پس چه سودي داره هكش كنيم؟ بعدشم من كه اين هكو انجام دادم 50% عكسام خراب مي شد. ولي حالا كه هكو برداشتم ديگه مشكلي نداره!!!!
پس چه سودي داره هكش كنيم؟ بعدشم من كه اين هكو انجام دادم 50% عكسام خراب مي شد. ولي حالا كه هكو برداشتم ديگه مشكلي نداره!!!!
ممنون دوست عزیز
من ای رو روی p1 تست کردم و به خوبی هم کار کرد(البته خیلی وقته)
پیشنهاد میکنم تمام p1 دار ها از این -- استفاده کنند چون واقا کیفیت عکس برداری و فیلم برداری بالا میره
دست گذاشتی رو زخمم. صدای آیفون منم (p1) خیلی کم شده.
اگه دوستان راه حلی دارن لطفا بگن
از منم اینطوری بود ولی وقتی زوار دور گوشی کنده شد منم توری روی آیفون رو کنئم و صدا عادی شد.....
سلام گوشيم هك كردم ولي وقتي مي خوام كپي كنم اين خطا رو ميده can't create dir:(گوشي g900)
سلام دوستان
گوشي g900 من مدتي هست كه خراب شده ( قسمت تاچ گوشي از نصفه به پايين كار نميكنه )
آيا راهي هست كه بشه قسمت پايين تاچ گوشي رو روي كليد هاي مسيج و نوت روي گوشي تنظيم كرد ؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه . عكس زير بيشتر مفهوم منو ميرسونه
![]()
از دوستان یه خواهشی دارم.یدونه گوشیه p990زیر خاکی دارم بعد از مدتها خواستم ازش استفاده کنم راستش دلم براش تنگ شده بود.میخوام با استفاده از ه ک هایی که اومده مشکل فارسی نویسیشو برطرف کنم با استفاده از آموزش پست اول برنامه هارو دانلود کردم الان مشکل با برنامه x-plore دارم که چندتا ورژن از این برنامه دانلود کردم اما یا با این گوشی سازگار نیستن یا اینکه نصب نمیشه و پیغام component failed security check cannot install میده حالا از دوستان کسی هستکه یه ورژن تروتمیز از این برنامه داشته باشه یا اینکه جور دیگه ای نمیشه به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی داشت.؟حتما باید از برنامه های فایل منیجر استفاده کنیم؟
آقا زحمت نکشید حل شد.
من اینو رو گوشی w960 تست کردم جواب نداد
میشه بیشتر راهنمایی کنید
ممنون
من گوشیمو با همین روش -- کردم الان فقط میتونم بعضی برنامه های sis نصب کنم مثلا همون installe.exe نتونستم نصب کنم
بعضی برنامه ها هم این error میده the package uses protected uid
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)