تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 1667 اولاول ... 2482983383443453463473483493503513523583984488481348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام

خدمت رفقا عرض کنم که بنده یه سیستم ضعیف دارم با رم 256 و کارت گرافیک آن برد VIA S3G با حداکثر 64 مگابایت حافظه اشتراکی.

مکس پین 2 رو سیستمم کامل اجرا می شه اما مکس پین 3 تا مرحله 3 بیشتر جلو نمی ره.

یه بابایی هست که وقتی می میره احتمالا انیمیشنی باید پخش بشه که همون جا گیر می کنه و کلا بازی بدون هیچ اخطاری بسته می شه.

تمام تنظیمات رو هم رو low می ذارم فایده نداره.

دوستان کسی راهی سراغ نداره؟
    نه دوست عزيز مال همه اينطوريه . احتمالا شما هم سيدي رو از شركت امپرور خريدي .
    اين بازي كلا مشكل داره . در ضمن مكس پين 3 هم نيست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ايران+این انجمن

پيش فرض

سلامOracle_Eldoradoجان
    چند هفته پیش تو یه تاپیک این مشکلو در مورد The Lord Of The Rings:The Battle For Middle-Earth 2
    مطرح کردم
    lord of the rings:the battle for middle-earth 2
    سلام
    من دیروز رفتم و این بازی رو که شرکت دارینوس اونو فارسی کرده خریدم.
    در آخرای نصب قبل از اینکه پنجره ای که دکمه Finish داره بیاد این پیغام به نمایش در اومد:

توجه:در این پیغام به جای این آدرس H:\key\BFME2LM.exe این آدرس نوشته شده بود>>>
    X:\The Battle For Middle-Earth 2\BFME2LM.exe
    بعد از ok کردن یه پنجره اومد و گفت که سی دی یک رو بزارید و بعد هم پنجره finish اومد و نصب بازی تمام شد.
    بعد سیدی 1 رو گذاشتم و روی آیکون بازی کلیک کردم پنجره لوگو بازی که اسم بازی رو نشون می داد باز شد و بعد از چند ثانیه رفت و دیگه باز اجرا نشد هر کار می کنم همین طوری میشه مشکل از چیه.
    مشخصات کامپیوترم:
    CPU:Intel celeron 2.00Ghz
    Ram:Kingston 512mb DDR400
    Graphic Card:Nvidia GeforceFX 5200 128Mb (128bit)DDr
    DirectX 9.0c
    با تشکر.
    بعد از راهنمایی که کردی می خواستم بازی رو حذف کنم و برم به اون مغازه دار مشکل رو بگم اما همین که برنامه Uninstall دیدم یه گزینه با عنوان Repair توی اون هست اونو اجرا کردم بعد ابتدا CD1 و بعد CD6 رو خواست ویه فایل هایی رو روی کامپیوتر(قسمتی که بازی نصب شده بود) کپی کرد و بعد که بازی رو اجرا کردم دیدم به درستی اجرا شد
    تا ایجای کار که همه چی به خوبی پیش می رفت اما تو یکی از قسمت های بازی به نام Skirimash که مثلا یک ارتش برای خودت انتخاب می کنی و یه ارتش برای دشمنت انتخاب می کنی وقتی که لود میشه و شروع به بازی می کنی بعد از 4 یا 5 دقیقه همه چیز منفجر میشه و میگه شما باختید مشکل از کجاست یا وقتی توی قسمت مر حله ای بازی میکنی یه دفعه اون شخصیت اصلی بازی می میره و بازی تموم میشه .
    باید بگم این مشکل از اجرا نشدنش بد تره
    لطفا دوستان راهنمایی کنید
    Last edited by mojtaba-p30; 04-07-2007 at 09:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بعد از راهنمایی که کردی می خواستم بازی رو حذف کنم و برم به اون مغازه دار مشکل رو بگم اما همین که برنامه Uninstall دیدم یه گزینه با عنوان Repair توی اون هست اونو اجرا کردم بعد ابتدا CD1 و بعد CD6 رو خواست ویه فایل هایی رو روی کامپیوتر(قسمتی که بازی نصب شده بود) کپی کرد و بعد که بازی رو اجرا کردم دیدم به درستی اجرا شد
    تا ایجای کار که همه چی به خوبی پیش می رفت اما تو یکی از قسمت های بازی به نام Skirimash که مثلا یک ارتش برای خودت انتخاب می کنی و یه ارتش برای دشمنت انتخاب می کنی وقتی که لود میشه و شروع به بازی می کنی بعد از 4 یا 5 دقیقه همه چیز منفجر میشه و میگه شما باختید مشکل از کجاست یا وقتی توی قسمت مر حله ای بازی میکنی یه دفعه اون شخصیت اصلی بازی می میره و بازی تموم میشه .
    باید بگم این مشکل از اجرا نشدنش بد تره
    لطفا دوستان راهنمایی کنید
    دوست عزیز وقتی شما Repair میکنی ، فقط یک سری از فایل هایی که کم داره رو به بازی یا برنامه اضافه میکنه .
    این مشکل در بازی Generals هم هست . مثلا ما برای شبکه ، بازی رو از روی سرور کپی میکردیم روی کامپیوترهایی که میخواستیم بازی کنیم . تا میرفتیم توی بازی بعد از 5 دقیقه همه چی منفجر می شد . باز هم میگم بازی مشکل داره . شما برو و یک نسخه ی اصلی بازی رو بگیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ايران+این انجمن

پيش فرض

[Oracle_Eldorado]
    ممکنه از کرک بازی باشه

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

والا يكي جواب منو بده

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

[Oracle_Eldorado]
    ممکنه از کرک بازی باشه
    اون هم ممکنه . شما در قسمت درخواست سریال و کرک درخواست بده ببین درست میشه .

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.
    یه سوال داشتم.
    من بازی TotalOverdose رو نصب کردم.مال شرکت eidos هست.2 سی دی هست و کرک هم نداره.
    قبلاً نصب کرده و بازی کرده بودم ولی الان وقتی میرم تو بازی و new game رو میزنم وقتی میخواد صفحه رو لود کنه از بازی میاد بیرون.
    نمیدونم مشکل از کجاست.هر کاری هم میکنم درست نمیشه.کرک هایی هم که گذاشته بودین تو صفحات قبل استفاده کردم ولی درست نشد.فکر نکنم مشکل از کرک یا کامپیوترم باشه چون قبلاً بازی کدم دیگه.
    لطفاً راهنماییم کنید.
    مرسی.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.
    یه سوال داشتم.
    من بازی TotalOverdose رو نصب کردم.مال شرکت eidos هست.2 سی دی هست و کرک هم نداره.
    قبلاً نصب کرده و بازی کرده بودم ولی الان وقتی میرم تو بازی و new game رو میزنم وقتی میخواد صفحه رو لود کنه از بازی میاد بیرون.
    نمیدونم مشکل از کجاست.هر کاری هم میکنم درست نمیشه.کرک هایی هم که گذاشته بودین تو صفحات قبل استفاده کردم ولی درست نشد.فکر نکنم مشکل از کرک یا کامپیوترم باشه چون قبلاً بازی کدم دیگه.
    لطفاً راهنماییم کنید.
    مرسی.
    اسپيلينتر 2 من هم همينطوره فكر كنم بازي كامل نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام ببخشید
    تو پدرخوانده یه جاهست میری تو پارتی پلیس یه دخترٌ میبره من دنبالش میرم تو پشت بوم انجا باید چه کار کنم

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اسپيلينتر 2 من هم همينطوره فكر كنم بازي كامل نيست
    دوست عزیز میگم که من این بازی رو با همین سی دی ها بازی کردم.الان مشکل داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •