پسر خوب مگه از خودت چه توقعی داری؟
الان اولشه راه میفتی
58 برای شروع یه دانش آموز تجربی عالیه!
الان باید اواسط دنباله باشید
وقت داری خوب کار کنی
پسر خوب مگه از خودت چه توقعی داری؟
الان اولشه راه میفتی
58 برای شروع یه دانش آموز تجربی عالیه!
الان باید اواسط دنباله باشید
وقت داری خوب کار کنی
ببین اگه حتی نمی تونی شرکت کنی برو برنامه کانون یا گزینه 2 رو بگیرو انجام بده.و برای برنامه ریزی از برنامه اونا استفاده کن.
و حتما 3 تا آزمون جامع سنجش یا کانون یا گزینه 2رو برو.
منتظر هستم
سینا هستم . خواهش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم . راستش پارسال دفعه اولی که این کارو کردم پشتیبانم پاسخناممو گذاشت جزو غایبین و دفعه دوم هم که باهاش هماهنگ کرده بودم و ساعت 9 سر جلسه حاضر شدم پاسخناممو داد به خودم گفت بدردت میخوره توی خونه توش تست بزن!
ولی خوب نمیدونم اگه اپراتور پاسخنامتون رو که خالیه بفرسته داخل دستگاه دستگاه براتون 0 % میزنه یا اصلا تصحیحش نمیکنه ولی فکر بدیم نست میتونین کلا پاسخنامتون رو ندین
این سوالیه که خودمم دارم روش کار میکنم . فعلا کتاب رو عمقی میخونم و بعدش تمرین و تست . البته توی پست قبل هم گفتم ریاضی من خوب نیست خودمم دنبال پیشرفت توی این درس هستم چون شدیدا توی بچه های ریاضی برگ برنده محسوب میشه .یعنی کسی که بتونه این درس رو خوب بزنه ترازش جهش فوق العاده ای میکنه.
این سوال شما (والبته من) رو بچه های ریاضی یا کسایی که توی ریاضی قوی هستن میتونن جواب بدن![]()
تا اسفند وقت داری وسه آزمون اول
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا مشاور فقط فکر اینه که پول بگیره!
بیش تر از 40 درصد قابل اعتماد نیست!!!
ببین هندسه تحلیلی پایه قوی ای نمی خواد
درسته سرعت در محاسبات در همه دروس ریاضی اهمیت داره اما هندسه درس به نسبت جدید و بی ربط به پایه است
در مورد گسسته هم من الان فقط 3 فصل اول رو خوندم(معلممون باید درس بده...) و باز هم به پایه ربطی نداشت!
اما اسم دیفرانسیل رو باید می گذاشتند حسابان 2!!
اگر شما پیش هستید می دونید که فصل یک دیفرانسیل هلویی است اندر گلو!
با 100 تا تست فول فول میشی!
بازم می گم بقیه فصل ها رو هنوز نخوندیم خوب آشنا نیستم اما می دونم دیف خیلی به حسابان پیوند داره
در مورد ریاضی دو نمی دونم چی بگم
80 درصدش تکرار شده
فکر کنم فقط تصاعد هست که کامل تکرار نمی شه که اون هم با 40 تا تست حله!
سلام
منم هستم. در ضمن پیش هستم.
من که طبق قاعده ی What's The Best Thing To Do Now پیش میرم. هر لحظه سعی میکنم بهترین کارو انجام بدم.
برنامه ای که ریختم اینطوره که تا آخر امسال تمام درسهامو فول بشم. مخصوصا همزمان با مدرسه، کمکی های درسها رو هم بخونم و تستهای آموزشیشون رو بزنم. سعی میکنم حتما کمکی های اختصاصی سالهای پیش رو هم بزنم که بعد از عید فقط تست تخصصی ها بمونه و خوندن عمومی ها. بعدم همگی تست.
فکر میکنم این روش جواب میده. البته هرکسی یه برنامه بهش میخوره. من خیلی از اینو اون مشورت خواستم و هرکی یه چیزی گفت. بعدم برنامه ای که باهام جور در میومد رو انتخاب کردم. البته هنوزم دنبال اشکالاشم که برطرف کنم.
موفق باشین![]()
بحث راجع به فصول شد گفتم چیزایی که میدونم بگم اخه من سال دومم میشه امسال برای کنکور
در مورد دیفرانسیل
فصل 1 پارسال هیچ تستی در کنکور ازش نیومد خود فصل هم یه جورایی پایه هست که دیگه باید بلد باشید قدر مطلق چیکار میکنه نمیکنه.... یه 30 تا تستم بزنید که حله
فصل 2 تا اونجایی که میدونم از دنباله 1 تست و از سری یک تست میاد در مورد دنباله اکثرا همگرایی میاد که یعنی باید حد بلد باشی به نظر من بخش اسونی هست میمونه سری که به نظر من خیلی سختهو من یکی که روش وقت نمیزارم منظورم از وقت گذاشتن اینه که به جای این که بشینم 100 تا تست بزنم 50 تا میزنم وقت اون 50 تا رو به یه فصل دیگه میدم کلا هیچ وقت یه بخش کنار نزارید خدا رو چی دیدید شاید تست از اون فصل از نوع گلابیش تو کنکور اومد
فصل 3 حد و پیوستگی که تو سوم خوندید اگه معلمتون درست حسابی بوده یا اصلا خودتون تستی تو سال سوم خوندید پس هیچ چیز جدیدی نداره یه تعریف حد هست که خیلی اسونه
فصل 4 و 5 مشتق هست که یه بخش هایی مشترک با سوم یه چیزایی هم جدید هست که خوب باید روی این دو فصل وقت گذاشت از مفهومی خوندن بگیر (یعنی یه کتاب تریپ رمزینه بخونی !! ) تمام تمرین های کتاب درسی حل بکنی تست های کنکور های سال های گذشته رو بخوری و حتی وقت کردی تالیفی هم بزنی اگه این کارا رو بکنی که سخت هم نیست به خدا یه ذره همت میخواد که ما پارسال نداشتیم
فصل 6 انتگرال که من پارسال نخوندم نمیتونم نظری دربا ره اش بدم فکر کنم 4 5 تایی هم ازش تست اومده بود
در مورد هندسه تحلیلی
در مورد تحلیلی من به این نتیجه رسیدم که حتما باید تست هاش تو کنکور جواب بدی چون اکثرا هندسه پایه نمیزنن و وقت روی تحلیلی میزارن و وقتی اونا تحلیلی بزنن و تو نزنی عقب میوفتی به هیچ وجه هم به پایه ربط نداره و فقط فرمول حفظ باید بکنی با تست تمرین کنی من که تنها با حفظ کردن فرمول هاش تستاش تو کنکور زدم
گسسته
گسسته هم ربطی به پایه نداره یه احتمال که اونم فکر نکنم کاری داشته باشه حتما همتون شنیدید که نظریه اعداد سخت بله سخت هست ولی با حل تست مخصوصا از روی گاج تستاش میشه هلوووو
دیدم بیکارم گفتم یه چیزی بنویسم شاید به دردتون بخوره خواهشن نزارید خودتون اینارو تجربه کنید بلکه از تجربیات دیگران استفاده کنید که سال بعدش مثل من اینجوری بیکار نمونید !!
نه بابا حتما منظورش برای ازمون ابانش بوده حالا حالا ها وقت داری فکر کنم تا اسفند برای ازمون فروردینش وقت داری
بحث راجع به فصول شد گفتم چیزایی که میدونم بگم اخه من سال دومم میشه امسال برای کنکور
در مورد دیفرانسیل
فصل 1 پارسال هیچ تستی در کنکور ازش نیومد خود فصل هم یه جورایی پایه هست که دیگه باید بلد باشید قدر مطلق چیکار میکنه نمیکنه.... یه 30 تا تستم بزنید که حله
فصل 2 تا اونجایی که میدونم از دنباله 1 تست و از سری یک تست میاد در مورد دنباله اکثرا همگرایی میاد که یعنی باید حد بلد باشی به نظر من بخش اسونی هست میمونه سری که به نظر من خیلی سختهو من یکی که روش وقت نمیزارم منظورم از وقت گذاشتن اینه که به جای این که بشینم 100 تا تست بزنم 50 تا میزنم وقت اون 50 تا رو به یه فصل دیگه میدم کلا هیچ وقت یه بخش کنار نزارید خدا رو چی دیدید شاید تست از اون فصل از نوع گلابیش تو کنکور اومد
فصل 3 حد و پیوستگی که تو سوم خوندید اگه معلمتون درست حسابی بوده یا اصلا خودتون تستی تو سال سوم خوندید پس هیچ چیز جدیدی نداره یه تعریف حد هست که خیلی اسونه
فصل 4 و 5 مشتق هست که یه بخش هایی مشترک با سوم یه چیزایی هم جدید هست که خوب باید روی این دو فصل وقت گذاشت از مفهومی خوندن بگیر (یعنی یه کتاب تریپ رمزینه بخونی !! ) تمام تمرین های کتاب درسی حل بکنی تست های کنکور های سال های گذشته رو بخوری و حتی وقت کردی تالیفی هم بزنی اگه این کارا رو بکنی که سخت هم نیست به خدا یه ذره همت میخواد که ما پارسال نداشتیم
فصل 6 انتگرال که من پارسال نخوندم نمیتونم نظری دربا ره اش بدم فکر کنم 4 5 تایی هم ازش تست اومده بود
در مورد هندسه تحلیلی
در مورد تحلیلی من به این نتیجه رسیدم که حتما باید تست هاش تو کنکور جواب بدی چون اکثرا هندسه پایه نمیزنن و وقت روی تحلیلی میزارن و وقتی اونا تحلیلی بزنن و تو نزنی عقب میوفتی به هیچ وجه هم به پایه ربط نداره و فقط فرمول حفظ باید بکنی با تست تمرین کنی من که تنها با حفظ کردن فرمول هاش تستاش تو کنکور زدم
گسسته
گسسته هم ربطی به پایه نداره یه احتمال که اونم فکر نکنم کاری داشته باشه حتما همتون شنیدید که نظریه اعداد سخت بله سخت هست ولی با حل تست مخصوصا از روی گاج تستاش میشه هلوووو
دیدم بیکارم گفتم یه چیزی بنویسم شاید به دردتون بخوره خواهشن نزارید خودتون اینارو تجربه کنید بلکه از تجربیات دیگران استفاده کنید که سال بعدش مثل من اینجوری بیکار نمونید !!
در مورد سری ها اینو بگم که امسال سری هایی که اومده بود با نوشتن جمله خیلی راحت حل میشد یعنی نیاز نبود یه ابتکار خاص ( چیزی که توی سری معمولا کم استفاده نمیشه ) بزنی
فصل 3 هم چیز خیلی خاصی نداره
ولی کاربرد مشتق از اون قسمتاس که میشه بهش گفت مفهوم رو اگه کامل متوجه نشی تست آبکیش رو هم نمیتونی بزنی
تحلیلی پیشنهاد میکنم فکور بگیرین براش اگه باهاش کار کنین واقعا توی تحلیلی کمکتون میکنه در ضمن فقط هم فصل 2 هستش که میتونن توی کنکور بپیچوننش و گرنه بقیه فصلا . . .
گسسته هم نمیدونم چون تازه سر اعداد اول هستیم ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)