تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 827 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اقا عطا فرق این اینتر فیس ها تو چیه؟
    مزایا و معایبشون چیه؟
    دقيقاً نميدونم چه فرقي دارند ، اما بديهي هست كه پورتهاي كوچك براي ابزار هاي كوچكي مثل گوشي موبايل استفاده ميشه . ضمن اينكه پورتهاي كوچك بعلت ظريف بودن عمر كمتري هم دارند .
    منم ابتدا همین فکر رو می کردم ولی بعد دیدم که برعکسه.. پورت های استاندارد (Type A/B) حدود 1500-2000 اتصال طول عمر دارن (اکثرا پورت های ثابت هستن، مثل پرینتر) و پورت های Mini A/B حدود 5000 بار و پورت های Micro A/B حدود 10000 بار. به جز این و اندازه فیزیکی تفاوتی وجود نداره.. پورت مایکرو هم کم کم داره جانشین پورت های مینی میشه (به خاطر نازک شدن دستگاه ها و استاندارد سازی).

2. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خیلی واجبه تو رو خدا کمکم کنید
    هارد سیگیت که خریدم میخوام به سه درایو تبدیل ( پارتیشن بندی ) کنم
    حالا میخوام این کار رو از طریق Disk Managment انجام بدم چون ظرفیتش 500 گیگی هست و یه مقدار تحقیق که کردم گفتند بهتره ظرفیت های بالای 80 گیگی رو با نرم افزارهایی مثل Partition Magic انجام ندی!!!
    حالا میشه مراحل دقیق این وبزارد رو مثلا تعیین نوع پارتیشن بندی مثل Extended یا Primary توضیح بدین؟
    اگر در قالب فیلم آموزشی و یا فایل فلش و یا حتی تصاویر گام به گام به من آموزش بدین خیلی خوشحال میشم
    کار با disk management بسیار ساده هست و خودتون میتونید طبق wizard عمل کنید و تا اونجایی که میدونم اگر با ویندوز vista یا seven پارتیشن بندی کنید بطور پیشفرض سه پارتیشن اول primary هستند و یک پارتیشن Extended خواهد بود که پارتیشن Extended میتونه چندتا پارتیشن logical داشته باشه .

فقط دو مسئله مهم :
    1. در موقع پارتیشن بندی مراقب باشید که با هارد اصلی سیستم اشتباه نگیرید .
    2. نرم افزار ها رو در جای مطمئن کپی بگیرید .

پس از بکآپ گرفتم از نرم افزار ، از طریق disk management تک پارتیشن موجود رو با راست کلیک کردن روی آن و انتخاب گزینه delete volume حذف کنید . البته اینو هم بگم که اگر قبلا اطلاعاتی داخل هارد اکسترنال ریخته باشید پاک میشود .

سپس روی فضای unallocated راست کلیک کنید و سپس مثل عکس زیر گزینه New Simple Volume رو انتخاب کنید .

و سپس عکس زیر ظاهر میشود .

سپس حجم مورد نظر و دلخواه رو وارد کنید .

سپس یک حروف یا letter غیر تکراری بدهید . منظور من این هست که با letter درایو هایی که در my computer هست یکی نباشه .

طبق عکس زیر فایل فرمت رو NTFS انتخاب کنید و اجازه بدید که اندازه کلاسترها بصورت پیشفرض بمونه .

در نهایت برای ادامه کار باید دکمه finish رو بزنید . برای الباقی فضا هم مشابه روشهای گفته شده در بالا عمل کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-04-2012 at 01:18. دليل: load نشدن عكسها

4. 8 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

1

کار با disk management بسیار ساده هست و خودتون میتونید طبق wizard عمل کنید و تا اونجایی که میدونم اگر با ویندوز vista یا seven پارتیشن بندی کنید بطور پیشفرض سه پارتیشن اول primary هستند و یک پارتیشن Extended خواهد بود که پارتیشن Extended میتونه چندتا پارتیشن logical داشته باشه .

فقط دو مسئله مهم :
    1. در موقع پارتیشن بندی مراقب باشید که با هارد اصلی سیستم اشتباه نگیرید .
    2. نرم افزار ها رو در جای مطمئن کپی بگیرید .

پس از بکآپ گرفتم از نرم افزار ، از طریق disk management تک پارتیشن موجود رو با راست کلیک کردن روی آن و انتخاب گزینه delete volume حذف کنید . البته اینو هم بگم که اگر قبلا اطلاعاتی داخل هارد اکسترنال ریخته باشید پاک میشود .

سپس روی فضای unallocated راست کلیک کنید و سپس مثل عکس زیر گزینه New Simple Volume رو انتخاب کنید .

و سپس عکس زیر ظاهر میشود .

سپس حجم مورد نظر و دلخواه رو وارد کنید .

سپس یک حروف یا letter غیر تکراری بدهید . منظور من این هست که با letter درایو هایی که در my computer هست یکی نباشه .

طبق عکس زیر فایل فرمت رو NTFS انتخاب کنید و اجازه بدید که اندازه کلاسترها بصورت پیشفرض بمونه .

سپس پیغام زیر ظاهر میشود که برای ادامه کار باید دکمه finish رو بزنید .

برای الباقی فضا هم مشابه روشهای گفته شده در بالا عمل کنید .
    با تشکر بسیار از راهنمایی جامعتون
    در حال حاضر ویندوز من اکس پی هست؛ وقتی که خودم خواستم این کار رو انجام بدم، ( در ویندوز اکس پی! ) اول پیغامی اومد که باید گزینه Next رو میزدم
    سپس در کارد بعدی کاردی ظاهر شد که شامل 3 گزینه بود که البته گزینه آخر آن خاموش ( غیر فعال ) بود
    دو گزینه ی اول شامل Extended و Primary بودند حالا منظور از Logical و ... چیه؟ من برای پارتیشن بندی یک هارد اکسترنال، دقیقا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر بسیار از راهنمایی جامعتون
    در حال حاضر ویندوز من اکس پی هست؛ وقتی که خودم خواستم این کار رو انجام بدم، ( در ویندوز اکس پی! ) اول پیغامی اومد که باید گزینه Next رو میزدم
    سپس در کارد بعدی کاردی ظاهر شد که شامل 3 گزینه بود که البته گزینه آخر آن خاموش ( غیر فعال ) بود
    دو گزینه ی اول شامل Extended و Primary بودند حالا منظور از Logical و ... چیه؟ من برای پارتیشن بندی یک هارد اکسترنال، دقیقا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!
    سلام
    براي ساخت پارتيشن اول گزينه primary رو انتخاب كنيد و براي الباقي پارتيشن هم گزينه Extended رو انتخاب كنيد .

حالا منظور از Logical و ... چیه؟
    پس از ساخت پارتيشن Extended ، خود پارتيشن Extended باز هم تقسيم خواهد شد به پارتيشنهاي Logical .
    بعبارت ديگه فقط يك فضاي Extended خواهيد داشت و براي داشتن سه پارتيشن بايد آنرا دو قسمت كنيد .

و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!
    500 رو تقسيم بر 3 كنيد . گرچه سايز پارتيشنها بطور دقيق برابر با هم نخواهد بود .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

5

سلام
    براي ساخت پارتيشن اول گزينه primary رو انتخاب كنيد و براي الباقي پارتيشن هم گزينه Extended رو انتخاب كنيد .

پس از ساخت پارتيشن Extended ، خود پارتيشن Extended باز هم تقسيم خواهد شد به پارتيشنهاي Logical .
    بعبارت ديگه فقط يك فضاي Extended خواهيد داشت و براي داشتن سه پارتيشن بايد آنرا دو قسمت كنيد .

500 رو تقسيم بر 3 كنيد . گرچه سايز پارتيشنها بطور دقيق برابر با هم نخواهد بود .
    باز هم ممنونم بایت رهنمایی ارزشمندتون
    فقط یه سوال میمونه اون هم اینه که من میخوام کل هاردم کلا به سه قسمت تبدیل بشه و نه اینکه داخل یک درایو، درایئ دیگه ای ایجاد بشه! کلا به سه قسمت تبدیل بشه آیا همین راهی رو که در بالا ذکر کردید برم پس؟
    راستی در مورد تعداد پارتیشن ها ( در هارد های اکسترنال ) شما چند پارتیشن پیشنهاد می کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم ممنونم بایت رهنمایی ارزشمندتون
    فقط یه سوال میمونه اون هم اینه که من میخوام کل هاردم کلا به سه قسمت تبدیل بشه و نه اینکه داخل یک درایو، درایئ دیگه ای ایجاد بشه! کلا به سه قسمت تبدیل بشه آیا همین راهی رو که در بالا ذکر کردید برم پس؟
    راستی در مورد تعداد پارتیشن ها ( در هارد های اکسترنال ) شما چند پارتیشن پیشنهاد می کنید؟
    عزيز دلم . قرار نيست كه در درايوي ، درايو ديگري ايجاد بشه . به عكس زير دقت كنيد .

