یه بنده ی خدایی ادعا می کرد تو ساختمون مرکزی مخابرات تست گرفته، سرعت دانلودش حدود 60 مگ بود، آپلودشم بین 30 تا 50. عکساشو پیدا کنم میزارم.تا اون موقع اینو داشته باش:
به اسپید ویو هم سربزنی، سوزوندنی زیاد داره.
یه بنده ی خدایی ادعا می کرد تو ساختمون مرکزی مخابرات تست گرفته، سرعت دانلودش حدود 60 مگ بود، آپلودشم بین 30 تا 50. عکساشو پیدا کنم میزارم.تا اون موقع اینو داشته باش:
به اسپید ویو هم سربزنی، سوزوندنی زیاد داره.
Last edited by امیر انصاری; 27-08-2012 at 11:58.
جالبه زده سریعتر از 79 درصد بریتانیا یعنی 20 درصد دیگه سرعتشون از این هم بالاتره
این تست سرعت مال 7 ماه پیش در دبی که بودم توو هتل ! البته کابلی و جالب اینکه مجانی !! (City Season Hotel) مثل این دیوانه ها توو 5 روز 350 گیگ دانلود کردم !! دیگه هارد مک بوکم فضا نداشت :پی
این هم اینترنت مخابرات مشهد ، 1 مگ نامحدود
![]()
امروز پینگ زیاد شده فکر کنم بخاطر گرمای و شرجی بودن امروز اهواز است (وایرلس)
![]()
Last edited by arash59b; 27-08-2012 at 10:06.
این درصد به خاطر سرعت آپلود پایینشه. تو اسپید ویو کسانی هستند که سرعت دانلود و آپلودشون حدوداً 1 گیگابیته و اکثراً از رومانی هستند.
اینم اون عکسی که می گفتم:
فقط سرعتا رو جابجا گفته بودم![]()
Last edited by امیر انصاری; 27-08-2012 at 12:20.
به خاطر آپلود کمشه... وگرنه دانلودش از 99 درصد مردم بالاتره... اسپید تست قانونش اینکه سرعت آپلود رو جدا و سرعت دانلود رو جدا مقایسه میکنه... بع میانگین میگیره... مثلا اگه شما سرعت دانلودت از 99 درصد مردم بالاتر باشه و سرعت آپلودت از 1 درصد مردم بیشتر باشه میشه 99+1 تقسیو بر 2 که بالاتر از 50 درصد مردم میشه.. پینگ هم محاسبه نمیکنه...
ای کاش که این فاصله را کم کنی
یانشد
کاش که همسایه ی ما میشدی
فک کنایرانه هاااا
ممکنه فکر کنید ... اما عکس تقلبی نیستا گفته باشم
Last edited by Meysam Raz; 27-08-2012 at 15:29.
سلام
کسی میدونه این سرور تهران که تو ST باهاش خودمون رو تست می کنیم دقیقا کجاست و مال کدوم شرکته؟
تهران 4 تا سرور داریم: ایرانت، رسپینا، آسیاتک و فناوا.
پارس انلاین 512 10gb
6:30 صبح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)