تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 348 از 515 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

واقعا امتحان دینی امروز سخت بود. من پارسال شدم 20 ( امتحان نهایی ) ، ولی امسال بالای 15 راضیم !
    جدی نمیگی که ؟! بابا وحید تو که نهایی خوراکته چرا ؟ شاید باورت نشه جوابام کپی 100 درصد راهنمای تصحیح بود فقط یه کم بهتر و مفصل تر ( جدیه جدی)

خلاصه اگه تو هم مثل من یه زحمت میکشیدی سوالات ( به ترتیب صعود تاریخ برگزاری):

1 - نوبت دوم (برگزاری در اردیبهشت89)
    2 - جبرانی دوم (برگزاری در تیر 89)
    3 - دهه سوم شهریور (برگزاری در شهریور89)
    4 - نیم سال اول (البته مربوط به پیش 2 و برگذار شده در دی 89)
    5 - جبرانی اول ( برگذاری در اسفند 89 . این یکی دیگه خیلی خیلی جدیده)

رو تو خونه چاپ میکردی و میخوندی میدیدی بنده خدا طراح زبر دست معارف رفته بود با کلی تلاش و کار شبانه روزی سوالات پرتکرار (!) امتحانایی که گفتم رو جمع اوری کرده بود . خب اصلا نمیشه بیشتر از این سوال طرح کرد همش همینایی هست که پارسال طرح شدن (لااقل حداکثرشون همیناس دیگه !)

حالام زیاد دیر نشده ما که یه vahid-p بیشتر نداریم برو تو سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همه اینایی که گفتم واسه چارتا درس اونجا هست ...

2. 3 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

راستی خودم که اون 100 درصدم رو نقض کردم ! خیالی نیست با کمباین (!) " مجموعه ها در حساب استدلالی و شعر " توضیح میدم !!!! :

الا ای وحیــدا بشـنو این را -------------- هر چه را در راهــنما بدیدی

بی نقص و کــمی و کـاسـی ----------------- در جـوابــای من به کلی ببینی

لـکن هر چه در جواب من بـبــاشد -------------- راهنما از داشتنش نا تـــوان است

حال بــگـو ای دوسـت فــرزانـه --------------- این کـلامـم ُبوَد تعریـفی از چـــــه

افرین بر تو بادا که گفتی ---------------- زیرای مجموعه !

توضیحات :

کاستی در اینجا (و اونجا و همه جا!) منظور همان کاستی است !!!
    منظور از زیرای مجموعه همان زیر مجموعه است که در طول قرنها دچار تغییر شده است !!
    در بیت سوم "بود" را با ضم ب بخوانید ( بخون دوباره!)
    شعر دارد مفاهیم زیر مجموعه بودن را به شیوایی بیان میکند .

خودآزمایی :

رابطه این مطالب به خصوص در ظاهر با کتاب درسی ادبیات (هم پیش هم پایه) در چیست ؟!!!

همه این کارا برای قدردانی از زحمت ها و رفاقت های vahid-p و وقتهایی که برای سوالام گذاشت ، بود . امیدوارم که خوشش اومده باشه ... وحید ! گلی ... رضا

4. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جوابام کپی 100 درصد راهنمای تصحیح بود فقط یه کم بهتر و مفصل تر ( جدیه جدی)

خلاصه اگه تو هم مثل من یه زحمت میکشیدی سوالات ( به ترتیب صعود تاریخ برگزاری):

1 - نوبت دوم (برگزاری در اردیبهشت89)
    2 - جبرانی دوم (برگزاری در تیر 89)
    3 - دهه سوم شهریور (برگزاری در شهریور89)
    4 - نیم سال اول (البته مربوط به پیش 2 و برگذار شده در دی 89)
    5 - جبرانی اول ( برگذاری در اسفند 89 . این یکی دیگه خیلی خیلی جدیده)

رو تو خونه چاپ میکردی و میخوندی میدیدی بنده خدا طراح زبر دست معارف رفته بود با کلی تلاش و کار شبانه روزی سوالات پرتکرار (!) امتحانایی که گفتم رو جمع اوری کرده بود . خب اصلا نمیشه بیشتر از این سوال طرح کرد همش همینایی هست که پارسال طرح شدن (لااقل حداکثرشون همیناس دیگه !)
    بیخیال داداش! این امتحانا اینقدر هم ارزش نداره. منی که الان تو قبول شدنم شک دارم، پارسال معدلم 19 شد. تازه پارسال با اینکه معدل کتبیم 19 شد، تاریخ و کامپیوتر هر دو رو 13.5 شدم.

بهترین کار ممکن همونیه که دیشب آقای نیکخو تو فرصت برابر گفت:
    برای این امتحان ها ، فقط برای کنکور همون درس بخونید، طوری که بعد امتحانات نیازی نباشه اون درس رو دوباره بشینید واسه کنکور بخونید.

6. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیخیال داداش! این امتحانا اینقدر هم ارزش نداره. منی که الان تو قبول شدنم شک دارم، پارسال معدلم 19 شد. تازه پارسال با اینکه معدل کتبیم 19 شد، تاریخ و کامپیوتر هر دو رو 13.5 شدم.

بهترین کار ممکن همونیه که دیشب آقای نیکخو تو فرصت برابر گفت:
    برای این امتحان ها ، فقط برای کنکور همون درس بخونید، طوری که بعد امتحانات نیازی نباشه اون درس رو دوباره بشینید واسه کنکور بخونید.
    این موضوع اونقدر اهمیت داره و دقیق و درسته که مجبور شدم علاو بر تشکر یه پست هم در تاییدش بدم ( حالا پاکم شد مهم نیست!)

دقیقا باید همین کار رو انجام بدید

8. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام . خوبی؟
    ممنون از اون شعر و خودرابیازمایید ها . ( البته منم یه تست ادبیات-شیمی طرح کرده بودم که هر وقت پیداش کردم، می نویسم براتون )
    همه این کارا برای قدردانی از زحمت ها و رفاقت های vahid-p و وقتهایی که برای سوالام گذاشت ، بود . امیدوارم که خوشش اومده باشه ... وحید ! گلی ... رضا
    من کاری نکردم. در واقع هر کدوم از دوستانی که اینجا هستن بودن بهتر از من می تونستن راهنمایی کنن که اتفاقا من به شخصه خیلی استفاده کردم.
    خب کم کم داره موضوع به حاشیه می ره و چون دیدم درست نیست تو این تاپیک این حرفا ادامه پیدا کنه، می ریم سر اصل مطلب.
    جدی نمیگی که ؟! بابا وحید تو که نهایی خوراکته چرا ؟ شاید باورت نشه جوابام کپی 100 درصد راهنمای تصحیح بود فقط یه کم بهتر و مفصل تر ( جدیه جدی)
    البته من خودم انتظار 18 و خورده ای داشتم و برای 20 نخونده بودم. چون فقط روز جمعه از ساعت 8 تا 11 دین و زندگی خوندم و قبلشم گسسته می خوندم. همونطور که دوستان گفتن هر کی می خواد امسال قبول بشه نیازی به نمره های پیش دانشگاهی نداره ( البته شاید سال بعد در کنکور تاثیر داشته باشد ).
    نمونه سوال هم دبیرمون برای کل کلاس کپی کرده بود و تو امتحان های قبلی هم ازش استفاده می کرد و خودش هم گفته بود، ولی من یکبار هم از روش نخوندم. ولی سال قبل همش رو امتحانا تمرکز کرده بودم. الان هم پشیمون نیستم چون فکر می کنم نباید زیاد در گیر امتحانا و مخصوصا اینکه چه نتیجه ای می گیریم بشیم.
    حتی برای امتحانا هم کنکوری می خونم نه اینکه کلمه به کلمه از حفظ باشم.

موفق باشید!

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

شاید حق با شماست ... ولی چون من کنکوری 91 ام احتملا این نمره ها تاثیر داشته باشه . به هر حال وقتی من پیشینه وحید رو تو امتحانات با این چیزی که گفت مقایسه کردم خب تعجب کردم ( ولی بررسی چن تا امتحان نهایی که اینا رو نداره ، داره ؟! حداقل واسه من نداشت ... بعدم چرا انقده حساس ؟! روی کلامم با sadboy و lohrasbi !!! )
    Last edited by mineworld; 15-05-2011 at 13:01.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    کسی جواب سوالای آخر فصل فیزیک رو داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

بچه ها من اولین بار بود سنجش رو میدادم ... چقدر طول میکشه کارنامه هاش بیاد ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاید حق با شماست ... ولی چون من کنکوری 91 ام احتملا این نمره ها تاثیر داشته باشه . به هر حال وقتی من پیشینه وحید رو تو امتحانات با این چیزی که گفت مقایسه کردم خب تعجب کردم ( ولی بررسی چن تا امتحان نهایی که اینا رو نداره ، داره ؟! حداقل واسه من نداشت ... بعدم چرا انقده حساس ؟! روی کلامم با sadboy و lohrasbi !!! )
    تستی خوندن یکم با تشریحی خوندن فرق داره مثلا برای کسب نمرات بالا تو امتحان نهایی کار کردن همین سوالات سال های قبل واجبه و باید روی کتاب تمرکز کنی ولی اگه قرار باشه برای کنکور بخونی بعد از یه بار خوندن کتاب و جزوه باید بری تست کار کنی و تو این زمان که کمتر از دو ماه به کنکور مونده کار عاقلانه اینه که برای کنکور تالاش کنی نه برای معدل خوب.
    اصلا یکی از ویژگی های کنکوریهای حرفه ای اینه که معدل پیش دانشگاهیشون 2-3 نمره ای از سال سوم پایین تره

( راستی من نفهمیدم شما امسال پیش بودی ولی کنکور 91 شرکت میکنی ؟ )

بچه ها من اولین بار بود سنجش رو میدادم ... چقدر طول میکشه کارنامه هاش بیاد ؟
    خیلی ...

رو دوهفته حساب کن (10-14 روز) البته کارنامه اولیه ( یعنی فقط درصدها) بعد 4-5 روز میاد بستگی داره پاسخنامت کی به دستشون برسه ولی کارنامه نهایی همه همون دو هفته بعد منتشر میشه

15. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چند وقت پیش یه نفر بهم گفت که متولدین نیمه دوم سال، نمیتونن پشت کنکور بمونن.

درسته ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •