به نقل از سايت Vgcharts بازي God Of War توي دو هفته ايي كه عرضه شده 199 هزار عدد فروش داشته . كه همچين فروشي براي بازي Psp در اين يك ساله اخير بي سابقه بوده است .
به نقل از سايت Vgcharts بازي God Of War توي دو هفته ايي كه عرضه شده 199 هزار عدد فروش داشته . كه همچين فروشي براي بازي Psp در اين يك ساله اخير بي سابقه بوده است .
راستي علي جان بهترين بازي توي سبكه ورزشي رو هم يادت رفت بنويسي . البته من كه هيچ كدوم از بازي هاي ورزشي نظرمو جلب نكرد . البته Sega Rally بد نبود .
سلام به دوستای عزیزم بچه ها یه سوال چه فرقی بین psp2006 و psp 2004 هستش برای من 2006 هستش و ریجنش 3 یه بابایی میگفت 2004 بهتره... درسته؟در ضمن فریمور من3.71-m33-3 میتونم مستقیم به 3.90 آپدیت کنم؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید...
کسی جواب مارو نداد یعنی نمیدونید کدوم پک ارزون تره؟؟؟؟ یا اصلا کدوم پک بهتره؟؟؟![]()
سونی امروز در استرالیا از مموری جدید یعنی مموری استیک 16gb پرده برداری کرد.
قیمت ایم رم ها در استرالیا 479.95 دلار استرالیا اعلام شده.
مدیر بخش تولیدات سونی در استرالیا گفت ما قصد تولید رم های با حجم بالاتر رو داریم تا بتونه احتاجات مشتری هارو جوابگو باشه.
همچنین ایشون گفت:رم های 16gb بر خلاف تصور مردم از سرعت بسیار بالایی برخورداره و دیگه مشکلی از لحاظ سرعت نخواهد بود.
همچنین در بخش هایی از صحبت هاشون گفتن که سونی داره با تولید فریمور 4 برای psp مشکل پشتیبانی نکردن از رم های بالاتر از 8gb رو حل میکنه.
منبع بازی سنتر
ارزونترين همين پكي هست كه توش فقط psp و شارژر موجوده . من پنج شنبه توپخونه بودم 225 ميگفتن .
دم شما گرم یعنی من نمیدونم هرچی توی هر پک چیز کمتری باشه قیمتش ارزون تره من اسم پک رو میخواهم .ممنون میشم اسم پک رو بگید![]()
اين چند تا بازي :
pinbal portable
Download - Code:- Pinball: Hall Of Fameکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Full Iso
- 20MB
star soldier:
- Star Soldier
Download - Code:- Star Soldierکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Full Iso
- 74MB
- Japanese Version
برای دانلود بازیهاش تاپیک مخصوص هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)