دوستان کسی می دونه فن اوا پیش شماره 5214 هم ساپورت می کنه
دوستان کسی می دونه فن اوا پیش شماره 5214 هم ساپورت می کنه
با سلام
دوست عزيزم شما به لينك زير مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب الان مشهد ساکن شدم حالا
به نظرتون صبا نت بگیرم یا فن اوا البته دو تا خط می خوام
music boy
عزیز شرمنده نمی تونم پیغام خصوصی بدم بنده رشته نرم افزار کارشناسی ناپیوسته در خیام قبول شدم
حاجی به نظر من اصلا طرف صبانت نرو ولی اگه می خوای وبگردی کنی بروD: فن اوا خوبی که داره همون نامحدودش هست
من مخابرات دارم تا حالا قطعي نداشته نوسان سرعت نداشته ساپورتش 24 ساعته و خوبه 256 با قيمت 128!!ترافيك نامحدود در كل خيلي بهتر از اين شركتهاس
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پینگ چی؟میتونین بااین پینگ بازی انلاین کنین؟
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم .
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زننو کلا خودشونو لو نمی دن.
من خودم یکیشونم. اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12
بعد که فهمیدم چی به چیه
![]()
دیگه سرعتم اینه که می بینی
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کردیه شش گیگی میشه.
سامان
![]()
سلام دوستان کسی میدونه که پنل ای دی اس ال مخابرات چی هست ؟ واسه چک کردن میزان مصرف و اینا !! می دونم نامحدود هست ولی قبلا تو سایت tci-khorasan.ir بود ولی الان دیگه نیست میشه لینکش رو بزارید ؟ خیلی نیاز دارممرسی
نه بابا خیلی خوبه من 512 گرفتم از مخابرات ( نپرسین چجوری !!! ) که نامحدود هست و سرعتش روی 80 ثابت هست با ماهی 24 تومن !! کجاش بده ؟من شب تا صبح 1.8 گیگ دانلود می کنم ! ولی در طول 24 ساعت دقیقا 6 گیگ دانلود می شه که با توجه به نامحدود بودنش خوبه . خوب نیست دوستان ؟
![]()
شما خطتون فیبر نوری هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)