تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 472 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من حدود 2000 کیلومتر قبل روغن ماشینو عوض کردم و کاسترول مگناتک ریختم
    صاحب قبلی ماشینم تو شهریه که فقط بنزین معمولی زده بود 200000 تا به ماشین
    ممکن این مورد مشکلی ایجاد کنه و باعث این صدا بشه؟
    ببخشید زیاد سوال میکنما
    سلام
    کاسترول روغن خوبيه البته با ويسکوزيته ى 40-w10 کمتر از اين باعث نشتى روغن ميشه .
    خير مشکلى پيش نمياره مهم اين نيست بنزين سوپر زده باشه يا نه مهم اينه که سرويس هاى دوره اى مثل تعويض ----- بنزين , روغن و.... به موقع انجام شده باشه . وگرنه در بعضى مواقع بنزين معولى بهتر از بنزين سوپر عمل مى کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان کدام روغن صدای موتور را کمتر می کند کاسترول یا اترود یا توتال 10w40

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سامی جان درود
    حسین جان درود
    حمید جان درود
    کوهگرد جان درود
    به همه دوستای گلم درود
    یعنی باورتون نمی شه، باورم نمی شه

کیلومتر شمارم دوباره از کار افتاده، بعد از 10 کیلومتر رانندگی دوباره به کار افتاد

یک جای کار توی ماشین من می لنگه به نظرم واقعا غیر طبیعی هست که ماشین من این طوری هست، وجدانا من چکار کنم؟

چطوری میتونم رمز گشائی کنم که چرا ماشین من اینطوری هستش؟

خسته شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز سمند مولتی پلکسم را بردم چند نمایشگاه برای قیمت با کارکرد150 حدود دوهفته . دوگانه قیمت زد 32800000-33000000 ولی من فعلآ قصد فروشش ندارم تا یه زانتیا خیلی تمیز پیدا کنم بعد میفروشمش فقط جهت اطلاع دوستان هر کسی می آمد نمایشگاه و سراغ سمند میگرفت اول می گشتند دنبال مولتی پلکس . فعلآ سمند مولتی حدود یک1 میلیون قیمتش تو بازار آزاد بالاتر از مدلهای قدیمی سخنگو است . از چندتا نمایندگی هم از کارشناس فروششان سوال کردم گفتند مولتی بهتر است . خداییش من که ازش راضیم و تابه حال برام خیلی خوب بوده
    Last edited by ali2521; 31-12-2014 at 08:26.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سامی جان درود
    حسین جان درود
    حمید جان درود
    کوهگرد جان درود
    به همه دوستای گلم درود

کیلومتر شمارم دوباره از کار افتاده، بعد از 10 کیلومتر رانندگی دوباره به کار افتاد

یک جای کار توی ماشین من می لنگه به نظرم واقعا غیر طبیعی هست که ماشین من این طوری هست، وجدانا من چکار کنم؟

خسته شدم

آقا از خیر این ماشین بگذر

قدیما میگن باید ماشین رکاب داشته باشه
    ماشین شما غیر دردسر چیز دیگه ای نداره

به نظرم شما ماشین بفروشید یکم پول جور کن بذار روش یه کارکرده خارجی بگیر

6. 4 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین بنده دو تا ایراد داره:
    1- صدای ویز ویز از سردنده
    2- یک صدای خاصی از گیربکس یا شایدم موتور درست در دور موتور 3000 از هر دنده ای، زمانیکه دور موتور داره پایین میاد درست به دور 3000 که میرسه صدا و شنیده میشه.
    ماشین گارانتی داره ولی دیروز بردم به یه مکانیک خارج از نمایندگی نشون دادم گفت که اشکال از شیفتر دنده است و باید تعویض بشه.
    کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟ آیا مشکل واقعا اون چیزیه که مکانیک گفته و یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا از خیر این ماشین بگذر

قدیما میگن باید ماشین رکاب داشته باشه
    ماشین شما غیر دردسر چیز دیگه ای نداره

به نظرم شما ماشین بفروشید یکم پول جور کن بذار روش یه کارکرده خارجی بگیر
    درود
    یعنی هیچ کدوم از بچه هایی که سمند دارن، همچین مشکلی ندارن، آخه داستانش چی هستش که 5 بار بابت این موضوع به نمایندگی مراجعه کردم، آمپر رو هم عوض کردن (ICN) ولی باز هم از کار افتاده، یعنی چی هست مشکل که نمی تونن درستش کنن؟
    دوستان هیچ کس تا حالا مشکل من رو نداشته؟
    از کار افتادن مکرر کیلومتر شمار سورن مالتی پلکس

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سامی جان درود
    حسین جان درود
    حمید جان درود
    کوهگرد جان درود
    به همه دوستای گلم درود

خسته شدم

سلام
    وحيد عزيز بنده تا حدودى در جريان اشکالات ماشين شما بودم
    متاسفانه تخم مرغ شانسى شما بد از اب در اومده از طرفى همه ى ماشين هاى ساخت داخل کيفيت قابل قبولى ندارند که بخشيش مربوط به قطعه ساز ميشه و بخش ديگش مربوط به کارکنان سالن مونتاژ ايران خودرو که کارشون را به خوبى انجام نميدند .
    من حودم قبلا تو نمايندگى ايران خودرو کار مى کردم اون اوايل که سمند با موتور ef7 مونتاژ ايران وارد بازار شد روزى نبود که ما سمند براى ايرادات موتورى مراجعه نکنه
    بعد شد سمند مالتى پلکس که اون ايرادات مربوط به خودش را داشت . ولى بعد چند سال اين مشکلات تا حدودى کمتر شد ولى به طور کامل برطرف نشد و الانم ممکنه اين مشکلا بسته به شانس طرف براى ماشين بوجود بياد .
    در کيلومتر شمار احتمالا با تعويض نود ICN (صفحه کيلومتر ) يا با آپديت نود FN مشکل حل بشه .
    چون سنسور کيلومتر در مدل هاى جديد با سنسور ABS يک پارچه شده و احتمال خرابيش کمتره .
    مالتى پلکس عيب ىابى نسبتا سختى داره و بايد با دياگ مخصوص به خودش عيب ىابى بشه .
    منم با نظر حسين عزيز موافقم اگه واقعا اذيتتون مى کنه بفروشيد و يکى ديگه بخريد ولى اينا قبول کنيد که ماشين هاى ايران خودرو همش ايراد دارند حالا يکى بيشتر يکى کمتر

10. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین بنده دو تا ایراد داره:
    1- صدای ویز ویز از سردنده
    2- یک صدای خاصی از گیربکس یا شایدم موتور درست در دور موتور 3000 از هر دنده ای، زمانیکه دور موتور داره پایین میاد درست به دور 3000 که میرسه صدا و شنیده میشه.
    ماشین گارانتی داره ولی دیروز بردم به یه مکانیک خارج از نمایندگی نشون دادم گفت که اشکال از شیفتر دنده است و باید تعویض بشه.
    کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟ آیا مشکل واقعا اون چیزیه که مکانیک گفته و یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
    با تشکر
    سلام
    هر دو مورد 1و 2 مربوط ميشه به ماهک ها و ليور دنده که بايد تعويض بشه دنده ماشين خلاصى که زياد نداره وقتى تکون ميديد ؟
    البته ي راه ديگه است ولى کاملا صدا را بين نمىبره اونم اينکه ماهک ها را بر بياريد و سرشون را با گيريس پر کنيد و دوباره جا بزنيد .
    البته در مورد ويز ويز سر دنده امکان داره اتصال سر دنده به ليور شل باشه ولى احتمالش کمه

12. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام دوستان کدام روغن صدای موتور را کمتر می کند کاسترول یا اترود یا توتال 10w40
    سلام
    کاسترول مگنتاک 40-10 با سطح SM صداى موتور را کمتر مى کنه البته ممکنه اول صدا را کم نکنه ولى بعد حدود 300 کيلومتر کمتر ميشه

14. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •