دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
حداقل بگید که اطلاعی ندارین.
دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
دوست عزيز اين مقالهه چي شد؟
Rezionline ممنون بابت اون پستت درمورد بلندگوها
آقا معين هويج چرا.... من كه اطلاعي ندارم وگرنه جوابتو مي دادم![]()
شما منظورت این کاروانها نیست
دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
همونایی که تنگ یه ماشین میبندن
با سلام
من بیشتر از ماشین به موتور علاقه دارم. یعنی بین پراید و تریل هیوسانگ تریل را انتخاب می کنم. (به دو دلیل: ارزونتره و راه دست تر)
ولی یه سوال: چرا تو همه فروم ها دنیای اتومبیل داریم اما دنیای موتور سیکلت نه؟؟؟
ارزانترين خودروى جهان با نام «نانو» و با بهاى دو هزار و پانصد دلار از سوى شركت خودروسازى هندى «تاتا» در مراسم افتتاحيهى نمايشگاه بينالمللى خودرو ۲۰۰۸ هند در شهر دهلى نو به نمايش درآمد!:
◙
سلام خدمت همه . شاید بدترین ضد حال عمرم رو که در این مدت فعالیت خودم دارم رو 3 روز پیش خوردم . اون پست اخر رو که ارسال کردم و فرستادم شروع کردم به نوشتن اون مقاله . بعد از یک ساعت تموم شدن مقاله تا اومدم دکمه ارسال رو کلیک کنم خواهرم فلش مموری خودش رو از پی سی من یک دفعه کشید بیرون و کامپیوتر من یه دفعه در هنگ فرو رفت .... و من فقط از این ناراحت بودم که یک ساعت تایپ کردن من به هوا رفت اما بعد از ری استارت کردن فهمیدم دیگه ویندوزم بالا نمیاد و باید ویندوز رو عوض کنم و چون 3 تا درایو داشتم و از هیچ کدوم بک اپ نداشتم مجبور شدم یکی از درایو ها رو پاک کنم که کلی داخلش مطلب داشتم .... خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا
بگذریم . فکر نمیکردم تا بیام این قدر شلوغ شه !!
اول از همه شما دوست عزیز که خیلی عجله دارید . خودرویی به سان یک مینی باس در حقیقت در رده خودرو های ون قرار میگیره . که از انواع ترانسپورتر های فولکس و تویوتا موجود در ایران میشه نام برد . که فقط دستشویی و توالت و این چیزا نداره ! اما ماشین هایی خوب و کاملا خانواده ای هستند .
اما اینکه دستشویی و حمام و اشپزخانه !! دیگه فکز نمیکنم به اون ماشین بگن ! معمولند کانکس های پیش ساخته ای هستند با امکانات اختیاری که به همراه یدک کش به خودروی اصلی وصل میشند .
قول میدم دوباره بشنیم و بنویسم ! البته اگه بتونم مثل دفعه اول کامل و با حوصله بنویسم !
Last edited by Nomber1; 12-01-2008 at 00:29.
فرشاد ببینم میتونی برام یه کاری بکنی یا نه ( یه تفنگ تمیز میخوام برام گیر بیاری)
تفنگی که تو اون عکس دستم بود 5 تیر پران بود . امریکایی ! خوشم اومد که درست زدی تو خال و این یعنی تفنگ شناسی .
و شکار ! همه جیز میزنیم ! از انواع پرنده ! تا انواع درنده ها !
چاکر اقایون ! ایم مزدای حاجیتون اونقدر تمیزه که ( بزنم به تخته ) همه فکر میکنن 2000 هست . اما مدل 70 و 1600 هستش !
حال کنید ! همین الان 7 تومن نقد مشتری داره ! من خریدم که هم کاری ساختمانی رو انجام بدیم باهاش هم از سوختش بریزم تو ماشینای سواری . اما خیلی بهم حال میده ! ( با اون کاربراتور 4 دهانه که انداختم روش خوب همه باید بگن 2000 ه دیگه !)
!!!!!! فروش نقدی خودرو سیناد 8میلیون و840 هزار تومن!!!
برید به این لینک و بعدش به ما بگید قضیه چیه؟؟ سرکاریه؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Pario; 12-01-2008 at 03:08.
برید به این لینک و بعدش به ما بگید قضیه چیه؟؟ سرکاریه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفتر فروش : تهران – خيابان ملاصدرا – نبش شيخ بهائي شماره 1- واحد 4.
كد پستي : 19919
تلفن : 3834930
فاكس : 3834939
میتونی از این 2 جا سوالت رو بپرسی و جواب بگیری که سر کاری یا درسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)