خب حتما برای شما گزارشگر به زبان فرانسویهعجیبه !!!! چرا اینجوری شده؟این مثل بلبل فرانسه گزارش می کنه...
گزارشگر به زبان های دیگه رو هم میشه گرفت
برای من که انگلیسیه
خب حتما برای شما گزارشگر به زبان فرانسویهعجیبه !!!! چرا اینجوری شده؟این مثل بلبل فرانسه گزارش می کنه...
گزارشگر به زبان های دیگه رو هم میشه گرفت
برای من که انگلیسیه
Last edited by vahidgame; 08-10-2010 at 21:41.
سلام من تازه فردا بازی دستم می رسه ، فقط اون گزینه ای که می گفتن تو بازیه و سرعت بازی رو کم و زیاد می کنه --- شما رو چه حالتی می ذارید ؟ +1 یا 0 یا ... ؟؟
قبلا پرسیدم کسی جواب نداد : مثل نسخه های چند سال پیش می شه یه بازیکنو کپیش کرد و بردش تو یه تیم دیگه برا ساخت منتخب ؟؟
راستی ::::
خبری از اون دوستمو 4039 (فکر می کنم آقا حسین ) نیست ... به نقدا و نوشته هاش عادت کرده بودیم ؟؟؟؟
Last edited by mohsen-jj; 08-10-2010 at 21:51.
سوال 1 : رو 0 بهتره
سوال 2 : بله میشه مثل قدیما کپی از بازیکن گرفت
یه فایل بدین که گزارشگر رو به بازی اضافه کنه به سایت دیگه آدرس ندین همینجا لینکو بدین
جواب؟؟ ؟
منظور شما همون save تنهاست ؟
فقظ اونو می خواید کپیش کنید ؟
دوستان خیلی عضر میخوام یه مشکلی پیش اومده
وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم اررور میده
باید دوباره نصب کنم
دوباره 2روز بازی میکنم ارور میده ...
pes2011.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
لطفا کمک کنید
دوستان من برای اولین بار میخوام تو عمرم مستر لیگو بازی کنم که چون تنظیمات زیادی داره نمیدونم چطوری اونا رو درست کنم!!!!مثلآ وقتی یه تیمو انتخاب میکنم و میخوام وارد بازی بشم یه سری تنظیمات میاره که نمیدونم اونا رو رو چی بزارم....مثلآ classic player دو حالت روشن و خاموش داره که نمیدونم رو کدوم یکی بزارم؟؟؟؟یکی کمک کنه...در ضمن این classic player یعنی چه و چه نقشی در لیگ داره؟؟؟البته معنیش بهترین بازیکن یا یه چیزی تو این مایه ها باید باشه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش این عکسی که گذاشتی باگ بوده یا همیشه اتفاق میفته؟اگر باگ بوده که هیچ ولی اگر همیشه اتفاق میفته باید کونامی خودش فاتحه خودش رو بخونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)