من تا حالا هر چی ترینر اجرا کردم کار نکرد !
بی خیال
این بازی کدی ، چیزی نداره ؟
من تا حالا هر چی ترینر اجرا کردم کار نکرد !
بی خیال
این بازی کدی ، چیزی نداره ؟
سلام
من این بازی رو نصب کردم و همه ی مراحلی که تو پست 1 مطرح شد رو رفتم ولی وقتی روی server میرم و روی AssassinsCreedIIGame کلیک میکنم و user و pass رو وارد میکنم و وارد میشم یه قسمت باز میشه و بعد از سه چهار ثانیه صفحه سیاه میشه انگار بازی میخواد بیاد اما صفحه بسته میشه و ارور هم نمیده !!!
Last edited by xzero; 08-07-2010 at 20:07.
سلام به دوستان عزیز
ببخشین من حوصله نداشتم تمام پست هارو بخونم .بازی رو نصب کردم .یوزرنم و پسورد می خواد.
آیا فایل کرکش هست؟آیا این بازی آفلاین هست آیا آنلاین؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
دوست من ...
بهتره يه سرچ بزنيد توي نت و كرك skidrow رو گير بياريد و بريزيد ...ديگه اين مشكلات رو نداريد ...
سلام
من دیروز بازی Prince Of Persia رو تموم کردم و باز تصمیم گرفتم این بازی فوق العاده رو برای بار دوم انجام بدم
مشکلی که دارم و قبلا هم داشتم اینه که بازی رو روی LCD فول نشون نمیده و بالا و پایینش سیاه میفته
LCD من LG - 22" - W2284F هستش و رزولیشن 1680 * 1050 هستش
یوبی سافت توی POP که تمومش کردم هم همین مشکل رو برطرف کرده بود یعنی توی منو ها بالا و پایینش سیاه بود ولی وقتی میرفتم تو بازی فول میشد فکر کنم فهمیده بودند سر این چه گندی زده بودند
حالا راهی هست که این رو هم فولش کنم؟
اینم عکسش:
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه سالم این بازی را تو مشهد از کجا میشه تهیه کرد
من چند جا رفتم همه نداشتن یا اگه داشتن خودشون میگفتن خرابه
محل سیو بازی کجاست ؟
حیفه بازی رو تموم کردم ، می خوام ویندوز عوض کنم![]()
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین بعد میرم سر اون تابوت تا اون اسکلتو فشار بدم ولی برام دگمه سیفت فعال نمیشه و نمیتونم بازش کنم
چیکار کنم من ؟
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
یکی هم جواب ما رو بده
ممنون
كركتون ايراد داره ...سرچ كنيد و كرك skidrow رو بگيريد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)