با ip ثابت در هر بار اتصال شما با یک ادرس یکسان وارد اینترنت میشید که بیشتر برای وبسایت ها کاربرد داره.
البته شما برای ایجاد یه شبکه مثل شبکه دوربین مدار بسته هم نیاز به ip ثابت دارید.
توضیح بیشتر خواستید عبارت IP Valid رو تو گوگل سرچ کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با ip ثابت در هر بار اتصال شما با یک ادرس یکسان وارد اینترنت میشید که بیشتر برای وبسایت ها کاربرد داره.
البته شما برای ایجاد یه شبکه مثل شبکه دوربین مدار بسته هم نیاز به ip ثابت دارید.
توضیح بیشتر خواستید عبارت IP Valid رو تو گوگل سرچ کنید
دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
چند روز پیش دیدم که یه شرکت خصوصی سرعت 128یا 256 نامحدود رو دور و بر 30 نومن میداد، اگه دانلود شبانه نداری اونو بگیر که به نظرم به صرفه هست.(فکر کنم ساتیا بود)دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
هنوز 5 مگ به خانگی نمیدن ?
چرا دانلود شبانه دارم.......تازه با وجود دانلود شبانه الان بین 20 تا 25 گیگ مصرف دارم
والا من شنیدم این دانلود های نامحدود خیلی وضعیتشون افتضاحه مخصوصا" برای دانلود
من چون با وی پی اس کار می کنم پینگ سرویس خیلی برام مهمه
شما از آشناها یا دوستان کسی از این سرویس های نامحدود استفاده کرده؟
دوستان عزیز ، اینترنت شما هم امروز 1صبح به بعد قطع بود ؟
برا من که وصله
منم مثل شما
ویرایش شد.....
Last edited by aali361; 02-11-2014 at 07:07.
سلام.
دانلود رایگان 2 تا 7 هست یا 1 تا 7 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)