آخه شنیدم 470 در حد یک بخاری برقی گرما تولید میکنه، برا زمستون خوبه ولی تابستون
، حالا 470 چند قیمت است؟
آخه شنیدم 470 در حد یک بخاری برقی گرما تولید میکنه، برا زمستون خوبه ولی تابستون
، حالا 470 چند قیمت است؟
نه دوست گرامی اینجوریا هم که میگن نیست اگه هم بخوای میتونی 6870 بگیری ولی از فیزیکس و کودا باید صرف نظر کنی که خیلی مهم هستن
قیمت 6870 حدود 300-350
و 470 حدود 350 به بالا.. مثلاً اگر بخوای گیگابایت رو بگیری حدود 400 به بالا باید هزینه کنی و اسوس رو 200000000000 تومن ( شوخی کردم ) من نظرم روی 470 EVGو GAINWARD هست دوست گرامی ........
سلام
قیمت samsung px2370 رو کسی داره ؟
من سفارش دادم میگه 410 !
منم400دارم.سلام
قیمت samsung px2370 رو کسی داره ؟
من سفارش دادم میگه 410 !
آخرین قیمت این مانیتور 330 الی 335 تومن است.
اخیرا یک سری دیگه وارد بازار شده و قیمت ها پائین تر آمده.
دوست گرامی یه وقت اشتباه نکنی همچین قیمتی به این مانیتور پول بدی با این قیمت میتونی بری یه تلوزیون 32 بگیری و تازه میتونی بهش ایکس باس هم وصل کنی حالا خود دانی به نظر من اگه خیلی واجب نیست حتماً زیر 300 تومن برای مانیتور هزینه کن
چرا عزيز جان خيلي هم گرون گفته . من ديروز از نماينده سام 360 شنيدم كه بازهم بنظر من خيلي پر گفت فكر كنم قيمت قبلي داشت . كمي صبركني بهتره.
سلام دوستان من چند سالی هست که یه سوال اینجا مطرح کردم و شما هم راهنمایی نکردید!!!!!!!!!
به نظرتون به صرفه ترین و در عین حال یه مانیتور به درد بخور(lcd یا led بودنش فرقی واسم نداره) از همه نظر چیه و چند اینچ؟قیمتش چنده؟(منظورم این نیست که بیاین بگین آره فلان مدل هست خیلی عالیه 500 تومن!!! من ازتون می خوام که عاقلانه باشه قیمتش و برای مصرف خانگی هم هست)
سلام/من حدود 1ماه پیش مانیتور aoc 931 fwa رو به قیمت 155هزار تومن گرفتم، اینم لینک مشخصاتش:سلام دوستان من چند سالی هست که یه سوال اینجا مطرح کردم و شما هم راهنمایی نکردید!!!!!!!!!
به نظرتون به صرفه ترین و در عین حال یه مانیتور به درد بخور(lcd یا led بودنش فرقی واسم نداره) از همه نظر چیه و چند اینچ؟قیمتش چنده؟(منظورم این نیست که بیاین بگین آره فلان مدل هست خیلی عالیه 500 تومن!!! من ازتون می خوام که عاقلانه باشه قیمتش و برای مصرف خانگی هم هست)
واقعا هیچ فرقی با مدلهای مشابه سامسونگ و الجی نداره/به نظر من با اینکه ارزونه ولی کیفیت خوبی داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)