استاندارد پارتيشن بندي در ويندوزXP اينطوري هست كه ميتونيد يك پارتيشن primary بسازيد . همان درايو C در عكس بالا .

سپس بطور اتوماتيك فضاي خالي Extended خواهد بود در عكس بالا خط قرمزي كه دوتادور پارتيشن E و D كشيده شده نشاندهنده فضاي Extended هست . فضاي Extended به خودي خود قابل استفاده نيست و بايستي (اجباري) پارتيشنهاي Logical رو ساخت و سپس فرمت كرد . پارتيشنهاي Logical همان E و D هست .

هارد سه ترا بايت اكسترنال من تك پارتيشن هست و چند تكه نكردم .

10. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

7

عزيز دلم . قرار نيست كه در درايوي ، درايو ديگري ايجاد بشه . به عكس زير دقت كنيد .

استاندارد پارتيشن بندي در ويندوزXP اينطوري هست كه ميتونيد يك پارتيشن primary بسازيد . همان درايو C در عكس بالا .

سپس بطور اتوماتيك فضاي خالي Extended خواهد بود در عكس بالا خط قرمزي كه دوتادور پارتيشن E و D كشيده شده نشاندهنده فضاي Extended هست . فضاي Extended به خودي خود قابل استفاده نيست و بايستي (اجباري) پارتيشنهاي Logical رو ساخت و سپس فرمت كرد . پارتيشنهاي Logical همان E و D هست .

هارد سه ترا بايت اكسترنال من تك پارتيشن هست و چند تكه نكردم .
    داداش ممنونم که جواب دادی، میدونم خنگم! ولی ما از آخر هم نفهمیدیم موقعی که اون کادر اومد، کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟! Primary رو باید بزنم یا Extended ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش ممنونم که جواب دادی، میدونم خنگم! ولی ما از آخر هم نفهمیدیم موقعی که اون کادر اومد، کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟! Primary رو باید بزنم یا Extended ؟
    سلام ،

آموزش و عکسهای زیر برای ویندوز XP هست .

پس از حذف کلیه پارتیشنهای موجود در هارد اکسترنال ، روی فضای خالی راست کلیک میکنید و سپس گزینه new partition رو انتخاب میکند . مثل عکس زیر

سپس پیغام زیر ظاهر میشود .

با توجه به اینکه در حال ساخت اولین پارتیشن هستیم اجباراً گزینه primary رو انتخاب میکنیم . (عکس زیر)

سپس اندازه مورد نظر رو وارد میکنیم .

سپس یه letter غیر تکراری میدهیم .

سپس مثل عکس زیر گزینه NTFS رو انتخاب میکنیم . همچنین allocation unite size رو بذارید پیش فرض بمونه . برای volume label میتونید یه اسم دلخواه بذارید .

سپس finish رو بزنید تا یک پارتیشن primary بسازد .

پس از ساخته شدن پارتیشن primary نوبت به ساختن پارتیشن Extended خواهد رسید . بعبارت دیگر شما باید گزینه دوم که همون extended partition هست رو انتخاب کنید . نکته مهم این هست که کل فضا رو برای پارتیشن Extended مصرف کنید .

پس از ساختن پارتیشن extended ، روی آن راست کلیک کنید و اینبار گزینه سوم که logical drive هست رو انتخاب کنید و پارتیشن logical رو بسازید .
    نکته مهم این هست که با توجه به اینکه شما سه تا پارتیشن میخواهید در نتیجه پارتیشن extended رو باید دو قسمت کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-01-2012 at 20:09.

13. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز هارد ۱ ترا freeagent goflex usb3 seagate به قیمت ۱۷۰ خریداری شد.گارانتی ویستا. همه بالای ۱۹۰ قیمت می دادند. هفته پیش ۱۶۵ خریدم.

15. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

سلام
    امروز هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ترا بایت رو از قم خریدم 185
    مغازه ها ی دیگه 200 می فروختند
    با دو سال گارانتی آواژنگ

البته یه هارد 500gb اینترنال سیگیت تعویضی گارانتی رو (که شش ماه گارانتی داشت) ازم 110 برداشت .

17. 3 کاربر از jaber1361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •