تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 432 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان معرفی به استاد چجوریه هست ؟

زمان بین معرفی به استاد و امتحان و نمره دادن استاد چه مدته ؟ منظورم این که وقتی معرفی به استاد گرفتی استاد کی امتحانشو میگیره ؟ بعدش نمرشو کی میگیری ؟

برای ترم اخر میخواید معرفی به استاد بگیرید؟
    سیستم کاری استاید باهم فرق داره بهتره برای اینکه خیالتون راحت بشه از آموزش دانشگاهتون بپرسید.

من چند سال پیش برای ترم اخرم فقط اجازه معرفی به استاد داشتم،وقتی درخواست دادم دو هفته بعدش یه امتحان صوری دادم و هفته بعدش استادش نمره خوبی بهم داد.صرفا برای اینکه ترم اخر بودم.

2. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان دانشگاه ما اطلاعیه زده که تنها کسانی که 50 واحد گزروندن میتونن پروژه و کارورزی رو بردارن . این قانون علمی و کاربردی هست ؟ اخه من هیچ دانشگاهی این جور چیزی ندیدم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان دانشگاه ما اطلاعیه زده که تنها کسانی که 50 واحد گزروندن میتونن پروژه و کارورزی رو بردارن . این قانون علمی و کاربردی هست ؟ اخه من هیچ دانشگاهی این جور چیزی ندیدم

قانون تمام دانشگاها ست که پروژه و کارورزی فقط تنها در ترم اخر تحصیلی دانشجو امکان پذیره.
    شما اگر 50 واحد گذرونده باشید یعنی 22 تا 24 واحد برای ترم بعدی دارید که میشه ترم اخرتون.
    پروژه و کارورزی منجر به فارق التحصیلی میشه و زودتر نمیشه برداشتشون.

5. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. اگه کسی 30 واحد مونده داشته باشه میتونه 24 واحدش رو برداره و دوتا درس 3 واحدی رو معرفی به استاد بگیره؟ خیلی مهمه ممنون میشم پاسخ بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام. اگه کسی 30 واحد مونده داشته باشه میتونه 24 واحدش رو برداره و دوتا درس 3 واحدی رو معرفی به استاد بگیره؟ خیلی مهمه ممنون میشم پاسخ بدید.
    سلام

ترم اخر 24 واحد میدهند . در صورتی که دیگر درسی نداشته باشید .

اگر 30 وحد داشته باشید . ترم اخر معدلتون 17 به بالا باشه میتونید 24 واحد بردارید . و دو درس نظری یا نظری - عملی رو هم معرفی به استاد بزنید .

یک حالتش هم اینه . ترم اخر 24 تا بردارید (به شرطی که معدلتون بالای 17 باشه تا اجازه 24 واحد برداشتن رو بهتون بدند) بعد 6 واحد رو ترم تابستونی بگیرید .

دوستان بازم راهنماییشون کنند.

8. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوست گرامی کم پیش میاد دروس 3 واحدی رو معرفی به استاد بدن مگر در موارد خاص ولی این قانون رو خیلی وقتا میشه تغییر داد
    برید با اموزش دانشگاه صحبت کنید بینید چی میگن
    اگر امکانش رو دارید این ترم این دوتا درس سه واحدی رو بر دارید و برای معرفی به استاد درس دو واحدی یک واحدی کنار بذارید. اینجوری احتمالش بیشتره
    یه چیزه دیگه ام هست که اگر ترم اخر باشید یعنی پروژه و کارورزی رو هم گرفته باشید و یکی دوتا درس بمونه میشه معرفی به استاد بگیرید.

همه اینا بستگی به دانشگاه داره!
    من ترم اخرم یه درس 3واحدی سخت رو معرفی به استاد گرفتم،اسون نبود کلی رفتو امد کردم تا تونستم بگیرم.

دوستمون درست گفتن و کاملتر البته
    Last edited by Rossin; 20-07-2014 at 13:10.

10. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون. دوتا درس سه واحدی دارم که متاسفانه دیگه توی دانشگاه ما ارائه نمیشه و صحبت که کردم گفتن که بعدا معرفی به استاد بگیرم. پس با این شرایط و اینکه معدلم بالای 17 نیست نمیتونم ترم بعد 24 واحد بردارم و تموم کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

میهمان شو و در دانشگایه دیگر به عنوان ترم تابستانی این دو درس رو بگیر .

فکر کنم بشه گرفت. باید با مدیر گروهتون صحبت کنید . اون تماما راهنمایی خواهد کرد .

13. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون. دوتا درس سه واحدی دارم که متاسفانه دیگه توی دانشگاه ما ارائه نمیشه و صحبت که کردم گفتن که بعدا معرفی به استاد بگیرم. پس با این شرایط و اینکه معدلم بالای 17 نیست نمیتونم ترم بعد 24 واحد بردارم و تموم کنم.

اگر نتونید 24 واحد بگیرید پس این ترم اخرتون نیست،باید صبر کنبد تا این درسو با بچه های ترم پایین تر بگیرید که یکم علافی داره،اگر ترم دیگه 19 20 واحد رو بگیرید دیگه نمیتونید مهمان بشید پس با مدیر گروه و آموزشتون صحبت کنید تا بهتر راهنماییتون کنند.
    موفق باشید

15. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمائی کنید
    برای ترم تابستان 3 واحد انتخاب کردم اما حالا که چک کردم خودشان هم برایم چند واحد اضافه کردن و 6 واحد دادن اما من 6 واحد نمیخواهم میشود حذف کرد ؟ چون در سایت راهی نیست برای حذف کردن و یک چیز دیگر اینکه یکی از درس هائی که انتخاب کردم حالا معلمش عوض شده است و من این استاد را نمیخواهم چرا اینطوری میکنند و بدون اینکه بگن استاد را عوض میکنن میشود بهشون بگیم همون استاد اولی را بهمان بدهند خواهشا فوری بگید
    ممنون
    خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •