تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 348 از 414 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه بابا من از اهواز با سرور فرانکفورت چک کردم (فاصله 2600 مایل تا فرانکفورت)
    ناقلا 6 مگ از کجا کش رفتی نکنه توی مخابراتی؟

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا من فقط بلدم تست بگیرم ولی تفسیر کردنش رو بلد نیستم ، آپلود و دانلود چقدر باشه خوبه... حالت نرمال این اعداد چقدر باید باشه ، لطفا راهنمایی کنید تا ما هم بلت بشیم ...
    برای دیال آپ واقعا عالیه این یعنی سرعت دانلودت 10 کیلو بایت در ثانیه است یعنی 60 کیلو بیت در ثانیه که از 56 کیلوی دیال آپ هم بالاتره. اما callwithme گرون فروشه برو یه شرکت خوبه ارزون تر مثل فارا گیر بیار برای دیال آپ.

2. این کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

..::توجه::..
    دوستان متاسفانه شاتل سرعت رو روي ثانيه اي 30 كيلو بايت براي سرويس اكو 128 براي ساعات دانلود رايگان قفل كرده.
    تا چند ماه پيش اثلا قفل نبود.
    بعد كردنش ثانيه اي 47 الي 50 كيلو بايت.
    الانم كه ميبينيد گزاشتنش روي ثانيه اي 30 كيلو بايت.توضيح هاي داده شده واسه سرويس 128 اكو توي ساعات رايگان است.

بچه ها يكي نيست از شما كه سرويس 512 اكو داشته باشه ؟؟؟؟ اگر كسي هست بگه كه توي ساعات رايگان چقدر ميتونه دانلود كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ناقلا 6 مگ از کجا کش رفتی نکنه توی مخابراتی؟

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

برای دیال آپ واقعا عالیه این یعنی سرعت دانلودت 10 کیلو بایت در ثانیه است یعنی 60 کیلو بیت در ثانیه که از 56 کیلوی دیال آپ هم بالاتره. اما callwithme گرون فروشه برو یه شرکت خوبه ارزون تر مثل فارا گیر بیار برای دیال آپ.

اقا من از اینترنت پرسرعت eco-128 استفاده می کنم نه dial up یعنی اینقدر کیفیت پایینه که در حد dial up هستش !!!!

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا من از اینترنت پرسرعت eco-128 استفاده می کنم نه dial up یعنی اینقدر کیفیت پایینه که در حد dial up هستش !!!!

عزیز جان اگه eco-128 داری یعنی از شاتل گرفتی یعنی جلوی isp باید زده باشه آریا رسانا تدبیر ولی این چیزی که شما گذاشتی نوشته call withme .
    اگه از call with me adsl 128 گرفتی هم و این سرعتته واقعا افتضاحه. ولی فکر کنم عکس رو اشتباه لینک دادی.

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

دوستان متاسفانه شاتل سرعت رو روي ثانيه اي 30 كيلو بايت براي سرويس اكو 128 براي ساعات دانلود رايگان قفل كرده.
    الانم كه ميبينيد گزاشتنش روي ثانيه اي 30 كيلو بايت.توضيح هاي داده شده واسه سرويس 128 اكو توي ساعات رايگان است.

بچه ها يكي نيست از شما كه سرويس 512 اكو داشته باشه ؟؟؟؟ اگر كسي هست بگه كه توي ساعات رايگان چقدر ميتونه دانلود كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا من 256 دارم اما نیگاه نکردم شب روی چند میبنده. اما چون 512 داشتم و 2 مگ هم داشتم میدونم که تا 512 وضعیت دانلود شبانش با 128 یکیه و از 1 مگ به بالا فرق داره که فعلا به کسی نمیدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا ما دیشب با اکو 128 1.8گیگ دانلود کردیم

8. این کاربر از luckysadegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا ما دیشب با اکو 128 1.8گیگ دانلود کردیم
    اينم از شانس ما است كه اين وضعيت رو داريم

10. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام دوستان . آیا به نظرتون مخابرات تا چند ماه قبل از عید ADSL ارایه میده ؟ کسی از دوستان نظری نداره . آخه مخابرات شهرها داره یکی پس از دیگری ارایه میدن . اطلاعاتی دارین بگین . پس این مخابرات ما کی می خواهد بیاره . !!!!!!!!!!!!

12. 2 کاربر از hamedsaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام دوستان . آیا به نظرتون مخابرات تا چند ماه قبل از عید ADSL ارایه میده ؟ کسی از دوستان نظری نداره . آخه مخابرات شهرها داره یکی پس از دیگری ارایه میدن . اطلاعاتی دارین بگین . پس این مخابرات ما کی می خواهد بیاره . !!!!!!!!!!!!
    مخابرات استان ما که مسخره ترینه.هنوز تو تلفن کشی مونده چه برسه به adsl!!!!
    مسخره کردن مردمو. یه مشت هالو و نفهم تو مخابرات اهوازن

14. 3 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مخابرات استان ما که مسخره ترینه.هنوز تو تلفن کشی مونده چه برسه به adsl!!!!
    مسخره کردن مردمو. یه مشت هالو و نفهم تو مخابرات اهوازن
    دوست عزیز همه مثل هم نیستن و قرار هم نیست توی هر مکانی یا اداره ای همه اشخاص یا کارکنان اونجا خبره و جوابگو باشن و بر عکس این حالت هم همییییییشه صادقه، که به این معنی همه کارکنان ها... و .... باشن.

رفتم رفاتک و برای کندی سرعت سوال کردم گفتن که پهنای باندمون رو بستن، تا کی و چرا معلوم نشد؟؟

ولی یک سوال اساسی اگه پهنای باندشون محدود شده چرا با 1 مگ که تا یک هفته پیش به زور 2 گیگ شبانه دانلود داشتم حالا شبی 4 گیگ دانلود دارم، ولی اکانت های 128 و 256 سرعت روز و شبشون فیکس شده برای 128، 15 کیلوبایت و 256، 29 کیلوبایت، در حالی که قبلآ تست گذاشته بودم که چرا 128 با 1 مگ روزانه برابر بودن؟!؟!

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز همه مثل هم نیستن و قرار هم نیست توی هر مکانی یا اداره ای همه اشخاص یا کارکنان اونجا خبره و جوابگو باشن و بر عکس این حالت هم همییییییشه صادقه، که به این معنی همه کارکنان ها... و .... باشن.

رفتم رفاتک و برای کندی سرعت سوال کردم گفتن که پهنای باندمون رو بستن، تا کی و چرا معلوم نشد؟؟

ولی یک سوال اساسی اگه پهنای باندشون محدود شده چرا با 1 مگ که تا یک هفته پیش به زور 2 گیگ شبانه دانلود داشتم حالا شبی 4 گیگ دانلود دارم، ولی اکانت های 128 و 256 سرعت روز و شبشون فیکس شده برای 128، 15 کیلوبایت و 256، 29 کیلوبایت، در حالی که قبلآ تست گذاشته بودم که چرا 128 با 1 مگ روزانه برابر بودن؟!؟!
    سوال اساسی ات جواب اساسی هم میخواد عزیز دلم.
    از همون رفاتک بپرس جوابشو که بهت گفته پهنای باندمون رو بستن!! مگه فلکه آبه که ببندنش؟؟!!قراردادی هست چیزی هست مسخره بازی که نیست.اونم پارس آنلاین!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •