راهی هست بشه تایپ مسیج فارسیش هم چند ضربه ای بشه؟
راهی هست بشه تایپ مسیج فارسیش هم چند ضربه ای بشه؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطف میکنید جواب بدید![]()
1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟
2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟
3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند
با تشکر![]()
سلام عیدتون مبارک ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید s5233wJPIH4 نرم افزار گوشیم هست ی توضیح درباره JPIH4 اگه کسی میدونه بگه چی هست
من که خودم الآن ندارم تست کنم ولی یکبار چند ضربه ای شده بود ولی عادت می کنی؟ (اون یه بار یادم نیست برای یه نسخه خاصی از نرم افزارش بود یا تنظیماتش)
سلام
من S5233A دارم. کسی می تونه واسم تم برای این گوشی پیدا کنه؟ خیلی ممنون.موفق باشید.
سلام به همه دوستان
یه مشکلی که تو این گوشی هست اینکه:
من با برنامه Shmessenger که چت میکنم تو این گوشی وقتی بهم pm میاد (به صورت فارسی)
اون کلمه فارسی رو از آخر به اول مینویسه
مثلا :
به جای اینکه بنویسه (سلام) مینویسه م ا ل س !!!!
و دیکشنری انگلیسی به فارسیشم اینجوری هست!!(معنی فارسی کلمه رو برعکس مینویسه)
میخوام بدونم مشکل از چیه؟
راه حلی داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بکنین
کسی نبود اینجا واسه این مشکل ما راه حلی داشته باشه؟
یا اینکه این تاپیک دیگه تعطیل شده خیلی وقته؟؟؟؟
چن روزی میشه که پست دادم ولی کسی جوابی نداده بهم!!
شما از برنامه ی ebudy استفاده کنید.کسی نبود اینجا واسه این مشکل ما راه حلی داشته باشه؟
یا اینکه این تاپیک دیگه تعطیل شده خیلی وقته؟؟؟؟
چن روزی میشه که پست دادم ولی کسی جوابی نداده بهم!!
بهم ریختگی فونت فارسی هم که مشخصه بخاطر فارسی سازی گوشی شماست.
دو نوع فارسی سازی داریم.
یکی واسه ی نوشتن. یکی واسه ی خوندن.
احتمالا فارسی سازی در بخش نوشتن فارسی گوشی شما مشکل داره که راه حلشم فارسی سازی و البته نصب فریمور جدید اگه بدردبخور باشه.
اگه گوشیتون گارانتی داره میتونین با همین بهونه که فارسی ساز نیست یه فریمور جدید هم نصب کنید!
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
1- برنامه های نصب شده روی حافظه ی خود گوشی نصب میشه.
2 - فرقی نداره مهم اینه که حافظه ی گوشی حجم ذخیره ی اون برنامه رو داشته باشه.
3 - چون برنامه های نصب شده روی حافظه ی خود گوشی نصب میشه شما در حالت عادی بین 120 تا 140 مگابایت بیشتر نمیتونین اطلاعات روی گوشی بریزین.
نه که تم نباشه ها،ولی متاسفانه فقط با فریمورهای روسی سازگارن و اونا هم با فارسی سازگار نیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)