بابا این چه وضعشه.تو حالت معمولی حتی پی سی ورلد هم باز نمیشه.
این پست رو هم با عیلترشکن مینویسم.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا این چه وضعشه.تو حالت معمولی حتی پی سی ورلد هم باز نمیشه.
این پست رو هم با عیلترشکن مینویسم.![]()
بای بای همارا ! حالا ! صبا نت یا پارس آفلاین ؟! کسی نیست بگه وضعیت پارس آفلاین چگونه میباشد ؟!
خدا رو شکر از امروز صبح ماله من درست شد. فقط 2 بار قطی داشتم اونم فقط واسه 30 min ! بهتر از اینه که 2 ساعت هی قط شه.
ایشالا بهتر می شه وضیعت. اگه نشه که دیگه منم بای همارا می دم. تازه 3 تا از دوستامو ترغیب کردم که همارا بگیرن، خدا به دادم برسه. !!!!![]()
تو شرایط فعلی فقط همین شرکت تهرانی هویتش رو تو شهرای دیگه حفظ کرده. (تو تهران اگه دفترشو ببینی کف می کنی) در کل شرکت خوبیه. پشیبانیش رو نمی دونم که این نمایندگی های عزیز تو تبریز چه طور انجام می دن. ولی تهران که بودم پارس داشتم البته قدیما. ساپورتش انصافا خوب بود.
کلی هم آدم خوش مطرب و مهربون پشت تلفون کلی قربون صدقت می رفتن (دخمل)
اگه مشکل حل نشد!!
) مستقیم با بخش فنی صحبت می کردی. اگه تا یه ساعت مشکل حل نمی شد خودشون زنگ می زدن قشنگ می گفتن که مثلا پورت فلانمون تو فلان مرکز مشکل پیدا کرده. کلی عذرخواهی می کردن بعدش تا 3 4 ساعت حل می شد.
خلاصه اونجا که اینجوری بود. یادش بخیر
سرعت دانلودش نسبت به این همارا خیلی بهتره. قطعی هم کم داره. قیمتهاش یه کم بالاست فقط.![]()
من خودم به شخصه حاضرم قیمت بالا بدم ولی از دست همارا راحت بشم . اگر به خاطر پول همارا این کارا را میکنه نخواستیم . شرکتی که برای مشتری ارزش قائل نیست به چه درد من میخوره . همون بهتر که 10 تومن اضافه بدم اما سرعت و اینترنت در دستم باشد تا کارام مثل این چند هفته واسه ماه بعد نمونه
من جون به لب شدم . امروز حداقل 40 بار مودم رو روشن خاموش کردم / تازشم ! حجمش کمه ! سرعت دانلود کمه ! اینم استیبلیتی! دیگه چی داره نمیدونم .
دوستان عزیزم،
سلام.
میخوام کمی دوستانه تر باهاتون حرف بزنم.
وضعیت اینترنت همه جای کشور به این شکل هست.
زیاد جو زده نشید.
ما که این چیزا رو زیاد دیدیم.... چندین بار پیش اومده در اثر تغییرات اساسی در سیستم ف ی ل ت ر ی ن گ کل کشور، این مشکلات پیش اومده.
اون زمان ها ما چیکار میکردیم؟
میکردیم؟
یا ISP مونو تغییر میدادیم؟
خداییش من اصلا قصد ندارم که کسی رو منصرف کنم از اینکه ISP دلخواهش رو تغییر بده.
فقط قصدم از این پست، این بود که مثل یه دوست صمیمی به همه دوستان عزیزم توصیه کنم، هر کاری که انجام میدید در اثر عصبانیت نباشه. چون معمولا پشیمونی به همراه داره...
من نمیخوام پست های برخی از دوستان که نماینده های بعضی از شرکتها هستند، به خاطر جذب مشتری باعث بشه شما تصمیم نادرستی بگیرید.
قصدم همین بود و بس.
موفق باشید![]()
امیدوارم این بند شامل من نشهمن نمیخوام پست های برخی از دوستان که نماینده های بعضی از شرکتها هستند، به خاطر جذب مشتری باعث بشه شما تصمیم نادرستی بگیرید.
چون من نماینده هیچ جا نیستم و فقط خواستم به دوستانم یه شرکت بهتر معرفی کنم
سلام آقا توحید
حرفای شمادرست اما باید به کاربران که خود شما هم جز اونا هستید حق بدید .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ما هم از همارا استفاده می کنیم / دیروز هم سه ماه تمدید کردیم
کاهش سرعت تو این مدت نداشتیم / ولی قطعی خیلی داشتیم / هی قطع می شد، وصل می شد؛ قطع می شد، وصل می شد؛ ...
البته توحید خان هم راست می گن / تو اینترنت هم افرادی هستند که از کاهش سرعت ناراضی هستند و به این دلیل فکر نکنم اگه کاهش سرعتی داشته باشید حتما به شرکت مربوطه ربط داشته باشه / چون اگه مشکل از شرکت بود سرعت ماهم که از همارا استفاده می کنیم باید کم می شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)