تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 348 از 358 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب بله مشاهدات نصف و نیمه از اجرام یا اشکال ناشناخته وجود داره (خود من شاهد یکیش بودم) ولی برای اکثرشون دلایل و توجیهات قابل قبولی ارائه شده یا fakeبودن خیلیهاشون اثبات شده و بله میشه قبول کرد مواردی هم بودند که هنوز کاملا توجیه نشدن یا اطلاعات در موردشون دقیق نیست (مثلا شاهد های عینی کم داشتن و نمیشد فهمید طرف توهم زده یا داره دصادقانه گزارش میده). اما از اونطرف این اگر هنوز برای این موارد توجیه علمی یافت نشده دلیل بر این نیست که حتما اینها مربوط به موجودات فرازمینی هست. به همون دلیلی که وقتی ما نمیدونیم علل یک بیماری چیه اونهارو به شیاطین و اجنه نباید نسبت بدیم و فقط بگیم فعلا نمیدونیم. من هنوزم هیچ مورد دقیقی رو ندیدم که مستقیما فرضیه وجود موجودات فرازمینی که به ما سر زده باشن رو تائید کنه. همشون بر پایه حدس و گمان یا نبود توجیه منطقی دیگه ای هست.

اما در مورد اهرام مصر و تمدن مایا و موارد مشابه، مطمئن هستید که کاملا دلایل علمی ارائه شده که اینها کار موجودات فرا زمینی بوده؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    در مورد اهرام مصر و تمدن مایا و موارد مشابه گفتم که کاملا اثبات نشده و رد هم نشده ودلایل اینکه کار اونها باشه بیشتر هست تا کار خود ما در اون زمان
    از نظر خوده من که چیزه عجیبی نیستش همونطور که الان ما دنبال یه سیاره دیگر میگردیم که در اینده دور یا نزدیک بشه در اونجا زندگی کرد یا چیزی پرورش داد که قاعدتا در اینده بهشون سر میزدیم و در جهت پیشرفتش کمک هم میکردیم در مورد اونها هم صدق میکنه
    و شاید خود ما هم همین وضعیت رو داشتیم وانها برای کمک و پیشرفت و نظارت به ما سر میزنن
    به هر حال ما تنها موجودات زنده در این عظمت هستی نیستیم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این همون تاپیک قدیمیه که سالها پیش با دوستان بحث میکردیم ؟ یادش بخیر ..
    فرازمینیها به احنمال زیاد در این هستی خیلی بزرگ وجود دارند اما ما مردم عادی فعلا چیزی نمیدونم و حتی شاید دولتها هم چیزی ندونند .. کلا مطلق نباید صحبت کرد بعضی ها گویی شب و روز با این دوسنتان در ارتباطن خیلی محکم از وجود و ارتباط باهاشون حرف میزنند آدم میمونه پسرخالشونند ؟؟ چکارشونن .. عقیده دارم این موضوع کلا همیشه در موردش داستان سرایی صورت گرفته ! چون بحث جذابیه و حول یک بحث جذاب بازار شایعه و خرافات همیشه بوده و هست اما جدای از اینکه واقعیت ماجرا چیست خداییش چه مغزی داشته کسی که برای اولین بار اصطلاح بشقاب پرنده رو بکار برد عالمو آدم رو سر کار گذاشت باهاش.. حالا چرا بشقاب

3. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    چند تا سیاره در فاصله ی 40 سال نوری پیدا کرده اند , ببینید چه سر و صدایی راه انداخته اند براش
    اما علاقه ای به قصه های بشقاب پرنده های توی زمین خودمون ندارند!!!!
    این رفتارشون پیام داره برای خردمندان (عاقلان)
    وقتی ملیارد ملیارد خرج میکنند برای پیدا کردنِ آثار حیات در اعماق کیهان اما یک دلار و یک دقیقه هم حاضر نیستند خرج کنند برای تحقیق در مورد موجودات فضائی که ادعا شده با بشقاب پرنده هاشون به زمین خودمون آمده اند , این رفتارشون یعنی یقین دارند که بشقاب پرنده ها موجودات فصائی نیستند بلکه قصه هست یا ساخت دست خود آدمهاست و سرکاریه

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

این رفتارشون پیام داره...این رفتارشون یعنی یقین دارند...
    سیستم آموزشی دانشگاهی تقریبا در اکثر نقاط دنیا طوری طراحی شده که محقق وادار به چنین رفتاری در عملکردش میشه.

منابع اصلی تامین مالی غالب کارهایی که نتیجه اون ها درنشریه های نظیر نیچر منتشر میشه رو کافی هست وارسی کنید.[منباب مثال مقالات پزشکی اغلب حمایت کننده مالیشون کارخانه های داروسازی هستند(که همیشه سعی میکنند جلوی ضرر مالی گرفته بشه)...و قس علیهذا...].

به اندازه کافی در این تاپیک در این موارد قلمفرسایی شده.
    Last edited by seamack; 02-03-2017 at 21:11.

7. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

با تشکر از دست اندرکاران نشریه وزین زیر در ارتباط با موضوع تاپیک به زبان فارسی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    چند تا سیاره در فاصله ی 40 سال نوری پیدا کرده اند , ببینید چه سر و صدایی راه انداخته اند براش
    اما علاقه ای به قصه های بشقاب پرنده های توی زمین خودمون ندارند!!!!
    این رفتارشون پیام داره برای خردمندان (عاقلان)
    وقتی ملیارد ملیارد خرج میکنند برای پیدا کردنِ آثار حیات در اعماق کیهان اما یک دلار و یک دقیقه هم حاضر نیستند خرج کنند برای تحقیق در مورد موجودات فضائی که ادعا شده با بشقاب پرنده هاشون به زمین خودمون آمده اند , این رفتارشون یعنی یقین دارند که بشقاب پرنده ها موجودات فصائی نیستند بلکه قصه هست یا ساخت دست خود آدمهاست و سرکاریه
    معلومه که بشقاب پرنده حقیقت نداره چون با بشقاب نهایت میشه غذا خورد نه اینکه هزاران سال نوری رو طی کرد.
    اینکه سیارات دیگه با شرایط زندگی مثل زمین یا بهتر و بدتر وجود دارن که اصلا نباید بهش شک کرد اما حتما دلیلی داشته که نتونن باهم ارتباط برقرار کنن یا حتی از هم خبر دار بشن. نور سریع ترین پدیده دنیاست اما متاسفانه حتی با سرعت نور هم نمیشه به جایی رسید.

اون پدیده کرم چاله هم فقط نظریه است و بعید میدونم حقیقت داشته باشه.اینجور که پیداست روی زمین زندانی هستیم و معلوم هم نیست چه گوهی خوردیم که به همچین نقطه دوری تبعید شدیم
    Last edited by تانکر; 19-03-2017 at 05:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

Strange signals from the sky may be signs of aliens
    or maybe something equally weird, but not alive

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من متوجه نمیشم چرا انقدر از نظر بعضی ها وجود و حتی مسافرت موجودات زنده از سیارات دیگه عجیب هست.
    با توجه به اینکه عمر زمین 4.5 میلیار سال تخمین زده میشه و مدت زمان تشکیل حیات از ابتدا تا این مرحله حدودا 3 میلیارد سال میتونیم نتیجه بگیریم که در مدت حدودا 13.8 میلیارد سالی که از عمر جهان میگذره اگر حیات فقط 100 هزار سال زودتر از سیاره ما روی سیاره دیگه ای تشکیل شده باشه چه مقدار پیشرفته تر از ما هستن و به چه امکاناتی دسترسی دارن.حالا این عدد 100 هزار سال رو به 1 میلیون سال 1 میلیارد سال افزایش بدین و فقط کافیه تمدن خودمون رو در طی 1000 سال آینده تصور کنین تا متوجه بشین چه کارهایی از دست چنین تمدن های پیشرفته ای برمیاد.به نظر من با توجه به موقعیت سیاره ما که مرکز دنیا که نیست هیچی مرکز منظومه خودمون هم نیست هیچی یک گوشه دورافتاده از کهکشان خودمون هست و هیچ مزیت خاصی نداره که بگیم وای این دنیا فقط برای وجود ما خلق شده.به نظر من در مجموع عملکرد ما انسانها حتی لیاقت ادامه زیستن روی سیاره زمین رو هم بهمون نمیده چه برسه به اینکه جهان به این بزرگی فقط برای ما خلق شده باشه.

14. 4 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض موضوعهایی که نباید با هم قاطی بشه

من متوجه نمیشم چرا انقدر از نظر بعضی ها وجود و حتی مسافرت موجودات زنده از سیارات دیگه عجیب هست.

با توجه به اینکه عمر زمین 4.5 میلیار سال تخمین زده میشه و مدت زمان تشکیل حیات از ابتدا تا این مرحله حدودا 3 میلیارد سال میتونیم نتیجه بگیریم که در مدت حدودا 13.8 میلیارد سالی که از عمر جهان میگذره

اگر حیات فقط 100 هزار سال زودتر از سیاره ما روی سیاره دیگه ای تشکیل شده باشه چه مقدار پیشرفته تر از ما هستن و به چه امکاناتی دسترسی دارن.

حالا این عدد 100 هزار سال رو به 1 میلیون سال 1 میلیارد سال افزایش بدین و فقط کافیه تمدن خودمون رو در طی 1000 سال آینده تصور کنین تا متوجه بشین چه کارهایی از دست چنین تمدن های پیشرفته ای برمیاد.
    به نظر من با توجه به موقعیت سیاره ما که مرکز دنیا که نیست هیچی مرکز منظومه خودمون هم نیست هیچی یک گوشه دورافتاده از کهکشان خودمون هست و هیچ مزیت خاصی نداره که بگیم وای این دنیا فقط برای وجود ما خلق شده.
    به نظر من در مجموع عملکرد ما انسانها حتی لیاقت ادامه زیستن روی سیاره زمین رو هم بهمون نمیده چه برسه به اینکه جهان به این بزرگی فقط برای ما خلق شده باشه.
    سلام

موضوع چند چیز هست :
    1- احتمال وجود موجودات هوشمند غیر از انسان در جهان هستی
    این احتمال هیچوقت صفر نیست
    حتی بعضیها مثل بنده وجودشون رو قبول دایند دارند و اینکه حداقل دو گونه هستند . ماهیتشون و توانائیهاشون هم یک موضوع دیگه هست
    2- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در گذشته
    این احتمال هم صفر نیست .
    عده از مردم مثل بنده قبول دارند که آمده اند
    3- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در حال حاضر
    این هم صفر نیست
    عده ای از مردم مثل بنده قبول دارند که میان

4- حقیقت داشتن عکسها و فیلمهایی که منتشر شده از چیزهایی که بهش میگن بشقاب پرنده و اینکه این بشقابهای پرنده متعلق به موجودات هوشمندی غیر از انسان هست که باهاش اومده اند به زمین و دارند با بشقابهای پرندشون اینور و اونور میرند
    این یکی رو هر کی باور کنه فریب خورده . علتش هم برخورد دانشمندانِ علم کیهان شناسی و جویندگانِ حیات و دولتها با این موضوع هست که حاضر نیستند وقت و پولشون رو صرف این موضوع کنند

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •