یک برنامه ای هست وقتی کسی بهت زنگ بزنه خودش بصورت خودکار مکالمه را ضبط میکنه و وقتی تلفن قطع شد اون هم تموم میشه و در هین ضبط کردن مکالمه بوق نمیکشه.
یک برنامه ای هست وقتی کسی بهت زنگ بزنه خودش بصورت خودکار مکالمه را ضبط میکنه و وقتی تلفن قطع شد اون هم تموم میشه و در هین ضبط کردن مکالمه بوق نمیکشه.
سلام به همه دوستان فریم ور جدیدی برای گوشی نیومد؟![]()
---------------
RM گوشیت چنده؟ برای RM-320 آخرین آپدیت که زبان فارسی را ساپورت کنه ورژن 35.0.1 هستس که می تونی با پروداکت کد 0550803 آپدیت کنی
دوست من در این زمینه برنامه های متنوعی داریم که شما میتونید با مراجعه به قسمت برنامه کاربردی , برنامه رو دانلود و نصب کنید ..
شدیدن توصیه میکنم به این ورژن اپدیت نکنید.همون 31 بسه.
با سلام
گوشیم رو با PC suite نمی تونم به کامپیوتر وصل کنم توی همون مرحله connect cable وصل نمیشه چکارش کنم
به صورت نرم افزاری هم resetore factory نمی شه ازم رمز می خواد رمزشو نمیدونمبه صورت سخت افزاری می شه این کارو کرد
از کد #7370#* هم استفاده که این هم رمز می خواد
ورژن گوشیم هم RM320 همون 31 بالایی که گفته شده کافیه مشکل35.0.1 چیه؟
Last edited by pashangi; 13-08-2010 at 11:05.
----------
بله می تونی از فرمت سه دکمه یا هارد فرمت استفاده کنی
رمز گوشیتم اگه عوض نکرده باشی 12345 هستش اگر هم عوض کردی می تونی پیداش کنی
ما آپدیت کردیم سرعت بالا رفت OVI هم اضافه شده بود
نمی دونم این دوستمون چرا شدیدا اخطاردادن !
ببخشید من ناشیم
فرمت سه دکمه چطوریه؟
رمز12345 رو قبول نمیکنه
چطوری رمز رو پیدا کنم؟
با تشکر
Last edited by pashangi; 13-08-2010 at 11:45.
--------
عیبی نداره عزیز دلم
برای فرمت سه دکمه اول گوشیت را خاموش کن کلیدهای 3 و ستاره و سبز را نگه دار و بعد دکمه پاور را بگیر تا زمانی که گوشیت بالا بیاد بعد می بینی که گوشیت ازت می خواد که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنی
برای پیدا کردن رمز یا لاک کد می تونی از فیلمی که لینک کردم استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
ببخشید بازم می پرسم
من کلید های 3 و ستاره و سبز(گوشه پایین سمت چپ) رو همزمان نگه می دارم بعد کلید پاور رو نگه می دارم (در حالیکه اون سه دگمه رو نگه داشتم) تا گوشی روشن بشه (ساعت ، کشور و تاریخ نمی یاد) منو بالا میاد چکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)