تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 1024 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من امسال تغییر رشته دادم.تجربی بودم اومدم ریاضی.اصلن مشکلی ندارم ها انگار نه انگار که بچه تجربی بودم .همه ی درسا رو می فهمم.معلم هندسه مون نمیدونست تغییر رشته ای هستم وقتی امتحان گرفت و نمره ام یه ذره کم شد دعوام کرد که تو دانش آموز باهوش و زرنگی هستی و این چه نمره ای و اینا.تو گسسته هم از بقیه جلو ام .اما راستش با دیفرانسیل مشکل دارم.اصلن مشکلی با درس ندارم ها کاملن می فهمم اما اعتماد به نفس کافی ندارم سر این کلاس.یه جوری زده شدم.(معلممون هم از اوناست که میزنه تو سر آدم و هی تهدید می کنه.)چی کار کنم تو دیفرانسیل قوی بشم؟
    منظورم اینه که چطوری بخونمش چه تستی بزنم چه جوری بزنم و اینا؟
    مدیرمون هم با من مشکل داره این دیفرانسیل هم شده برگه برنده هی می کوبه تو سر من.
    درصد دیفرانسیل این آمونم 58 شد.
    پسر خوب مگه از خودت چه توقعی داری؟
    الان اولشه راه میفتی
    58 برای شروع یه دانش آموز تجربی عالیه!

الان باید اواسط دنباله باشید
    وقت داری خوب کار کنی

2. 2 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    كسي اينجا هست كه تو هيچ آزموني شركت نكنه؟
    مي خوام بدونم چه جوري مي خونه و برنامه ريزي مي كنه؟
    كلا تو آزمون شركت نكنم ضرر مي كنم؟
    ممنون
    ببین اگه حتی نمی تونی شرکت کنی برو برنامه کانون یا گزینه 2 رو بگیرو انجام بده.و برای برنامه ریزی از برنامه اونا استفاده کن.
    و حتما 3 تا آزمون جامع سنجش یا کانون یا گزینه 2رو برو.

4. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یک سوال مهم داشتم!!!
    تو درس دیفرانسیل و هندسه تحلیلی ضعیف هستم رفتم پیش مشاور گفت بهتره اول پایت رو قوی کنی بعد از اون بری این درس رو بخونی یعنی بهتره ریاضی 2 و حسابان رو در هر آزمون خوب کار کنی تا مسلط شی بعد اگر وقت داشتی به دیف هم نگاه کنی اگه نه که هیچ!!!!
    یعنی ریاضی پایه با درصد خوب در کنار دیف 0%
    حالا به نظر شما این کار درسته؟

کلا درس دیف و هندسه تحلیلی و فیزیک پیش رو باید چه جوری خوند؟
    ریاضی پایم خوب نیست اما هندسه و فیزیک پایم خوبه

مشاور گفت بهتره هر روز به جای این که 5 درس متفاوت در روز و هر کدوم رو 2 ساعت بخونی بهتره 2 درس در روز بخونی 1.5 ساعت درس اول و 1.5 ساعت درس دوم باز برگردی 1.5 ساعت درس اول رو بخونیو دوباره دوم رو 1.5 ساعت تا روز رو تموم کنی!
    نظرتون در مورد این روش چیه؟
    منتظر هستم

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

shabeashegha عزیز (راستی اسمتونم بگید که به اسم صداتون کنم البته اگه مشکلی نیست)
    واقعا متشکرم از وقتی که گزاشتی برای راهنمایی کردن من...
    (دیدم حیف فقط دکمه تشکر رو بزنم و ازتون یه تشکر درست و حسابی نکنم....)

خوب حالا که دلیلش رو فهمیدم میتونم با خیال کاملا راحت سوالای عمومی رو کامل کنار بزارم....
    یه سوال دیگه که اینجا هست اینه که اصلا چطوره من پاسخنامه عمومی رو با خودم ببرم و اصلا تحویلش ندم....(چون همونطور که گفتید ممکنه اپراتور اونو تو دستگاه بزاره و همه رو واسم 0% لحاظ کنه...پس فقط بهتره اختصاصیا رو تحویل بدم.نظرتون چیه؟؟؟)
    سینا هستم . خواهش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم . راستش پارسال دفعه اولی که این کارو کردم پشتیبانم پاسخناممو گذاشت جزو غایبین و دفعه دوم هم که باهاش هماهنگ کرده بودم و ساعت 9 سر جلسه حاضر شدم پاسخناممو داد به خودم گفت بدردت میخوره توی خونه توش تست بزن!
    ولی خوب نمیدونم اگه اپراتور پاسخنامتون رو که خالیه بفرسته داخل دستگاه دستگاه براتون 0 % میزنه یا اصلا تصحیحش نمیکنه ولی فکر بدیم نست میتونین کلا پاسخنامتون رو ندین

