حجت گفت من با اين ادغام مخالفم چون تريپ ما بايد ايراني باشه و نميخوايم تو فروم همه انگليسي بگن چون ما انگليسي بلد نيسيتيم
گفت با خودش صحبت کنید اینم آیدیش:adamse_asali6060
حجت گفت من با اين ادغام مخالفم چون تريپ ما بايد ايراني باشه و نميخوايم تو فروم همه انگليسي بگن چون ما انگليسي بلد نيسيتيم
گفت با خودش صحبت کنید اینم آیدیش:adamse_asali6060
بهش بگو ما بجای اون باهاشون انگیلیسی می گیم
ما می شیم مترجم حجت خیلی کلاس داره![]()
خطاب به mstf666 :
ببین من چون تجربه دارم بهت می گم ، وقتی که وارد شدی به اکانتت یه چیزی نوشه نمی دونم یادم نیست ولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های Apeal for the account هستش . اونجا که کلیک کردی یعنی می خواهی اعتراض کنی . یکم به قول خودتون پاچه خواری کن من انگلیسی فول نیستم ولی کار خودم را کردم و یه 10 سطر انشاء نوشتم اونها هم گفتند شما قانون شکسته ای و ما نمی توانیم قوانین را زیر پا بگذاریم ولی به شما اجازه می دهم که اکانت خود را ریستارت کند ، اگه نامه بنویسی در عرض دو ساعت جواب می دهند ...
بنویس مثلا" :
Sorry , I'm very sorry for my double accounting , I think it was my own fault , I do a wrong work and I accept it but I have a request and I want you to let me restart my account and also have my Premium points . I really intersted in this game and I'm ready to start
again from ZERO
ببخشید دیگه اگه خوب نیست ...
1.اگه پیغامی دارید به ID PM بدید.
2.گفت به مترجم نیازی نداره و گفت بپا بن نشی.
3.اینم گفت:شما نميخواد ترجمه کني شما اون آيدي اد کن کارت دارم بيا با هم متحد شيم بريزيم سر بولوت!!!:دي
اگه منظورش تو p30 هستش فکر کنم دو سه روز دیگه بن شم
بهش بگو بره ip رو عوض کنه دباره بیاد این دفعه من هم باهاش بن می شم
من که با این بولوت کار دارم فعلا هم سی دی هایوم گم شده3.اینم گفت:شما نميخواد ترجمه کني شما اون آيدي اد کن کارت دارم بيا با هم متحد شيم بريزيم سر بولوت!!!:دي
Last edited by alex_3000; 20-09-2007 at 12:14.
United kingdom یعنی بریتانیا هستن.هر کی بهتون گفت اهل UK هست یعنی بریتانیایی هستش.
یه فروم فارسی هم تو این ترایب بزارید که راحت فینگیلیش بنویسیم.
من پرمیومم تموم شد.دیگه پیشرفتم نصف شد.
در ضمن اگه کسی بازی آنلاین دیگه ای اینجوری و خوب میشناسه معرفی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)