سلام با عرض پوزش
من می خوام یه دوربین canon حدود قیمت از ۳۵۰۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰۰ بخرم اگه راهنمایی بکنید
این مدل چتوره IXUS 980 IS و چه مشخصات داره![]()
سلام با عرض پوزش
من می خوام یه دوربین canon حدود قیمت از ۳۵۰۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰۰ بخرم اگه راهنمایی بکنید
این مدل چتوره IXUS 980 IS و چه مشخصات داره![]()
Last edited by offlineinternet; 04-08-2009 at 14:01.
بهترین انتخاب SX10 هست.
سلام دوستان
بنده قصد خريد يه دوربين قيمت تا 450 دارم، يه سري گشت و بررسي خودم كردم توي سايتاي مختلف و چند تا سوال دارم...
يكي اينكه از اين دو مارك (يه نظر كلي) كدومشون بيشتر پيشنهاد ميشن، Cannon و Olympus ، اين سوال رو به اين خاطر پرسيدم چون قبلا به يه مدل اليمپوس كار كردم و خيلي راضي بودم از كيفيت و كاراييش.
آيا از برندهاي ديگه هم چيزي بهتر از اين موارد پيدا ميشه ؟؟توي اين قيمت..
حالا ميرسيم بر سر آماتور و حرفه اي و اين چيزا ..
از بين كامپكت ها آماتور ها ، Cannon Poweshot SX200 IS فكر كردم كه گزينه بدي نباشه و Olympus Stylus 9000
از بين نيمه حرفه اي ها هم Cannon SX10 و Cannon G10
يكي از دلايل انتخاب SX200 زوم اپتيكال 12 برابر و فيلم برداريش بود، درسته كه SX200 فيلمبرداري HD720P داره اما ، اگر دوربين هاي ديگه مشخصه اي داشته باشن كه نسبت به اين كار آمد تر باشه ميشه از فيلمبرداريه صرف نظر كرد...
كلا اگر پيشنهاداتي در اين زمينه داريد ممنون ميشم..
Cannon G10 نظر من روی اینه ! چون بیشتر عکاس های حرفه ای نیز به یک کامپکت نیاز دارند چون بعضی اوقات دوربین های حرفه ای به کارشون نمیاد به دلیل محیط و ... به همین خاطر از این سری خیلی دیدم به عنوان دوربین همراه استفاده کنند . در کل باید گفت G حرفه ای تره !
از یکی از دوستان عکاسم پرسیدم به من گفت Panasonic LX3 خیلی از اونها سرتره ! شما در مورد این هم فکر کنید ...
در صفحات قبل هم بحث شده در رابطه با دوربین های خوبی که تو این محدوده وجود دارند.
به طور کلی دوربین های کامپکت و سوپرزوم کنان از نظر کیفیت نسبت به الیمپوس برتری محسوس دارن. یا شاید بهتر باشه بگیم الیمپوس کیفیت پایین تری داره. وضعیت الیمپوس در مورد دوربین های SLR البته بهتره و میتونه به عنوان یه رقیب برای کنان محسوب بشه. در نتیجه توصیه میشه تا اطلاع ثانوی سراغ الیمپوس نرین.
به بقیه ی دوستانی هم که قصد خرید دوربین داشتند گفتم که قبل از هر چیز باید نیاز خودتون رو مشخص کنین تا مشخص بشه کامپکت براتون مناسب تره یا سوپرزوم.
بین دوربین های سوپرزوم کنان SX10 و پاناسونیک FZ28 بهترین گزینه ها هستند. بعد از اون ها HX1 از سونی (البته قیمتش بیشتره).
بین دوربین های کامپکت هم کنان G10 و پاناسونیک LX-3. البته F200EXR از فوجی هم بد نیست.
این کامپکت هایی که گفتم از نظر کیفیت از سوپرزوم ها بالاترن ولی خب یه محدودیت هایی هم دارن مثل زوم کم.
سلام خدمت دوستان گرامی
میشه دلایل بهتر بودن sx10 ازIXUS 980 IS لطفا بفرمایید
{ آخه من زیاد از مشخصات دوربین دیجیتال سر در نمی یارم }![]()
ممنون دوستان، همين تاپيك رو هم خوندم چند صفحه اي و نظرات دوستان در مورد SX200 رو ديدم، حالا اين پاناسونيك ها رو هم دارم توي Dpreviewميخونم،..
والا من بابام بيشتر دوست داره كه زوم اپتيكال قوي داشته باشه ، اما به خاطر وزن و سايز دوربين كه ميره بالا من خودم نظرم بيشتر روي كامپكت ها هست ، به همين دليل از چند مدل از هر دو كلاس دوربينها رو گفتم..
حالا دارم Lx3 ب G10 و SX10با FZ28 رو مقايسه ميكنم ببينم چطورياس ..
با تشكر
Last edited by Mr.K2; 05-08-2009 at 10:15.
هم زوم واید بهتری داره و هم زوم تله ی بیشتر. فوکوس دستی. ماکروی بهتر. سرعت شاتر بهتر. فلاش بهتر. اتصال فلاش اکسترنال. تنظیمات دستی بیشتر.
البته از نظر ابعاد و وزن قابل مقایسه نیستن. ضمنا رزولوشن 980 هم بیشتره (14.7 مگاپیکسل). ولی SX10 در کل خیلی بهتره.
شما اگه هم زوم اپتیکال قوی میخوای و هم سایز کوچیک مدل Panasonic ZS1 رو در نظر داشته باش. فیلمبرداریش HD نیست ولی هم کیفیتش از SX200 بالاتره و هم موقع فیلمبرداری زوم داره.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)