سلام بچه ها
به نظر شما این ماشین چقد میرزه ؟
ایمپالا 74.بدون پوسیدگی و ضربه.فقط سند نداره.
سلام بچه ها
به نظر شما این ماشین چقد میرزه ؟
ایمپالا 74.بدون پوسیدگی و ضربه.فقط سند نداره.
700 حداکثر چون جور کردن سند و خوروندنش واقعا سخته
این 74 نیست
75 هست
موتور و گیربکس هم داره؟
Last edited by TopGear; 25-03-2011 at 00:59.
سلام اگه عکس جیپ هامر هم دارین بفرستین ممنون
مطمئنی؟ یعنی آب قاطی بنزین میکنن؟ ولی آب که با بنزین مخلوط نمیشه
اگه آره، پس این آبی که شُر شُر از اگزوز شِوی میاد بخاطره آب تو بنزینه؟
منم موندم علی
تو گازویلم آب داره بنرینم آب داره
ولی تو به واشر سر سیلتدرش رو عوض کن احتمالا آب تو از اون آب نیس
راستی اون روز دیدم ماشینت رو
عجب بزرگه ها
Last edited by rami_hemi; 25-03-2011 at 09:40.
فول سایزه دیگه![]()
Last edited by TopGear; 25-03-2011 at 04:37.
سلام دوستان.
می خواستم بدونم شورلت ایمپالا مدل 1967 گیر بیاد خیلی نازشم گیر بیاد حداکثر چقد نوش جان می کنه؟
ماشین با این ابهت این قدر صحبت ازش کم؟
به نظر من بهترین ماشین بین ماشین های قدیمی کلاسیک آمریکایی ه.
دستتون درد نکنه و این که اگه مثل این بالایی ها گیر بیاد می شه مثل صدای ببر درستش کر؟
با تشکر
سلام به همه!!! از قدیمیها مثل جناب rami hemi و taghi ramzi و رضا صادقی گرفته تا دوستان جدید که زیاد باهاشون آشنا نیستم....
خیلی وقت بود که نیامدم..البته بیشترش بخاطر مشکلات نت بود که اگر خدا بخواد درست شده..اما واقعا خیلی دلم تنگ اینجا شده بود..اینجا آخرین محل دل خوشی توی این دنیای مجازیه که برامون باقی مانده...چیزهای زیادی تیو این چند صفحه دیدم که جالب بود..اما جالبتر از همه این بود که کسی نگران قیمت جدید بنزین نبود..این نشون میده آمریکایی بازهای واقعی اینجا میان..اگر چه من زیاد موافق بالارفتن قیمت سوخت نیستم اما یه خوبی داره و اینکه اونهایی رو که به ماشین آمریکایی علاقه واقعی دارن رو غربال میکنه و بقیه که جو گیر شدن میرن کنار...شاید اینجوری تب قیمتهای کذایی هم فروکش کنه و منطقی قیمت بگذارن(هرچند که چند شب قبل شنیدم کاماروی سابق من رو 20 میلیون خریدار هستن اما صاحبش رضایت نمیده!!!!!!!!...) ماشین آمریکایی این مدت چند ماه زیاد دیدم..(نه برای خرید) و البته خرابکاریهای زیادی هم روی اونها انجام داده بودن..مثلا یه کامارو دیدم 74 که واقعا افتضاح بود..منظورم بدنه و لاستیک و فنی و این چیزها نیست...(ابته اونها هم خراب بود..) بدترین قسمتش این بود که......داشبرد را با برش به رنگ صورتی در آورده بودن...!دوربین بردم تا از این افتضاح عکس بگیرم اما دیگه ندیدمش..
خلاصه دنیای آمریکاییها گویا داغ و داغتر داره میشه و کسی نمیتونه این علاقه عمیق و بی انتهای ما را محدود کنه..
راستی از عشق دیرینه من ریویرا 1971 و 72 و 73 کسی خبری داره؟؟!!! آخرین چیزی که دیدم صحنه کوبیدن این ریویرا به بغل یه لیموزین 6 درب در سریال فرار از زندان توسط لینکلن بارز بود..!!چقدر دردناک بود.....!!!
![]()
دوست عزیز این ماشینا تمیزش هم گیر میاد داغونشم
تمیزش میشه 10 12 تومن
مثل ماشین علی بخوای 2 3 تومن
کم هم صجبت نشده این تاپیک یکی از قدیمیترین تاپیکهای انجمن هستش
در ضمن اولین بجش مجزا بخش آمریگایی ها هستش
الانم دو تا تاپیک بازسازی و اورهال ایمپالا داریم خدا رو شکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)