کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال جدید بگذارید؟
شاپور
فعلا از کی بالا استفاده کنید!
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان.
جناب هادی خان شما که میفرمایید این تریال ریست را خودتون نوشتید؛ !
1. باید به عرضتون برسونم که شما یک فایل تکست از قبل نوشته شده رو باز کردید و با زیرکی اسم خودتون رو آخر فایل اضافه و مجدد ذخیره کردین! اینو قبول دارید؟
تو این سایت نمونه کد تریالی که شما ادعای ساخت اون رو دارید از قبل قرار داده شده و سازنده اصلیه اون هم مشخصه ! (تاریخ پستشون هم قبل از دادن پست شما بوده) :
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: کد
2. این کرک های ریجیستری همیشه بوده !!! این که میگین من ساختم دروغی بیش نیست و اگر کسی هم تا الان این موضوع رو بیان نکرده دلیلش این نبوده که نمیدونسته!
3. اگر راست میگید و یقین دارید که تریالو صد درصد خودتون نوشتید پس چرا ریستر برای نورتون یا بیتدیفندر نمیسازید که تا حالا نبوده؟
4. از دوستانی که به این موضوع شک دارن میخوام که تریال ریست جناب هادی رو با تریال ریست موجود مقایسه کنند و جواب رو همینجا بگن!
5. واقعا اون جمله هایی که میگید من تریال ریستری میسازم که نه به سیستم آسیب بزنه نه به کسپر منو کشته
با تشکر.
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.
آلیس.
![]()
نخست : سپاس
سپس : به گمونم لينك دانلودش مشكل داشته باشه من نتونستم فايل رو بگيرم
Last edited by Aamoo; 18-11-2010 at 08:49.
سلام عزیز جونم
باشه . لینک چک میشه .
موفق باشید .
Last edited by HADI ONLY; 18-11-2010 at 09:43.
سلام دوستان این هم یک سری کی جدید برای نسخه های 2010 و2011 است.
خوش وخرم باشید.اخرهفته خوبی را برایتان ارزومندم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان (2010 Kaspersky Internet Security ) من نسخه تریال هست و بعد 30 روز Expire شد . من آپدیت جدید رو دان کردم و میخوام آپدیت آفلاین کنم ولی قسمت My Update Center غیر فعال شده و نیاز به کد جدید لایسنس دارم تا فعالش کنم .
خواهشا کمک کنید .
Last edited by mohammadrm; 18-11-2010 at 11:00.
دوست عزیز از کی هایی که من در صفحه قبلی گذاشتم استفاده کنید
میدونم میگی روش فعل کردن با کی را بگو.پس مطلب زیری را یه نیگا بنداز.سریال فعلا داداشی خودم دریلمند ودکتر هانیبال نگذاشتند.
روش فعالسازی نرم افزار:
برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.
در چنين شرايتي كه مرتب كي ها بلوكه ميشن هيچي بهتر از تريال ريست نيست . لا اقل ماهي يك بار مشكل 30 روزه كردن داريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)