تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 1783 اولاول ... 2482983383443453463473483493503513523583984488481348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا یعنی هیچ راهی نیست که بشه سرعت شبانه را درست کرد؟اقدامی،کاری،چیزی؟دوست ان یک راهنمایی بکنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    ديشب سيم تلفن كشيدم همه چي خوب بود تا اينكه دوباره قطع شد دوباره رفتم تو حياط مودمو اونجا وصل كردم ديدم اونجا هم كار نميكنه ساعت 7 صبح تلفن زدم پشتيباني بازم همون جوابو داد كه مشكل از خط حالا ميگيد من چيكار كنم از خير ADSL بگذرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا یعنی هیچ راهی نیست که بشه سرعت شبانه را درست کرد؟اقدامی،کاری،چیزی؟دوست ان یک راهنمایی بکنید.
    سلام
    راهش اینه که شرکت درستش کنه ، ما هم امیدواریم این کارو بکنن

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

سلام
    ديشب سيم تلفن كشيدم همه چي خوب بود تا اينكه دوباره قطع شد دوباره رفتم تو حياط مودمو اونجا وصل كردم ديدم اونجا هم كار نميكنه ساعت 7 صبح تلفن زدم پشتيباني بازم همون جوابو داد كه مشكل از خط حالا ميگيد من چيكار كنم از خير ADSL بگذرم
    سلام اگه از سیم های تلفن منزل اطمینان دارید، یعنی از سیم اصلی تلفن که مخابرات داده یه چک بکنید مودمتونو
    اگه اشکال داره ، تماس بگیرین پشتیبانی دوباره یا اینکه زنگ بزنیم خرابی تلفن ببینی خطتون بدون مشکل رانژه یا نه

4. 2 کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت go to hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

دوست گرامی سیستم اکانتینگ مشکلی ندارد.
    با توجه به اینکه سرعت روزانه تا 1M یا در بعضی شهر ها تا 2M باز است استفاده کاربران ناخودآگاه زیاد میشه.
    در بعضی موارد نیز به دلیل ویروسی بودن سیستم و یا آپدیت برنامه های سیستم بدون اطلاع کاربر از حجم کاربر کسر میشود. بنده به شما پیشنهاد میکنم که از یک برنامه نظیر Du Meter برای کنترل و مانیتور کردن پهنای باند مصرفی خود استفاده نمایید و میزان مصرف خود را با این برنامه نیز بسنجید.
    ببینید سرعت دانلود بنده 250 اما دلیل نمیشه که این جوری تموم بشه ضمنن انتی ویروسم هم اورجینال و همیشه اپدیت هست که روزی 200 کیلو بایت اگه دانلود داشته باشه
    من میخوام بدونم مگه میشه که یک گیگ در 4 روز تموم بشه ضمن این که من هیچ ویدئو ای هم نمیبینم!
    اون برنامه که گفتین رو هم نصب کردم و باید تست کنم
    برنامه ای چیزی اپدیت نمیشه ؟یه موضوع دیگه هم هست ان که شاید اکانتتون ه ک شده باشه !

مودمت tp-link هست ؟برای امنیت بیشتر username password مودمتو که برای وارد شدن به تنظیمات هست رو عوض کن بعد هم پسورد Adsl رو تغییر بده
    خوب اکانت منو چه جوری میتونن -- کنن؟
    مودمم level one هست که سیستم وایرلس هم WPA2-PSK هست که فکر نکنم از این جدیدتر دیگه باشه!
    نمیدونم ولی ممکنه صبانت اصفهان به ایشون ربطی نداشته باشه. به هر حال سیاست و کار نمایندگی هر شهر با شهرهای دیگه فرق داره و فقط اسمشون صبانته.
    نمیشه که!
    پس منم بیام نمایندگی ایرانسل بزنم تو اصفهان بگم چون من یه شهر دیگم دلم میخواد که به جای این که دقیقه ای انقدر بیوفته من 20 تومن گرون تر میگیرم(البته مثال بود)
    به هر حال سیستم اصفهان به تهران وصله چون برای خرید ترافیک پول باید به حساب تهران ریختع بشه
    اما من نفهمیدم که چرا صبانت هنوز روی سایتش خرید ترافیک رو با کارت اضافه نکرده!

البته من یه مشکل دیگه هم دارم که چند روزه اتفاق افتاده اونم مربوط به PING هست پینگم قبلا واسه سرور 70 بود حالا رو صد و گاهی اوقات 200 هست که نمیدونم موقته یا نه

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر مودم قادر به تشخیص voice و دیتا نباشه که چراغ لینک در جا خاموش میشه و ارتباط مشترک با مرکز قطع میشه.
    مودمی که چراغ لینک روی آن ثابت باشد قادر به تشخیص کامل دیتا است و این نشانه آن است که سیگنال ارسالی از مرکز فاقد مشکل است.
    پس اگر لینک روی دستگاه ثابت بود خیالتان راحت باشه که هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    شما مطمئنی از چیزی که میگی؟ بنده مودم خیلی از دوستان رو نصب کردم که هیچ کدوم مشکلی در روشن شدن چراغ لینک نداشتن ولی برای همشون اسپلیتر گذاشتم چون 100% مطمئن هستم در صورت مستقیم وصل شدن کابل به مودم بعد از یه مدت دچار مشکل میشه

چرا فکر میکنی ورود کانال مربوط به صوت بداخل مودم باعث اسیب به مودم میشه؟؟!! علت خراب شدن مودمهای شما میتونه 1001 چیز دیگه باشه. من مودم سیمفونی 800 دارم و تا بحال اصلاً از اسپلیتر استفاده نمیکنم شنیدم خودش بطور داخلی داره ولی مشکلی ندارم .فقط در خروجی سوکت تلفنش یک میکروفیلتر برای کاهش نویز روی تلفن گذاشتم که در کارا بودن اون هم شک دارم. حالا حکمش چیه حاج آقا؟؟ باید دانلودها رو اعاده کرد؟؟
    فکر نمی کنم ، مطمئن هستم

در ضمن من حاج آقا نیستم

موفق باشید

سلام
    سرعت شبانه صبانت به صورت دوره ای تو یه سری از مناطق کم و تو یه سری از مناطق نرمال هست
    فرض کنید شما تو مرکز مخابراتی A هستید و دوستتون تو مرکز مخابراتی B ، الان که سرعت شبانه شما پایینه ممکنه دوستتون که تو مرکز مخابراتی B هست سرعتش خوب باشه و بالعکس

تنها موردی که میشه گفت اینه که یه مدت صبر کنید
    Last edited by mehran_pqqp; 25-07-2011 at 16:21.

7. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما مطمئنی از چیزی که میگی؟ بنده مودم خیلی از دوستان رو نصب کردم که هیچ کدوم مشکلی در روشن شدن چراغ لینک نداشتن ولی برای همشون اسپلیتر گذاشتم چون 100% مطمئن هستم در صورت مستقیم وصل شدن کابل به مودم بعد از یه مدت دچار مشکل میشه

فکر نمی کنم ، مطمئن هستم

در ضمن من حاج آقا نیستم

موفق باشید

سلام
    سرعت شبانه صبانت به صورت دوره ای تو یه سری از مناطق کم و تو یه سری از مناطق نرمال هست
    فرض کنید شما تو مرکز مخابراتی A هستید و دوستتون تو مرکز مخابراتی B ، الان که سرعت شبانه شما پایینه ممکنه دوستتون که تو مرکز مخابراتی B هست سرعتش خوب باشه و بالعکس

تنها موردی که میشه گفت اینه که یه مدت صبر کنید
    مال شما هم پایینه؟ از قبل هم پایین تر شده برای من.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از جوابتون دوستان،پس یک مدت دیگه هم صیر می کنیم ببینیم چی میشه!!!
    Last edited by voldemorti; 25-07-2011 at 17:02.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون از جوابتون دوستان،پس یک مدت دیگه هم صیر می کنبم ببینیم چی میشه!!!

چه عادی هست!!!
    بازی کردن با مردم!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میدونم رفیق،ولی خب چیکار کنیم؟؟!!من رفتم اونجا،طرف دراومده انقدر چرت و پرت میگه ،که من کم مونده بود کل شرکتشون را بیارم پایین.هرچی هم که بهشون میگی،میگن کاربر زیاد شده و پهنای باند کمه و از این حرفا!!!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیشب سرعت منم آشفته بود ولی یه بخش عجیب هم داشت. همیشه تورنت یه لیست برای دانلود داره و شبهای دیگه با سرعت حدود 160 میگرفت ولی دیشب شده بود 15 الی 40. ولی وقتی با یه دانلود منیجر مثلاً IDM میذاشتم دانلود کنه سرعت بین 200 تا 220 بود! ولی افسوس که کار من فقط با تورنته..... خلاصه یه جای کار شبکه میلنگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •