سلام
اینترنت مخابرات هر بار هر شارژی دوبار محاسبه و دریافت می کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در خصوص این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام
اینترنت مخابرات هر بار هر شارژی دوبار محاسبه و دریافت می کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در خصوص این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
بچه ها چرا اینجوری از اعتبارمون کم میشه ؟
من امروز صبح دیدم اعتبارم 4600 مگ مانده داره و رفتم بیرون الان اومدم دیدم 2700 مگ دارم
تو گزارشات هم زده از 12 تا 18 آبان این مقدار مصرف شده
برای شما هم همینطوری سورپرایزتون می کنن جمع میکنن بعد یهو کم میکنن ؟؟؟؟![]()
راحت زیاد کم میکنند زنگ میزنی اخرش میگند ناراحتی سرویس نگیر
بازم به شما که میبینید چه به سرمون میاد این پلوتونه منو کشته اصلا باز نمیشه!
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
وایمکس ایرانسل چطوره کسی از دوستان داره؟
خوبه من 2 مگ دارم سرعت دانلودم رو 256 ثابته ... خیلی کم پیش اومده سرعت تغییر بکنه یا سایت بد باز کنه، من راضیم منتها کمی گرونه >> 2 مگ نامحدود 130 تومن .. 1 مگ نامحدود 82 تومن ماهیانه ولی برای کسی که زندگیش در نت سیر میکنه و چاره جز این مخابرات آشغال نداره بهترین گزینه است.
ما از مخابرات میخواهیم اول دزدی حجمی نکنه و دمو چند ساعت رایگان اضافه کنه و سوم قطعی نداشته باشه و چهارم پشتیبانی بهتری داشته باشه و...
دوستان سلام . من نمیدونم چرا هر چی به شماره 2030 زنگ میزنم و شماره های 1,2,3 رو میزنم عمل نمیکنه . میخواستم بدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه .
تلفنتون در حالت تن هست؟
البته این روزها تماس نداشتم ولی قبلا گاهی این اتفاق میوفته ولی بعدا درست میشه
با سلام
امروز صبح که حجم باقیمانده رو دیدم برای من حدود 2 گیگ اضافه کردن و تکرار ها هم حذف شده . این نتیجه پیگیری حقوقمونه . دوستانی که پیگیری کردن خداقوت
Last edited by bp1368; 14-11-2011 at 09:07.
برای من 1 گیگ شارژ شده.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)