این که دیگه مشخصه....
مثلا تیرهای مسلسل رو نوشته machingun ammo یا تیرهای کلت رو نوشته pistol ammi و شاتگان رو هم که مشخصه shotgun ammo
اسلحه دوربین دار هم نوشته شده rifle ammo و برای مگنوم هم نوشته magnum ammo
دیگه از این مشخص تر...!؟
این که دیگه مشخصه....
مثلا تیرهای مسلسل رو نوشته machingun ammo یا تیرهای کلت رو نوشته pistol ammi و شاتگان رو هم که مشخصه shotgun ammo
اسلحه دوربین دار هم نوشته شده rifle ammo و برای مگنوم هم نوشته magnum ammo
دیگه از این مشخص تر...!؟
یکی راه حل کشتن کسلر رو تو اونجایی که هواپیما هست و آر پی جی بگه که هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش
اونجا نباید بکشیدش
باید با آر پی جی بهش شلیک کنید اونم سر آر پی جی رو میگیره بعد همکارتون بهش شلیک میکنه و وسکر برای چند لحظه زانو میزنه در اون لحظه باید برید نزدیکش و اونو نگه دارید تا شیوا بهش ویروس رو بزنه ، یا برعکس شیوا اون رو میگیره و شما بهش ویروس رو تزریق کنید![]()
ویرایش شد پست فوق درست شدیکی راه حل کشتن کسلر رو تو اونجایی که هواپیما هست و آر پی جی بگه که هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش
من کسلر رو قاطیدم فکر کردم چنین شخصی هست من نفهمیدم.
سلام
در مورد تایم چیزی نمی دونم ولی فکر نکنم من برای بار دوم بازی رو در حدود کمتر از 6 ساعت تموم کردم.
یکی راه حل کشتن کسلر رو تو اونجایی که هواپیما هست و آر پی جی بگه که هر کاری میکنم نمی تونم بکشمشالبته این رو هم اضافه کنم که باید هر چی چراغ اونجا هست رو خاموش کنین تا وسکر نتونه چیزی رو ببینهاونجا نباید بکشیدش
باید با آر پی جی بهش شلیک کنید اونم سر آر پی جی رو میگیره بعد همکارتون بهش شلیک میکنه و وسکر برای چند لحظه زانو میزنه در اون لحظه باید برید نزدیکش و اونو نگه دارید تا شیوا بهش ویروس رو بزنه ، یا برعکس شیوا اون رو میگیره و شما بهش ویروس رو تزریق کنید
بعد اقدام به شلیک کنین
مرحلی های که باید وسکر رو بکشید جزو ساده ترین قسمت های بازی هست فقط باید کارا زیر رو انجام بدید کنید :
1 - همیشه از پشت به وسکر شلیک کنید ، اگر تو بازی ستون یا دیوار یا چیزی هست که دورش بتونید مخفی بشید یا اینکه
با دویدن خودتون رو به پشتش برسونید راحت میتونید کارتون رو انجام بدید ولی وقتی رو به روی شما ایستاده فقط تیر حروم می
می کنید .
2 - زمانی که بهش شلیک می کنید سعی کنید بهش نزدیک باشید چون وقتی RPG رو تو دستش گرفت و شما به تفنگ به
دستش شلیک کنید وسکر حدود 20 ثانیه کاری انجام نمیده و باید بهش نزدیک بشید و دکمه F رو بزنید تا بتونید وسکر رو
بگیرید و دارو رو بهش تزریق کنید !
3 - مرحله آخر تو کوه آتش فشان نیازی به RPG ندارید بهتره یک تفنگ پر قدرت با حدود 20 تا 30 گلوله داشته باشید
و بعد از چند بار شلیک به قلبش میفته رو زمین که باز باید بهش نزدیک بشید و با زدن دکمه F دستا وسکر رو بگیرید
تا شیوا چاقو رو تو قلبش فرو کنه !
این کارا در کمتر از 7 8 دقیقه وسکر رو نابود می کنه ولی اگر فقط به فکر تیر زدن بهش باشید و ازش فرار کنید و بهش نزدیک
نشید تا ابد باید به وسکر تیر بزنید !
Last edited by Danial_4139; 07-10-2009 at 02:41.
من هم به جمع شما پیوستم . من یه سوال داشتم . همون اول بازی که 2نفر ریختن سر یه نفر دارن یه چیزی میدن به خوردش من وقتی طرف رو می کشیم و جلو می رم یه دفعه ای گله حمله میکنن . من حدد 5 6 تا بیشتر تیر ندارم اگه میشه بگید که چطوری باید بدون تیر بکشمشون . البته اینو میدونم که باید تیر بزنی به بری جلوش اف رو بزنی ولی منظورم اینه که راهی داره وقتی همه تیر ها تموم شد اونطوری بکشیشون . چون وقتی میرم جلو بعضی موقع های آپرکاتشون میکنه . بعضی موقع ها هم نه !
لازم نیست که حتما اونا رو بکشی...می تونی از دستشون هم فرار کنی
در این رابطه که تیر نداری باید بگم که فقط با اسلحه میشه اونا رو کشت البته با چاقو هم فکر کنم بشه ولی من امتحان نکردم....
وقتی به اونها تیر میزنی گیج میشن و می تونی بری با مشت اونا رو بزنی ولی تا موقعی که گیج نشده باشن نمی تونی اونطوری ضربه بزنی
تو این مرحله آخر زمانی که وسکر می پره بالا وی می ره سروقت شوا باید چی کار کردشوا رو چه جوری باید نجات داد زبون بسته همش از صخره می افته وهرچه گلوله (نارنجک تفنگی)به وسکر می زنم اثر نمی کنه یعنی دید خوبی نداره واون بالا هم نمی شه رفت گیرکردم حسابی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)