منظورم معافیت پزشکی بود، اشتباها نوشتم کفالت، یادم نبود شما معافیت کفالت میخواین بگیرین.
بله ، برای معافیت کفالت باید قبل از غیبت خوردن اقدام کنین.
منظورم معافیت پزشکی بود، اشتباها نوشتم کفالت، یادم نبود شما معافیت کفالت میخواین بگیرین.
بله ، برای معافیت کفالت باید قبل از غیبت خوردن اقدام کنین.
سلام
یه سوال داشتم در مورد معافیت کفالت
خوب برای گرفتن معافیت کفالت یا باید تک پسر باشید که دو حالت پیش میاد یا پدر زیر 59 هست که باید از کار افتاده حساب بشه
یا باید بالای 59 باشه که بدون هیچ مشکلی میشه گرفت
حالا من سوالم این هست اگر من بخوام پدرم که 59 هست و بخوام برای از کار افتادگی اقدام کنم آیا ربطی به حقوق گرفتن از دولت و از این حرفا هم داره یا نه ؟!!
یعنی پدر من که بازنشسته ایرانخودرو هست و حقوق بازنشستگی داره آیا ربطی به از کار افتادگی داره یا نه ؟!!
یعنی اصلا وضع مالی یا گرفتن حقوق از دولت مشکلی تو گرفتن از کار افتادگی که نداره ؟!!!!
البته برای مورد پدر بالای 59 که فکر نمیکنم اصلا ربطی پیدا کنه ولی برای پدر زیر 59 یعنی از کار افتادگی نمیدونم گرفتن حقوق از دولت مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟!!!!!!!
Last edited by shahin666; 11-04-2011 at 15:26.
????????![]()
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، بهتره از دفاتر پلیس +10 بپرسی
اصلا معلوم نیست که چقدر طول میکشه
تایید می شود.
البته کسری خدمت به ازای جبهه برداشته نشده است بلکه اجرای آن متوقف شده است و حرفی از برداشتن این قانون نیست.گویا حداکثر تا 1 ماه دیگه قانون جدید در این مورد اعلام میگردد.(شایعاتی وجود دارد که مدت زمان کسری کاهش میابد در حد به ازای هر ماه جبهه 10 روز کسری خدمت)
منبع :نظام وظیفه تهران
انجام رایزنی های جدید برای تصویب نهایی لایحه اصلاح نظام وظیفهبه گفته عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای رفع مشكلات لایحه اصلاح نظام وظیفه رایزنی های جدیدی با دستگاه های مربوطه آغاز شده كه نتیجه نهایی آن هفته آینده مشخص می شود.
غلامرضا كرمی با بیان این كه رایزنی های جدیدی در خصوص تصویب نهایی لایحه اصلاح نظام وظیفه در حال انجام است، تصریح كرد: امیدواریم این رایزنی ها به نتیجه برسد تا لایحه اصلاح نظام وظیفه به بهترین نحو تصویب شود.
وی در خاتمه درباره زمان تصویب نهایی این لایحه گفت: هفته آینده نتایج رایزنی های جدیدی كه با ستاد كل نیروهای مسلح و دستگاه های مربوطه در جریان است مشخص خواهد شد.
منبع : ایسنا
farshidshd خان اینی که گفتی که شرایط من رو نداشت. با اون شرایط من می تونم یه سال پشت کنکوری بشم ، یعنی کنکور 91 شرکت کنم یا نه. الان خودم کنکوری 90 هستم.
دوستان من متولد خرداد 71 هستم می خواستم ببینم سال اعزامم دقیقا کی می شه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)