تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 1211 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

Review code more difficult than the demo, but in the sense of creating space for goals. Still feel the AI doesn't attack as much as it needs to, but dominating the game (even against lesser teams) on top player is incredible tough.

همونطوریکه میبینین آدام میگه کد ریویوو حتی سخت از دمو هستش . من که واقعا خوشحال شدم خوب شد این موضوعو مطرح کردین منم طبق وظیفه رفتم دنبالش .

ممنون.البته ببخشیدا که زحمت میدم ولی میدونم که خودتون خیلی به این موضوع علاقمند باشی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون.البته ببخشیدا که زحمت میدم ولی میدونم که خودتون خیلی به این موضوع علاقمند باشی
    صفحه قبل معنیشو فراموش کردم بنویسم ممکنه بعضی از دوستان بعضی جاهاشو خوب متوجه نشده باشن .
    معنیش اینه که:
    کد ریویوو نسبت به دمو سخت تره باستثنای درک و فهم خلق فضا برای گلزنی ( از طرف حریف ) . هنوز احساس میشه هوش مصنوعی به اون اندازه لازمه فشار وارد نمیکنه و به حد کافی حمله نمیکنه اما کنترل بازی حتی در مقابل تیمهای ضعیف تر در حالت top player بشکل باور نکردنی سخت و دشواره .

راستش منم متوجه نمیشم چطور میشه هم زمان پاسخدهی بهتر بشه و هم اینکه بازی سخت تر بشه . اگه واقعا همینطور باشه که آدام میگه من شاید این بازیو برای سالیان سال کنار نزارم مگر اینکه نسخه بعدی بهتر از این باشه .
    در ضمن میبخشید من اسم شما رو فراموش کردم میشه لطف کنین اسمتونو بگین ؟

3. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

در ضمن میبخشید من اسم شما رو فراموش کردم میشه لطف کنین اسمتونو بگین ؟
    خواهش میکنم.امین هستم دوستدار همه برو بچه های تاپیک pes2010

اگه من این ادام رو نبینم.یادمه گفته بود که در هنگام بازی و از نمای دوربین واید میشه کاملا untuked shirt رو تشخیص داد ولی حالا که میبینم اینطور نیست.کاشکی بقیه حرفاش اینطوری نباشه.

5. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بچه ها من میگم اگه خدای نکرده در بازی نهایی انیمیشن دوبدنها درست نشه خیلی خیلی بد میشه چون یه چیزیه که خیلی تو چشمه من وقتی برا اولین بار 2009 رو به رفیقم نشون دادم تا بلکه وینینگیش کنم تا گرافیک بازی و نحوه دویدنو که مثل لک لک میدویدن رو دید حالش بهم خورد و از بازی خارج شد من ازین میسوزم که کنامی اینهمه تلاش کرده ولی موشن کپچر رو تو دویدن پیاده نکرده باشه.
    در مورد سرعت بازی چرا کنامی تنظیم گیم اسپید نمیذاره توی بازی مثل فیفا تا هر کس مطابق میلش بازی کنه؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

یه مشکلی pes2009 داشت که pes 2010 هم همینه البته شاید مال ویندوز باشه
    وقتی تو xp بازی میکنم تمام صداها درسته مثل داد زدن مربی و داد زدن بازیکنان وقتی روشون خطا می شه
    یا سرو صدای تماشاگران
    ولی وقتی تو ویستا بازی می کنم این صداها نمییا مثلا از تماشاگران فقط صدای کسانی که شعار میدن میاد و
    صدای کسایی که الکی شلوغ می کنن نمیاد یا همین داد زدن مربی یا بازیکنان وقتی روشون خطا می شه
    جریان چیه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفی جان اگه میخوای سانترات یکم کوتاهتر شه و به تیر یک بیاد دو بار آهسته دکمه سانترو پشت سرهم بزن اگرم میخوای کاملا زمینی باشه سه بار پشت سر هم بزن ....
    راستی کسی دربلاشو یاد داره یه مام بگه ...
    بازی با اینکه به نظرم قشنگ شده ولی دو تا مسئاله درش نیست که منو عذاب میده اولیش اینه که تو 2009 وقتی میخواستی توپو استوپ کنی دکمه c رو نگه میدادشتی بازیکن خیلی نرمو آروم توپو استوپ میکد و حتی موقع را رفتن c رو نگه میداشتی بازیکن خیلی نرم آروم را میرفتو این ور اونور میشد که من خیلی دوست داشتم چون اینجوری سرعت بازیو مشد کم کرد فشار حریفم کمتر میشد ولی الان این قابلیت نیست وخیلی ضعیف شده حتی c رو هم نگه میداری نرم استوپ نمیکنن و به محض اینکه توپو میگیرن انگار نمیتونن استوپ کنن و یه حرکتی میکنن و اینور اونور میرن که سیستم کنترولیشو ضعیف کرده حداقل با c
    باید نرم تر بشن مثل 2009 ..
    تو سر توپا حذف شده من دیشب بارسا رو که میدیدم شاید تو بازی بالای 15 بار تو سر توپ دیده شد تو دنیای واقعی تو سر توپ زدن یه از ارکان مهم بازی فوتباله پارسال تو سره توپا افتضاح بود یعنی بازین حریف با تو سر توپ محو میشد که خیلی بد بود ولی دوست داشتم امسال روش کار بشه ن اینکه حذف بشه نمیدونم من که نتونستم تو این بازی بزنم اگه کسی بلده به منم یاد بده ...
    تو سر توپای فیفا نکست عالی طراحی شده کسایی که بازی کردن میفهمن چی میگم تو جهتای مختلفم داره حتی به پشت سر
    هم داره و خیلی طبیعی هست که نمیشه همرو باهاش جا گذاشت ولی اگه به وقتش بزنی کمک بزرگی بهت میکنه دوس داشتم امسال پیس اونجوری طراحی کنه نه اینکه کلا حذف کنه ..

9. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه مشکلی pes2009 داشت که pes 2010 هم همینه البته شاید مال ویندوز باشه
    وقتی تو xp بازی میکنم تمام صداها درسته مثل داد زدن مربی و داد زدن بازیکنان وقتی روشون خطا می شه
    یا سرو صدای تماشاگران
    ولی وقتی تو ویستا بازی می کنم این صداها نمییا مثلا از تماشاگران فقط صدای کسانی که شعار میدن میاد و
    صدای کسایی که الکی شلوغ می کنن نمیاد یا همین داد زدن مربی یا بازیکنان وقتی روشون خطا می شه
    جریان چیه ؟؟؟
    من هم این مشکل رو تو 7 دارم

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

راستی 2 تا سوال
    اون نوشته هایی که قبل از پنالتی زدن مینویسه چیه ؟
    یکیم اینکه تو پنالتی زدن وقتی دسترو به چپ یا راست میگیری توپو میشوته بیرون چرا اینجوریه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستانی که دمو رو بازی کردن لطف کنن بگن این مشکلاتی که من تو pes2009 حس می کردم و خیلی اعصاب خردکن بودن برطرف شده یا نه.تا خیالم راحت بشه!
    1.غیر قابل کنترل بودن بعضی بازیکن ها مثل مسی و مخصوصا رونی که البته فک کنم رونی تو دمو نیست.ولی حتما بطور کلی مشخصه.به این حالت ما میگیم ماشین سواری!یعنی توپو بده رونی از همه رد شو عین اب خوردن گل بزن! البته اونم تخصص می خواد,یه دست فرمان خوب!!!
    2.مشکل داوری که بعضی داورا برا هر تکلی کارت قرمز می دادن!مثل pes6 هم نمیشد داور رو دستی انتخاب کنی!
    3.وقتی داور بد بود اصلا نمیشد تو بازی تکل زد.ولی اگه یه لحظه از مدافعی که پشت مهاجم حریف میدوید غفلت می کردی و کنترل بازیکنت می افتاد دست کامپیوتر درجا تکل می زد و اخراج می شد! یعنی بدون اینکه تو بازی یه بارم دکمه تکل رو فشار بدی با عنایت هوش مصنوعی 10 نفره می شدی!
    4.بازی فقط دو نفره حال میداد.یعنی در حالت تکنفره وtopplayer راحت میشد بازی رو ببری!

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

.وقتی داور بد بود اصلا نمیشد تو بازی تکل زد.ولی اگه یه لحظه از مدافعی که پشت مهاجم حریف میدوید غفلت می کردی و کنترل بازیکنت می افتاد دست کامپیوتر درجا تکل می زد و اخراج می شد! یعنی بدون اینکه تو بازی یه بارم دکمه تکل رو فشار بدی با عنایت هوش مصنوعی 10 نفره می شدی!
    به نظر من اینجا کمتر کارت میده
    راستی 2 تا سوال
    اون نوشته هایی که قبل از پنالتی زدن مینویسه چیه ؟
    یکیم اینکه تو پنالتی زدن وقتی دسترو به چپ یا راست میگیری توپو میشوته بیرون چرا اینجوریه ؟
    مثلا نوشته کلید رو اگه بگیریم چطور میشه یک لحظه بزنیم چطور
    شما زیاد کلید ها رو می گیرید یک لحظه بزنید و ول کنید یک بار این کار رو بکنید خودتون دیگه کامل متوجه میشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •