میخوای بگی ماشین یه چی تو مایه های ESP داشته ؟![]()
میخوای بگی ماشین یه چی تو مایه های ESP داشته ؟![]()
نمیتونم بگم یقین دارم اما نظر چندین نفر رو پرسیدم این رو گفتن
شما بعد از مدتی که از باطری استفاده میکنین بالاخره ظرفیتش کاهش پیدا میکنه،سیستم برق ماشین این رو تشخصی میده و بر اساس توان باطری اجازه میده که شما موقع خاموش بودن تا یه تایم خاصی از باطری استفاده کنین
![]()
Last edited by pooria-ir; 15-02-2012 at 18:44.
سلام دوستان ..امروز رفتم و ماشین رو گرفتم ..
مدل 85 و تیپ 5
ولی روی ECU برچسبش نبود که بدونم ورزنش چنده .!!!
دوستان حالا من از کجا بدونم که ورژن ECU 7.4.4 هست یا 7.4.5 ؟؟
به غیر از برچسب روش ..راه دیگه ای نیست؟؟
اگه هست بهم بگین
ممنونم
![]()
ESP و ASR به گاز خوردن ماشین خیلی کار ندارن.اونا کارشون رو از راه تنظیم گشتاور انتقالی به تک تک چرخهای متحرک انجام میدن...
ماشین مربوط به تیر 90 هست.کارکرده نیست.ولی بنظرم نمایندگی نمیخواد زیر بار بره که باتری ایراد داره.باید ببرم یه نمایندگی دیگه.
سلام دوستان ،
206 تیپ 2 تازه تحویل گرفتم ، صندلی پشتش 1 تیکس جای پشت سری هم نداره ، چطوری میشه روش نصب کرد ؟
کافیه به یکی از این هنرکده ها (اسپورتکارها) برید و ازشونبخوایید برا ماشین اینکارو میکنن
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
دوستان لازمه لاستیکای ماشینرو عوض کنیم؟ لاستیکهای خوده ماشین از نظر کیفیت در چه حدی هستند؟
منظورم ماشین صفره که از ایران خودرو تحویل میگیریم
من با اینکه یه دوست رینگ و تایر فروش حرفه ای دارم و پیشنهادهایی هم بهم کرده ولی دست به تایرهای استاندارد هیچکدوم از سه تا ماشین صفری که تا حالا من و خونوادم تحویل گرفتیم نزدیم و برعکس حرفهایی که بعضیها دیدم میگن شخصاً هیچ نوع مشکلی از جانب تایرهای استانداردشون ندیدم و بشما هم پیشنهاد میکنم بذارین لاستیکهای خودش کهنه شه بعد یه فکری بردارین. البته شاید شما تایر مرغوبتری تهیه کنین که نرمتر و بهتر براتون کار کنه که طبیعی هم هست ولی معنیش این نیست که تایرهای خودش مشکل داره!
ببین عزیز دل برادر همین لاستیک هایی که زیر ماشینه کار میکنه برات
ولی کار داریم تا کار
خوب معلومه چسبندگی و قدرت و استحکام و امنیت لاستیکای خارجی مثه میشلن وکومهو و.. بهتره و بیشتره
ولی لاستیکای فابریک هم خوبه یکی از فامیلامون 206 تیپ 6 داشت حدود 3 سال با لاستیکای فابریک سر کرد بعد رفت عوضشون کرد
پس باید بالا پایین کنی هم از نظر قیمت و هم چیزای دیگه...
مثلا من اولش میخواستم میشلن بگیرم 195/55/15
دیدم گیرم نمیاد بیخیال شدم فعلا دارم با لاستیکای فابریک سر میکنم تا یه سال دو سال دیگه
به هر حال اگه لاستیک خواستی بگیری میشلن چیزه خوبیه اگه اصلشو گیر بیاری و یه سایزی هم بگیر اگه ماشینت ABS داره براش تعریف شده باشه
چون بعضی از سایز ها تعریف نشدن واسه ECU
بعد که بندازی خطا میده
و مشکلات بعد از اون![]()
کلا بهترین سایز 195/55/15 که تعریف شده هم هست ...
اینم اطلاعات بیشتر درباره سایز استاندارد و تعریف شده رینگ و لاستیک واسه 206 :
یه ماجرایی رو تعریف کنم.
ماشین من 12000 تا کار کرده و لاستیکاش مشکلی نداره
دوسه ماه پیش
اتوبان تهران کرج موقع برگشت به تهران بعد شماره 2 (خیابون خلیج) ساعت 2:30 صبح
هیمنطوری با سرعت مناسب 100 تا داشتم می رفتم نور بالا هم زده بودم ولی 50 متریم رو هم بزور میدیم.
یدفعه کلی سنگ جلوم ظاهر شد (مال این کامیون هایی که هیچ سرپوشی ندارن و تو جاده همه سنگ و... می ریزه زمین)
یکی دوتا ش رو جا خالی دادم ولی یکیش رو دیدم اگه بخوام جاخالی بدم چپه می کنم
رفتیم روش لاستیک ترکید!
ماشین رو بزور کشوندم کنار جاده حالا این کامیونا هر کدوم 140 تا سرعت میرفتن از بقلم که رد میشدن انگار زلزله میومد
از بد شانسی همونروز هم زاپاس نبرده بودم! جاده هم تاریک بود هر آن احتمال میدادم یکی با n تا سرعت بخوره به ماشین
هوا هم سرد منم کلی از ماشین فاصله گرفتم که اگه برخوردی صورت گرفت جان سالم به در ببرم!
زنگ زدم امداد
حالا بیا اینو متوجه کن که کجا هستم بعد نیم ساعت صحبت و...(تازه جی پی اس هم داشتم و از روی اون آدرس دقیق رو بهش گفتم)
طرف گفت م فقطا میتونیم ماشین بفرستیم بیان براتون بوکسل کنن تا جایی که میخواین ، من هم مجبوری قبول کردم
خلاصه ماشین رو بردم خونه زاپاس رو روش انداختم.
لاستیک اصلیم رو هم هر چی چک می کنم سوراخی چیزی نمیبینم فقط رینگش خم شده احتمالا بادش از اونجا خالی شده
حالا نمیدونم اگر لاستیک خارجی هم بود همین مشکل پیش میومد یا نه.
مشکل خاصی نداشتم من با لاستیک هاش.
یه سوال
تو هوای سرد که شیشه های کناری بخار می بنده چکار باید بکنیم؟
نمیشه هی تمیز کنیم.
شیشه جلو و عقب رو میشه با بخاری یکاریش کرد ولی کناری هارو نه.
این گرم کن های آینه ها چه موقع کار می کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)