تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3479 از 4105 اولاول ... 247929793379342934693475347634773478347934803481348234833489352935793979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,781 به 34,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد اول
    بنده خاش بیفت نیستم چون نیروی دریایی هستم دیگه
    درسته؟؟؟
    یا شمال
    یا وسط خلیج همیشه فارس [emoji3]
    ولی خدا بزرگه
    به امید خدا تعجیل زدم شد قبول شد
    باز خودش خواست و افتادیم نیروی دریایی
    به امیدش میریم
    به امیدش هم زندگی میکنیم
    با این اما و اگر ها آدم به جایی نمیرسه....
    تا خدا هست شانس و شاید و... بی معنیه
    حکمت...

در مورد دوم
    امیدوارم
    همون 2 روز هم بدن کافیه
    آخه من واسه این پرسیدم چون روز اول دارم میرم نمیدونم موها رو بزنم یا نه
    میترسم بزنم بعد یه هفته مرخصی بدن [emoji3]
    ضد حاله....

Sent from my D6502 using Tapatalk
    نيروى دريايي تمركز اصلى اش در شهرهاى شمال و جنوب ايران است اما يگانهاى وابسته و زير مجموعه هم در بيشتر مراكز استان ها دارد .موها را قبل از رفتن كوتاه كنيد چون در پادگانها يك يا دو ماشين اصلاح است و با ان سر همه را مى زنند و امكان انتقال بيمارى پوستى زياد است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باید چکار کنیم که خدمت اجباری برداشته شه مثلا این نماینده ها نمیتونن کاری کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید چکار کنیم که خدمت اجباری برداشته شه مثلا این نماینده ها نمیتونن کاری کنن Sent from my iPhone using Tapatalk
    خیر، دستور از بالاست. بچه های شریف هم خیلی زحمت کشیدن و آخرشم بهشون گفتن شما امریه دانشگاه میشین.

6. 2 کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیر، دستور از بالاست. بچه های شریف هم خیلی زحمت کشیدن و آخرشم بهشون گفتن شما امریه دانشگاه میشین.
    اینطوری که نمیشه
    کل دنیا به این نتیجه رسیدن سیستم فعلی غلطه

8. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینطوری که نمیشه
    کل دنیا به این نتیجه رسیدن سیستم فعلی غلطه

خدمت هست به درک عیب نداره کاش حداقل هر سربازو میدادن شهر خودش این همه افسردگی و درگیری روحی روانی پیش نمیومد برا آدم منو دارن بدون هیچ دلیلی میفرستن خاش به خدا تک تک روزهای آموزش و دوره کدم رو مرور کردم روووز به رووووز هیچ دلیلی پیدا نکردم که بخوان منو بفرستن خاش همینه داره اتیشم میزنه .

حالا من تصویه نکنم و معرفی نکنم خودمو به اون یگان بعد از چند روز فرار حساب میشه ؟؟؟ من عمرا پامو بزارم خاش چون کاری نکردم که برم بزار فرار بزنن

10. 2 کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اتفاقا در همین مجلس بررسی کرده بودن و دیده بودن که سربازی اجباری عملا هم به ضرر دولت و مردم هست و طرح سربازی حرفه ای رو پیشنهاد داده بودند (بگردید خبرش هست)

خود فرمانده قبلی نیروی انتظامی احمدی مقدم هم یک چیزهایی گفته بود که سربازی حرفه ای باید جایگزین بشه

ولی خب فعلا قدرت دست جاهای دیگه ست! این طرح گواهینامه بدون سربازی رو اگر شورای نگهبان تایید کنه قطعا گامی بزرگی در جهت کمرنگ تر شدن سربازیه

تنها پیشنهادی که میشه کرد عضویت و فعالیت در کمپین های نه به سربازی اجباریه، هر چه تعداد اعضا و فعالان این کمپین ها بیشتر باشه صداشون رساتره

12. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

برادر من هیچوقت تو مملکت ما بر نخواهند داشت که بدتر میشه شما یه نگاه به وضعیت سربازی تو مملکت ما بنداز 10 سال اخیر همه چی بدتر شد
    معافیت خیلی راحت بود الان مگه طرف رو ویلچر باشه خیلی از کسری ها جمع شدن خود سربازی 18 ماهه شد 21 ماه علتش اینه رو سرباز تو بودجه مملکت حساب باز شده
    طرف داره کاری رو با ماهی نود تومن میکنه که کسی با ماهی دو تومنم زیر بارش نمیره . اون مساله گواهینامه هم علتش ورشکستگی خود رو سازان بود و گرنه دلشون نسوخته بود
    که البته اونم سردار کمالی وتو کرد