میشه بگین چه جوری ریاضی رو مفهومی بخونیم؟
    این سوالیه که خودمم دارم روش کار میکنم . فعلا کتاب رو عمقی میخونم و بعدش تمرین و تست . البته توی پست قبل هم گفتم ریاضی من خوب نیست خودمم دنبال پیشرفت توی این درس هستم چون شدیدا توی بچه های ریاضی برگ برنده محسوب میشه .یعنی کسی که بتونه این درس رو خوب بزنه ترازش جهش فوق العاده ای میکنه.
    این سوال شما (والبته من) رو بچه های ریاضی یا کسایی که توی ریاضی قوی هستن میتونن جواب بدن

7. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم برای سه تا آزمون آخر جامع سنجش الآن باید ثبت نام کرد یا همون موقع هم میشه؟؟
    چون یکی از رفیقام چند روز پیش رفته بود ثبت نام کرده بود.
    تا اسفند وقت داری وسه آزمون اول

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بابا مشاور فقط فکر اینه که پول بگیره!
    بیش تر از 40 درصد قابل اعتماد نیست!!!

ببین هندسه تحلیلی پایه قوی ای نمی خواد
    درسته سرعت در محاسبات در همه دروس ریاضی اهمیت داره اما هندسه درس به نسبت جدید و بی ربط به پایه است
    در مورد گسسته هم من الان فقط 3 فصل اول رو خوندم(معلممون باید درس بده...) و باز هم به پایه ربطی نداشت!
    اما اسم دیفرانسیل رو باید می گذاشتند حسابان 2!!
    اگر شما پیش هستید می دونید که فصل یک دیفرانسیل هلویی است اندر گلو!
    با 100 تا تست فول فول میشی!
    بازم می گم بقیه فصل ها رو هنوز نخوندیم خوب آشنا نیستم اما می دونم دیف خیلی به حسابان پیوند داره

در مورد ریاضی دو نمی دونم چی بگم
    80 درصدش تکرار شده
    فکر کنم فقط تصاعد هست که کامل تکرار نمی شه که اون هم با 40 تا تست حله!

11. 2 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    كسي اينجا هست كه تو هيچ آزموني شركت نكنه؟
    مي خوام بدونم چه جوري مي خونه و برنامه ريزي مي كنه؟
    كلا تو آزمون شركت نكنم ضرر مي كنم؟
    ممنون
    بله من هستم
    منظورت برنامه ریزیه درسیه؟خب خودت میتونی برای خودت برنامه بریزی
    یا اینکه اگر امکانش رو داری از یه مشاور خوب کمک بگیری
    خودت هم که میخوای برنامه ریزی کنی
    اول باید چهار چوب برنامه ی دراز مدت رو بذاری جلوت.مثلا بگی من قراره تا اسفند همه ی کتابها رو تموم کنم
    بعد شروع کنی به همین برنامه ی کلی رو ریختن مثلا بگی تا اخر اذر باید این کتاب و این کتاب و این کتاب و..... برسونم به صفحه ی فلان و تا اخر بهمن این و این و این و تموم کنم اسفند هم باید بیشتر تمرکزم رو بذارم رو .... .

بعد مرحله ی دوم دیگه برنامه ی جزئی ریختنه که اون هم ملاک هایی که داره که فکر میکنم باهاش اشنا باشی

مثلا اینکه هر عمومی رو در سه جلسه بخونی
    1_ جلسه ی اول مبحثش رو بخونی
    2_ جلسه ی دوم یه مرور کوچیک به نکات مهمش بکنی و تست بزنی
    3_ جلسه ی سوم بدون هیچ مروری بری سراغ تست ها
    اینجوری میره تو حافظه ی بلند مدتت

راستی اگر امکانش رو داری حتما سه تا ازمون اخر سنجش رو شرکت کن.باشه؟قطعا برات مفید خواهد بود
    سلام
    منم هستم. در ضمن پیش هستم.

من که طبق قاعده ی What's The Best Thing To Do Now پیش میرم. هر لحظه سعی میکنم بهترین کارو انجام بدم.
    برنامه ای که ریختم اینطوره که تا آخر امسال تمام درسهامو فول بشم. مخصوصا همزمان با مدرسه، کمکی های درسها رو هم بخونم و تستهای آموزشیشون رو بزنم. سعی میکنم حتما کمکی های اختصاصی سالهای پیش رو هم بزنم که بعد از عید فقط تست تخصصی ها بمونه و خوندن عمومی ها. بعدم همگی تست.

فکر میکنم این روش جواب میده. البته هرکسی یه برنامه بهش میخوره. من خیلی از اینو اون مشورت خواستم و هرکی یه چیزی گفت. بعدم برنامه ای که باهام جور در میومد رو انتخاب کردم. البته هنوزم دنبال اشکالاشم که برطرف کنم.
    موفق باشین

13. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا مشاور فقط فکر اینه که پول بگیره!
    بیش تر از 40 درصد قابل اعتماد نیست!!!

ببین هندسه تحلیلی پایه قوی ای نمی خواد
    درسته سرعت در محاسبات در همه دروس ریاضی اهمیت داره اما هندسه درس به نسبت جدید و بی ربط به پایه است
    در مورد گسسته هم من الان فقط 3 فصل اول رو خوندم(معلممون باید درس بده...) و باز هم به پایه ربطی نداشت!
    اما اسم دیفرانسیل رو باید می گذاشتند حسابان 2!!
    اگر شما پیش هستید می دونید که فصل یک دیفرانسیل هلویی است اندر گلو!
    با 100 تا تست فول فول میشی!
    بازم می گم بقیه فصل ها رو هنوز نخوندیم خوب آشنا نیستم اما می دونم دیف خیلی به حسابان پیوند داره

در مورد ریاضی دو نمی دونم چی بگم
    80 درصدش تکرار شده
    فکر کنم فقط تصاعد هست که کامل تکرار نمی شه که اون هم با 40 تا تست حله!
    بحث راجع به فصول شد گفتم چیزایی که میدونم بگم اخه من سال دومم میشه امسال برای کنکور
    در مورد دیفرانسیل
    فصل 1 پارسال هیچ تستی در کنکور ازش نیومد خود فصل هم یه جورایی پایه هست که دیگه باید بلد باشید قدر مطلق چیکار میکنه نمیکنه.... یه 30 تا تستم بزنید که حله
    فصل 2 تا اونجایی که میدونم از دنباله 1 تست و از سری یک تست میاد در مورد دنباله اکثرا همگرایی میاد که یعنی باید حد بلد باشی به نظر من بخش اسونی هست میمونه سری که به نظر من خیلی سخته و من یکی که روش وقت نمیزارم منظورم از وقت گذاشتن اینه که به جای این که بشینم 100 تا تست بزنم 50 تا میزنم وقت اون 50 تا رو به یه فصل دیگه میدم کلا هیچ وقت یه بخش کنار نزارید خدا رو چی دیدید شاید تست از اون فصل از نوع گلابیش تو کنکور اومد
    فصل 3 حد و پیوستگی که تو سوم خوندید اگه معلمتون درست حسابی بوده یا اصلا خودتون تستی تو سال سوم خوندید پس هیچ چیز جدیدی نداره یه تعریف حد هست که خیلی اسونه
    فصل 4 و 5 مشتق هست که یه بخش هایی مشترک با سوم یه چیزایی هم جدید هست که خوب باید روی این دو فصل وقت گذاشت از مفهومی خوندن بگیر (یعنی یه کتاب تریپ رمزینه بخونی !! ) تمام تمرین های کتاب درسی حل بکنی تست های کنکور های سال های گذشته رو بخوری و حتی وقت کردی تالیفی هم بزنی اگه این کارا رو بکنی که سخت هم نیست به خدا یه ذره همت میخواد که ما پارسال نداشتیم
    فصل 6 انتگرال که من پارسال نخوندم نمیتونم نظری دربا ره اش بدم فکر کنم 4 5 تایی هم ازش تست اومده بود

در مورد هندسه تحلیلی
    در مورد تحلیلی من به این نتیجه رسیدم که حتما باید تست هاش تو کنکور جواب بدی چون اکثرا هندسه پایه نمیزنن و وقت روی تحلیلی میزارن و وقتی اونا تحلیلی بزنن و تو نزنی عقب میوفتی به هیچ وجه هم به پایه ربط نداره و فقط فرمول حفظ باید بکنی با تست تمرین کنی من که تنها با حفظ کردن فرمول هاش تستاش تو کنکور زدم

گسسته
    گسسته هم ربطی به پایه نداره یه احتمال که اونم فکر نکنم کاری داشته باشه حتما همتون شنیدید که نظریه اعداد سخت بله سخت هست ولی با حل تست مخصوصا از روی گاج تستاش میشه هلوووو

دیدم بیکارم گفتم یه چیزی بنویسم شاید به دردتون بخوره خواهشن نزارید خودتون اینارو تجربه کنید بلکه از تجربیات دیگران استفاده کنید که سال بعدش مثل من اینجوری بیکار نمونید !!

15. 6 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم توی این سایت نوشته تا 14 مهر 88 وقت دارید ثبت نام کنید یعنی ثبت نام تموم شد؟؟
    نه بابا حتما منظورش برای ازمون ابانش بوده حالا حالا ها وقت داری فکر کنم تا اسفند برای ازمون فروردینش وقت داری

17. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

بحث راجع به فصول شد گفتم چیزایی که میدونم بگم اخه من سال دومم میشه امسال برای کنکور
    در مورد دیفرانسیل
    فصل 1 پارسال هیچ تستی در کنکور ازش نیومد خود فصل هم یه جورایی پایه هست که دیگه باید بلد باشید قدر مطلق چیکار میکنه نمیکنه.... یه 30 تا تستم بزنید که حله
    فصل 2 تا اونجایی که میدونم از دنباله 1 تست و از سری یک تست میاد در مورد دنباله اکثرا همگرایی میاد که یعنی باید حد بلد باشی به نظر من بخش اسونی هست میمونه سری که به نظر من خیلی سخته و من یکی که روش وقت نمیزارم منظورم از وقت گذاشتن اینه که به جای این که بشینم 100 تا تست بزنم 50 تا میزنم وقت اون 50 تا رو به یه فصل دیگه میدم کلا هیچ وقت یه بخش کنار نزارید خدا رو چی دیدید شاید تست از اون فصل از نوع گلابیش تو کنکور اومد
    فصل 3 حد و پیوستگی که تو سوم خوندید اگه معلمتون درست حسابی بوده یا اصلا خودتون تستی تو سال سوم خوندید پس هیچ چیز جدیدی نداره یه تعریف حد هست که خیلی اسونه
    فصل 4 و 5 مشتق هست که یه بخش هایی مشترک با سوم یه چیزایی هم جدید هست که خوب باید روی این دو فصل وقت گذاشت از مفهومی خوندن بگیر (یعنی یه کتاب تریپ رمزینه بخونی !! ) تمام تمرین های کتاب درسی حل بکنی تست های کنکور های سال های گذشته رو بخوری و حتی وقت کردی تالیفی هم بزنی اگه این کارا رو بکنی که سخت هم نیست به خدا یه ذره همت میخواد که ما پارسال نداشتیم
    فصل 6 انتگرال که من پارسال نخوندم نمیتونم نظری دربا ره اش بدم فکر کنم 4 5 تایی هم ازش تست اومده بود

در مورد هندسه تحلیلی
    در مورد تحلیلی من به این نتیجه رسیدم که حتما باید تست هاش تو کنکور جواب بدی چون اکثرا هندسه پایه نمیزنن و وقت روی تحلیلی میزارن و وقتی اونا تحلیلی بزنن و تو نزنی عقب میوفتی به هیچ وجه هم به پایه ربط نداره و فقط فرمول حفظ باید بکنی با تست تمرین کنی من که تنها با حفظ کردن فرمول هاش تستاش تو کنکور زدم

گسسته
    گسسته هم ربطی به پایه نداره یه احتمال که اونم فکر نکنم کاری داشته باشه حتما همتون شنیدید که نظریه اعداد سخت بله سخت هست ولی با حل تست مخصوصا از روی گاج تستاش میشه هلوووو

دیدم بیکارم گفتم یه چیزی بنویسم شاید به دردتون بخوره خواهشن نزارید خودتون اینارو تجربه کنید بلکه از تجربیات دیگران استفاده کنید که سال بعدش مثل من اینجوری بیکار نمونید !!

در مورد سری ها اینو بگم که امسال سری هایی که اومده بود با نوشتن جمله خیلی راحت حل میشد یعنی نیاز نبود یه ابتکار خاص ( چیزی که توی سری معمولا کم استفاده نمیشه ) بزنی

فصل 3 هم چیز خیلی خاصی نداره

ولی کاربرد مشتق از اون قسمتاس که میشه بهش گفت مفهوم رو اگه کامل متوجه نشی تست آبکیش رو هم نمیتونی بزنی

تحلیلی پیشنهاد میکنم فکور بگیرین براش اگه باهاش کار کنین واقعا توی تحلیلی کمکتون میکنه در ضمن فقط هم فصل 2 هستش که میتونن توی کنکور بپیچوننش و گرنه بقیه فصلا . . .

گسسته هم نمیدونم چون تازه سر اعداد اول هستیم ما

19. 4 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •