چون ایشون برای زحمت امثال من ارزش قائل هستن اگه دقت کنین من تا حالا 104 تا پست دادم ولی فقط ایشون از من تشکر کردن و من هم برای چنین افرادی احترام خاصی قائل هستم. در ضمن باید بگم نه من ایشون رو میشناسم و نه ایشون من رو.
چون ایشون برای زحمت امثال من ارزش قائل هستن اگه دقت کنین من تا حالا 104 تا پست دادم ولی فقط ایشون از من تشکر کردن و من هم برای چنین افرادی احترام خاصی قائل هستم. در ضمن باید بگم نه من ایشون رو میشناسم و نه ایشون من رو.
البته امیر جان ما خیلی ارادت داریم درسته تشکر نمیکنیم ولی استفاده میکنیم و دعات میکنیم
البته منم خودم حدود 800 کلیپ قشنگ تو این تاپیک گذاشتم و شاید بیست نفر ازم تشکر کردند خوب وقت میزاری و آپلود میکنی و ارزش داره و آخر هم انتظار داری ولی میدونی دوستان خوبی پیدا میکنی مثل خود من که دوستان خوبی از این تاپیک پیدا کردم
امیدوارم شما هم مثل همه ما که در این انجمن فی سبیل الله کار میکنیم ادامه بدهید
تشکر ویژه من رو هم بایت کلیپهای گذشته و آینده شما پذیرا باشید
همینطور دوستان عزیز دیگه که زحمت میکشند و انتظاری ندارند
اوه اوه....عجب چیزی ، این واقعی بود یا ....؟! فیلم بردار چه شکارچی بوده !!
امیر جون بابا همه دوست دارن
من شرمندم که تا حالا تشکر نکردم
چاکر boy iran هم هستیم
کارتون درسته
دمت گرم 1 ساعت خندیدم
ما بیشتر دوست خوب
1.61Mb
`پشت صحنه فيلم آتش بس(گلزار و افشار)قسمت اول صحنه هايي از لوس بازي ها وگريم مهناز افشار در پشت صحنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam_sz; 25-01-2008 at 00:28.
2.26Mb
`پشت صحنه فيلم آتش بس(گلزار و افشار)قسمت دوم صحنه هايي از كارگرداني فيلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam_sz; 25-01-2008 at 00:30.
3.32Mb
قسمت سوم پشت صحنه آتش بس همون جايي كه افشار و گلزار ميزنن همه چيرو ميشكننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam_sz; 25-01-2008 at 00:34.
4.74Mb
قسمت چهارم صحنه اي كه مهناز افشار رو سر گلزار گچ ميريزه و گلزار مهناز افشار رو ميندازه تو فرغون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam_sz; 25-01-2008 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)