14. این کاربر از hemeyang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. آقا من 5 دی دفترچه پست کردم واسه معافی. یکشنبه هفته گذشته تو شورای پزشکی رد شدمو سرباز معرفی شدم! دو روز بعد رفتم پلیس + 10 ببینم الان تکلیفم چیه. خانمه گفت برادر برگه اعزام واست اومده 1 اسفند!! کپ کردم! آخه شنیده بودم هرکی دفترچه پست میکنه این مدت میفته واسه تابستون یا پاییز 95! ولی برگه سفید که محل رو مشخص میکنن نیومده بود. رفتم حوزه نظام وظیفه پرسیدم گفت کد مازاد خوردی. روز اعزام بیا مشخص میشه. حالا با این کد مازادی میشه یه کاری کرد شهر خودمون(اهواز) بیفتم یا حداقل یه جای خوبی؟؟ البته نمیدونم این جای خوب کجاس کلا حس خوبی نسبت به مازاد بودن ندارم:| بعد ممکنه دیرتر هم اعزام بشیم نسبت به اون 1 اسفند که تاریخ اعزام دارم؟
    Last edited by phantom_r91r; 15-02-2016 at 12:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

[QUOTE=phantom_r91r;8789239]سلام. آقا من 5 دی دفترچه پست کردم واسه معافی. یکشنبه هفته گذشته تو شورای پزشکی رد شدمو سرباز معرفی شدم! دو روز بعد رفتم پلیس + 10 ببینم الان تکلیفم چیه. خانمه گفت برادر برگه اعزام واست اومده 1 اسفند!! کپ کردم! آخه شنیده بودم هرکی دفترچه پست میکنه این مدت میفته واسه تابستون یا پاییز 95! ولی برگه سفید که محل رو مشخص میکنن نیومده بود. رفتم حوزه نظام وظیفه پرسیدم گفت کد مازاد خوردی. روز اعزام بیا مشخص میشه. حالا با این کد مازادی میشه یه کاری کرد شهر خودمون(اهواز) بیفتم یا حداقل یه جای خوبی؟؟ البته نمیدونم این جای خوب کجاس کلا حس خوبی نسبت به مازاد بودن ندارم:| بعد ممکنه دیرتر هم اعزام بشیم نسبت به اون 1 اسفند که تاریخ اعزام دارم
    با سلام
    رفیق اون کسی که تو پلیس بعلاوه ده بوده مدارک رو برات برای برج 12 رد کرده . الانم چون مازاد هستی روز اعزام هرجا نیرو بخوان میفرستنت اونجا ولی اگه یه اشنا اونجا (تو روز اعزام)پیدا کنی میتونی بری جاهای خوبی که نیرو میخوان .

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. آقا من 5 دی دفترچه پست کردم واسه معافی. یکشنبه هفته گذشته تو شورای پزشکی رد شدمو سرباز معرفی شدم! دو روز بعد رفتم پلیس + 10 ببینم الان تکلیفم چیه. خانمه گفت برادر برگه اعزام واست اومده 1 اسفند!! کپ کردم! آخه شنیده بودم هرکی دفترچه پست میکنه این مدت میفته واسه تابستون یا پاییز 95! ولی برگه سفید که محل رو مشخص میکنن نیومده بود. رفتم حوزه نظام وظیفه پرسیدم گفت کد مازاد خوردی. روز اعزام بیا مشخص میشه. حالا با این کد مازادی میشه یه کاری کرد شهر خودمون(اهواز) بیفتم یا حداقل یه جای خوبی؟؟ البته نمیدونم این جای خوب کجاس کلا حس خوبی نسبت به مازاد بودن ندارم:| بعد ممکنه دیرتر هم اعزام بشیم نسبت به اون 1 اسفند که تاریخ اعزام دارم؟
    ظاهرا دیگه مازاد اینطوری نیست و بعد از چند رو که کد مازاد خوردی پیامک میاد که فلان جا افتادی...

18. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •