تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3477 از 4105 اولاول ... 247729773377342734673473347434753476347734783479348034813487352735773977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,761 به 34,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان میگم مرخصی میان دوره 01 تهران برا اسفند چطوره ؟ از دوستان کسی هست اسفند 93 رفته باشه شرایط رو تشرح کنه .
    شنیدم کل عید مرخصی میدن
    شما هم اعزام 12/1 برا پادگان 01 هستی؟
    من و
    هم برای این دوره و پادگانیم

2. این کاربر از eng2010a&p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا تورو خدا سریع جواب بدید ممنون میشم

من الان هشت ماه خدمتم نامه اومده که باید منتقل بشم به تیپ زرهی 288 خاش واقعا دارم شاخ در میارم چرا باید منو منتقل کنن با توجه به اینکه تک پسر هستم و الان دارم تو شهر خودم خدمت میکنم دلیلش رو پرسیدم میگن از همون روز اول امریت برا خاش بده اشتباهی رفتی کرمانشاه در صورتی که من امریم کاملا قانونی بوده برا کرمانشاه و نامه انتقالیم هم بفرموده هست . حالا چیکار کنم لغو شه ؟؟ هنوز تسویه حساب نکردم 4 روز مهلت دادن بهم به کجا مراجعه کنم یه راهی بگید تورو خدا اگه بلدید .

بعد من لیسانس هستم تیپ 288 زرهی خاش چجور جاییه کسی اطلاع داره ؟؟؟ مرخصیش چجوره ؟ کلا چجوریه محیطش ؟

ممنون میشم این دو سوالمو جواب بدید منتظرم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان

من الان هشت ماه خدمتم نامه اومده که باید منتقل بشم به تیپ زرهی 288 خاش واقعا دارم شاخ در میارم چرا باید منو منتقل کنن با توجه به اینکه تک پسر هستم و الان دارم تو شهر خودم خدمت میکنم دلیلش رو پرسیدم میگن از همون روز اول امریت برا خاش بده اشتباهی رفتی کرمانشاه در صورتی که من امریم کاملا قانونی بوده برا کرمانشاه و نامه انتقالیم هم بفرموده هست . حالا چیکار کنم لغو شه ؟؟ هنوز تسویه حساب نکردم 4 روز مهلت دادن بهم به کجا مراجعه کنم یه راهی بگید تورو خدا اگه بلدید .

بعد من لیسانس هستم تیپ 288 زرهی خاش چجور جاییه کسی اطلاع داره ؟؟؟ مرخصیش چجوره ؟ کلا چجوریه محیطش ؟

سلام
    تک پسری ذر حالت عادی مهم نیست، اگه مشکلی دیگه ای هم دارید که تک پسر بودن توش مفیده به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح در تهران مراجعه کنید(سرهنگ نظیفی یا جانشین ایشون ، بسیار کارراه انداز هستن) ، و مشکلاتتون رو بگید و بگید که یهویی امریه دادن بهمو و ... شاید بتونن کمکتون کنن .
    حتما یا ایجاد مشکلی کردید یا اینکه مازاد بودید که براتون امریه به فرموده زدن ! چون اگه درخواست از تیپ نشه که امریه ی بفرموده زده نمیشه ! البته یه مورد دیگه هم هست شاید امریه جابجایی با فرد دیگه ای بوده که اونجا افتاده و اشنا داشته و شما رو قربانی کردن ! البته اونوقت امریه جابجایی میزنن .
    خلاصه تنها راهتون همون بازرسی ویزه هست . البته به نیروی انسانی تهران هم مراجعه کنید و مشکلاتتون رو بگید شاید کمکتون بکنن .
    بفرموده سخته که لغو بشه مگر با بفرموده ی شخصی بالاتر از بفرموده قبل !!!
    خاشم معلومه کجاست ! تبعیدگاهه ! بفکرش نباش ، دنبال کارات بیفت که سریع لغوش کنی .
    مرخصی همچین جاهایی در بهترین حالت 45-15 هست که اونم در بهترین حالته ! 2 ماه 10 رو حتما داره .

5. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ناگهان از مازادی در اومدم و افتادم ۰۴ بیرجند! کسی از دوستان اونجا افتاده؟ چطور جاییه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شانسه منه دیگه ...حالا این بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح کجای تهرانه ؟؟ آدرسی چیزی دارین ازش ؟؟؟؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا این اصلاح سر با نمره ۴ یعنی حدود چند میلی متر؟ من ماشین موزر دارم ولی نمی دونم چیکار کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

آقا این اصلاح سر با نمره ۴ یعنی حدود چند میلی متر؟ من ماشین موزر دارم ولی نمی دونم چیکار کنم!
    فک کنم اگه رو دنده آخر بذارید، در حد 4 بزنه

Sent by Tapatalk on Android

10. این کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانسه منه دیگه ...حالا این بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح کجای تهرانه ؟؟ آدرسی چیزی دارین ازش ؟؟؟؟

دوست عزیز هر کاری می کنی بکن فقط یک متر هم از یگان خدمتیت جابجا نشو. تو اینجور موارد پافشاری و سماجت خیلی تاثیر داره. اینجور جابجایی ها معمولا مال تبعیدی هاست به قول دوستمون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان

والا دوست عزیز به نظر من اول برو ستاد مشترک ارتش تهران لویزان چهار راه مینی سیتی چون کلا کار اوناست امریه زدن
    والا من تا حالا مورد شما رو نشنیدم چرا سرباز کادر رو دیدم منتقلش کنن اجباری ولی سرباز وظیفه نه مگه تو اموزشی برگه امریه نگرفتید
    چطور از اول خاش بوده بعد شما رفتید کرمانشاه کلا عجیبه تخلف انضباطی در یگانتون نداشتید؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

تو نت بگردی ادرس پیدا میشه ! از هر کادری هم بپرسی میدونه کجاست !
    یعنی همون 4 میلیمتر :d اگه از این موزر ساده هاست باید شونه بندازی روش ! بدون شونه فکر کنم حداکثر 3 میل بزنه !
    البته دوستان میتونن موی سرشون رو هم نزنن و برن برگردن بزنن ! یا مثلا با 16-20 بزنید ! چون امکان اینکه برگردوننتون خیلی زیاده ! یه چند روز فرصت برای درست کردن لباس و اینجور چیزا میدن غالبا ! ارتش البته بقیه رو خبر ندارم

14. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •