تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 348 از 352 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352 آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگی بنده خدا فانیل خیلی ذوق زده است، اگه کارت اعتباری داشتم یه donate ای میکردیم خرج تحصیلش درآد بیچاره!
    ============
    یه برنامه هست به نام WhatsApp، کسانی که روی گوشی شون داشته باشند میتونند رایگان به هم sms بفرستند.
    از وقتی نصبش کردم چه برنامه باز باشه چه بسته خود به خود به وایرلس وصل میشه. قطعش کنی، آنِ واحد دوباره وصل میشه. چیکار میشه کرد که اتوماتیک وصل نشه؟
    خوب من الان سه روزه که دارم از واتس اپ استفاده می کنم.
    اولا این طور که گفتی شهاب جان، با سیستم اس ام اس گوشی یکی نمی شه. خودش یه چیز جداییه.
    تا جایی که من فهمیدم، خیلی باتری نمی کشه و بود و نبودش فرقیی نداره.
    اما خیلی برنامه ی خوبی به حساب نمی اد.
    اولا که ستینگش خیلی محدوده. جتا نمی شد یه دوستی رو به favarite اضافه کرد. گویا خودش بعد از یه مدت اگه زیاد اس ام اس رد و بدل کرده باشی، میارتشون تو فوریت.
    بعد هم گزینه ریلود نداره. این یکیش خیلی احمقانه بود. دوستم معمولی اس داده بود که چرا انلاین نیستی. من تو خونه وای فای دارم و همیشه هم وصله وای فایم. هر چی تو گزینه های این برنامه نگاه کردم نه چیزی به اسم ریلود داشت نه کانکت و هر چیز دیگه ای.
    ناچار با خودش یه اس ام اس دادم که برنامه مجبور بشه وصل شده، بعدش که وصل شد یهو چند تا اس ام اس با هم اومد.
    یعنی اگه این برنامه پوش نوتیفیکیشن داشت چیز خوبی بود. ولی حیف که نداره.
    بهترین چیزی که برای این برنامه پیدا کردم، قابلیت ام ام اسش بود که معمولیش تو ایران گرونه و می ارزه که ادم از این استفاده کنه...

2. 2 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منظورم از یکی شدن این بود که با همون رینگ تون گوشی اس ام اس میاد، همون زیر آیکون show و exit داره، و بالای گوشی علامت sms میاد که خب شبیه sms خود گوشیه.
    مشکل ریلود هم نفهمیدم چی بود راستش.
    اما باز بودن برنامه شاید زیاد باتری نگیره، اینکه همیشه به WiFi وصله به نظر من که قشنگ عمر باتری اش رو کم میکنه

4. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم از یکی شدن این بود که با همون رینگ تون گوشی اس ام اس میاد، همون زیر آیکون show و exit داره، و بالای گوشی علامت sms میاد که خب شبیه sms خود گوشیه.
    مشکل ریلود هم نفهمیدم چی بود راستش.
    اما باز بودن برنامه شاید زیاد باتری نگیره، اینکه همیشه به WiFi وصله به نظر من که قشنگ عمر باتری اش رو کم میکنه
    خوب این برنامه برای ما که از این کارا نکرد.
    البته رینگ تون رو نمی دونم چون من گوشیم همیشه خدا سایلنته. ولی نشون دادن این که یه اس ام اس داری برای من حداقل کار نکرد. فقط اون بالای منو ها یه علامت می اورد که گویا مربوط به چت می شه. چون روش کلیک می کردم برنامه ی IM خود گوشی رو می اورد. ولی من که همیشه از spb shell استفاده می کنم این ایکون رو هم نمی دیدم باید یا می رفتم توی منو های گوشی، یا خود برنامه رو باز می کردم که ببینم اس جدید دارم یا نه.

منظورم هم از ریلود این بود که بعضی اوقات با این که من به اینترنت وصلم، ولی اس ام اسی که دوستم برام فرستاده رو دیر نشون می ده.

ولی در کل بدک نیست. تنها مشکلش اینه که اولا تو ایران همه اسمارتفون ندارن، و اونایی که دارن همشون اهل یزنامه زسختن نیستن، دوما که همه اینترنت درس حسابی برای گوشی ندارن.
    من خودم از این طرح های نامحدود استفاده می کنم وگرنه منم فک نکنم این برنامه رو می ریختم.

6. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درسته، منم فقط برای sms زدن به پسرخالم که امریکاست ازش استفاده میکنم. چون غیر از این راه کلا sms بهش نمیرسه. اما اینترنت خیلی نمیگیره، توی connection manager گوشی مینویسه که چند کیلوبایت ریسیو و سنت داشته

8. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

آقا این فریمور جدیده بدرد بخور هستش نصب کنیم؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دیگه این تاپیکم داره به خاطره ها می پیونده..
    آقا من توی مدتی که فرمور آخر هایپر رو گوشیم بود،یکی از بلندگوهای گوشیم سوخت.این میتونه به خاطر اورکلاک کردن باشه؟

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

راستی بچه ها این بازیو بنصبید که خیلی فاز میده.بهترین بازی ای که روی 8910 انجام دادم همین بوده تا حالا.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

انصافا گوشی خوبیه بعد از این همه سال هنوز من میبینم تاپیکش بالاست . خوش باشید با این گوشی!

13. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان browser چی کار میکنه الان روی گوشی؟ این اپرا من که مدت هاست قطعه.

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اپرا مینی با IP و Port جدید اومده که مثل قبلنا کار می کنه.توی موبایلستان هست اگه پیدا نکردی پیغام خصوصی بده برات میل کنم

16. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اپرا مینی با IP و Port جدید اومده که مثل قبلنا کار می کنه.توی موبایلستان هست اگه پیدا نکردی پیغام خصوصی بده برات میل کنم
    اگه زحمتش رو بکشید که خیلی خوب میشه

18. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •