی کلید باز هست یا خودرو روشن هست کلید قفل درب های روی داشبرد را به مدت 5 ثانیه نگه دارید تا صدای بیپ شنیده بشه
    برای غیر فعال کردنش هم همین راه را برید ولی کلید از قفل خارج کردن را 5 ثانبه نگه دارید تا صدای بیپ شنیده بشه
    سلام ... نشد ... شاید برای مدل های جدید تره ( 2013 14 )

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تسمه تایم و تسمه دینام چه مارکی خوبه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تسمه تایم و تسمه دینام چه مارکی خوبه؟
    تسمه تایم فکر کنم از شرکت بگیرید مطمئن تره
    فکر می کنم خود تسمه تایم ساخت انگلیس باشه و دو هرزگردش هم چینی هست
    در مورد تسمه دینام هم نظری ندارم
    راه دیگه این هست که پهنا و تعداد دندانه های تسمه تایم را حساب کنید و از برند های مطرح مثل تویوتا یا هوندا یا مزدا استفاده کنید چون تسمه تایم ها تقریبا همه به یک شکل و فرم هستند و تفاوت خاصی ندارند بجز همین دو مورد بالا

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من ۱۸ اول داده بودم مرحله دوم ۱۶ میلیون الانم میگن بارگیریه وضعیت خودروتون ، همه این حرفا رو هم بهشون زدم ماشینم پار خودرویی هستش اما گفتن اگه این نمی خواین پولتون برگشت می خوره چون شرکت اوضای ماشینش خرابه ... :(

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من ۱۸ اول داده بودم مرحله دوم ۱۶ میلیون الانم میگن بارگیریه وضعیت خودروتون ، همه این حرفا رو هم بهشون زدم ماشینم پار خودرویی هستش اما گفتن اگه این نمی خواین پولتون برگشت می خوره چون شرکت اوضای ماشینش خرابه ... :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •